VOBE Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

VOBE Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

VOBE Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om VOBE Clinic?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Excellent92%
Very good0%
Average0%
Poor4%
Terrible4%

Även om jag ger dem fem stjärnor för...

Rated 2 out of 5
10/11/2023

Även om jag ger dem fem stjärnor för vård när jag är på sjukhus, känner jag inte samma sak om eftervård. Inte en enda gång har dr volcan frågat hur vi mår, om vi har några bekymmer eller bekymmer. Det finns en WhatsApp-grupp med koordinatorer som tror att de vet allt och är läkare och faktiskt ger ut felaktig information. Jag har själv gjort så mycket research och fått hjälp av en vän. Jag tycker att detta är skrämmande, särskilt när det är tänkt att komma

Se den ursprungliga recensionen

Jayne steers

Magoperation

Rated 5 out of 5
24/10/2023

Allt gick perfekt tills jag kom till sjukhuset! Efter det greps jag av rädsla. Men tack vare Gözde tog hon bort min rädsla. Tack så mycket till Gözde!! Avdelningssköterskorna gjorde också ett jättebra jobb och var alltid trevliga och artiga, tack så mycket! Stort tack också till rumsvakterna för att de var så trevliga och pratsamma. Stor eloge till alla som gjort ett bra jobb. Och en väldigt, väldigt stor eloge till Dr. Volkan gjorde ett bra jobb. Och alltid väldigt trevlig, artig och alltid personlig! Hatten av för ditt lag! Fortsätt så, lycka till!!!

Se den ursprungliga recensionen

Nezi Sürücü

Jag säger bara att Mega Gözde var och är...

Rated 5 out of 5
21/10/2023

Jag säger bara att Mega Gözde var och är helt enkelt bäst 👍. Hon tog stor hand om oss och var tillgänglig 24 timmar om dygnet, vilket var bra för oss.

Se den ursprungliga recensionen

serkan seltan

Stor upplevelse vänlig och...

Rated 5 out of 5
08/10/2023

Bra upplevelse vänliga och professionella människor. Även tiden efter.

Se den ursprungliga recensionen

Bülent Ekici

Rekommenderas

Rated 5 out of 5
15/08/2023

Om jag måste sammanfatta det skulle jag säga att det helt enkelt var toppen.

Se den ursprungliga recensionen

Dalaa Kahleh

Jag hade en traumatisk upplevelse

Rated 1 out of 5
02/07/2023

Jag gjorde en bukplastik, bröstlyft och Lipo det var en traumatisk upplevelse. Ingen brittisk representant var tillgänglig, såg henne inte förrän dagen jag skulle åka. Att inte kunna kommunicera gjorde mig väldigt sårbar, speciellt när mitt kompressionsplagg hade halkat ner och krossade mina revben så illa att jag blev svimfärdig av smärtan.. sjuksköterskor kunde inte förstå mig och fortsatte att skrika åt mig att jag skulle lämna den ifred. Jag var kvar med svåra smärtor hela natten tills kirurgen kom på morgonen och fixade plagget. Jag fick höra att jag inte kunde få mer vatten eftersom matsalen var stängd, jag hade genomgått en stor operation och var kraftigt uttorkad, fick vänta 4 timmar på vatten. Sjukhuspersonalen har definitivt problem med utländska patienter, ingen var varm eller snäll och jag var ensam för en större operation. Jag vaknade från operationen utan att kunna röra mig och med svår smärta placerades anropsknappen utom räckhåll, liksom mat vid 2 tillfällen. Jag kunde inte nå min telefon och min familj visste inte vad som hade hänt mig på två dagar. Sjukhuset hade ingen luftkonditionering och det pågick bullriga byggnadsarbeten hela tiden jag var där. Det värsta var att jag lämnade sjukhuset själv 2 dagar efter en större operation – ingen hjälp att packa mina väskor, ingen hjälp att komma till taxin – som var 40 minuter försenad. Jag svimmade nästan på vägen ut, avlopp etc fortfarande fästa. De lämnade ett vaskulärt tillträdesrör i min arm och skickade sedan en Youtube-video till mig om hur man tar bort det själv på hotellet. Mat ingick inte eftersom jag såldes – endast frukost i restaurangen – jag mådde för dåligt för att gå till restaurangen fick betala för all mat. Var tvungen att byta flyg så bra som jag inte skulle ha känt mig säker att anlända ensam vid 02:00 eller att behöva byta plan med en 3 timmars väntan ensam 4 dagar efter större operation-löjligt. Jag dumpades på flygplatsen 7 timmar före mitt flyg. Kirurger var kompetenta men kalla jag fick intrycket att de tyckte att jag var riktigt dum, de lyssnade inte eller förstod inte vad jag ville ha för mina bröst så jag har blivit missnöjd med dem. Det var inte den senaste upplevelsen jag såldes och jag skulle inte rekommendera denna klinik till någon, inte ens min värsta fiende.

Se den ursprungliga recensionen

Sian Bennett

Dr Volkan Jag ville bara säga tack...

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Dr Volkan Jag ville bara säga tack så mycket för att du gav mig mitt liv och förtroende tillbaka, jag är fyra veckor efter operationen och har förlorat 2 stenar redan !! Jag har aldrig varit lyckligare 😁 Jag tar inte längre medicin mot depression och jag är den lyckligaste jag varit på flera år! Du och ditt underbara team på Vobe klinik räddade mitt liv!! och gav mig en underbar lycklig och hälsosam framtid att se fram emot med mina barn. Att operera magsäcken var det bästa beslutet jag någonsin tagit i hela mitt liv, och hela ert fantastiska team av personal fick mig att känna mig väldigt väl omhändertagen efter att de är så professionella och Pelin gick utöver att ta hand om mig genom hela processen från början till slut tog hon till och med med mig shopping för dagen 2 dagar efter operationen vilket var fantastiskt !! Safa var också en väldigt härlig person och så snäll och omtänksam och cheedam sjuksköterskan på avdelningen som tog hand om mig så väl. Jag är så glad att jag valde Vobe clinic det är bäst !!!! 🫶🏼

Se den ursprungliga recensionen

Cheryl Holland

Den bästa kirurgen och teamet

Rated 5 out of 5
28/06/2023

Jag gick ensam i maj och kom därifrån med känslan av att jag hade en minisemester. Testerna är extremt noggranna och jag fick förstklassig behandling. Dr volcan och hans team är absolut bäst, jag känner mig nu mer säker på mig själv och är det

Se den ursprungliga recensionen

Jayne steers

Jag opererades den 12 juni 2023 och...

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Jag opererades den 12 juni 2023 och känner mig redan mycket bättre än innan operationen.

Se den ursprungliga recensionen

Larissa

Arberita

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Jag opererades den 11 maj 2023. Jag kom väldigt bra överens med Gözde från start. Hon översatte allt riktigt bra så jag kände mig lite mer självsäker. Hela processen hittills har varit jättebra. Jag har gått ner mer än 14 kg hittills. Även om jag har frågor nu kan jag kontakta Gözde och få svar direkt. Sammantaget skulle jag rekommendera alla att konsultera Dr. att låta operera Volcan Arayici. Ärren läkte på en vecka och trots att det var väldigt varmt blev inget infekterat. Jag vill uppriktigt tacka hela teamet som försökte göra mina dagar där så trevliga som möjligt. Kära Gözde, tack så mycket för ditt tålamod. Tack till hela teamet och speciellt läkaren!!!

Se den ursprungliga recensionen

Arberita Ma.

Ett stort nöje att ha genomfört...

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Ett stort nöje att ha genomfört denna operation hemma, personalen är vänlig och superkvalificerad och uppmärksam också. Läkaren är alltid glad och gör dig lugn

Se den ursprungliga recensionen

Ayshaaa Baba

Det är Dr. Volkans team

Rated 5 out of 5
16/05/2023

Det är Dr. Volcans team, de är väldigt professionella!!! Zubeyir, en bra rådgivare och personlig uppmärksamhet, det gillade jag verkligen, idag är det en vecka sedan operationen och jag mår väldigt bra utan några besvär.

Se den ursprungliga recensionen

Natalia Pabst

Betygsätt VOBE Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse