Klinik omdöme

Omdöme Istanbul Hair Clinic

icon

En klinik som erbjuder hårtransplantationer i Istanbul

Istanbul Hair Clinic betyg

3.4/5

3.4 / 5.0

Istanbul Hair Clinic recension sammanfattning

Istanbul Hair Clinic slog upp portarna 2012 och idag fokuserar man på hårtransplantationer med FUE och DHI-metoden. Man verkar även under namnet Swedish Hair Clinic, och den svenska moderkliniken har lokaler norr om Stockholm. Förfarandet kan kännas tryggt för dig som söker en hårtransplantation i Istanbul då kommunikationen sker via den svenska kliniken. I den här recensionen fokuserar vi på den turkiska kliniken, men ta gärna del av vårt omdöme om Swedish Hair Clinic i Knivsta för ytterligare information. Vi har bland annat tagit del av priser, patientberättelser och före och efter bilder från tidigare kunder i Sverige.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Bokningsprocessen

Så går en hårtransplantation i Turkiet med Istanbul Hair Clinic till

Bokningsprocessen inför en hårtransplantation i Turkiet börjar med en konsultation på kliniken eller med att långväga patienter skickar in bilder på sitt håravfall för en första bedömning. Väl på plats finns i det vid vissa datum en tolk närvarande, enligt oberoende patientomdöme rör det sig ofta om samma person och han är mycket tillmötesgående och hjälpsam. Klinikens kommunikation om själva transplantationen i Turkiet är något knapphändig, vilket omdöme om Istanbul Hair Clinic Flashback och Google Reviews vittnar om. Man berättar endast att det är ett team med erfarna sjuksköterskor och läkare som utför ingreppen.

Något som drar ner vårt omdöme om kliniken ytterliga är att man inte erbjuder paket med flygbiljetter. Den som bokar genom hårkliniken ombeds istället skicka in en kopia på flygbiljetten till kliniken efter bokning. Vi hade även gärna sett en bättre kommunikation kring var kliniken i Istanbul ligger och vilka hotell som man samarbetar med. Många andra aktörer erbjuder idag paketpriser på hårtransplantation i Turkiet, där allt ingår.

Priser

En klinik med ett lågt pris för hårtransplantation i Turkiet

Många som väljer en hårtransplantation utomlands söker ett lågt pris. Här har IHC verkligen lyckats. Ett obegränsat antal grafts för 20 000 kronor är, minst sagt, prisvärt. I priset ingår tre hotellnätter, alla transporter på plats och läkemedel för eftervård. Många på forum som Lookgood, undrar hur priset på hårtransplantation kan vara så lågt.

Vi hade önskat lite mer utförlig information om Medical Park, den klinik som man samarbetar med för hårtransplantation i Turkiet. Vårt Istanbul Hair Clinic omdöme får främst bygga på oberoende patientberättelser och de visar sig vara relativt positiva. En fördel med att boka en hårtransplantation i Istanbul genom kliniken är att svensktalande personal är på plats under vissa datum, kontrollera vilka med kliniken innan du bokar.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Istanbul Hair Clinic har ett fast pris på 20 000 kronor, och i det ingår ett begränsat antal grafts (det vill säga upp till 4500 stycken). Om du vill ta med dig en vän till Turkiet kostar det 1000 kronor extra.

Vi hade gärna sett att kliniken erbjöd fler bilder på resultat före och efter hårtransplantationer. De bilder som finns är endast efter-bilder.

Man uppger att man garanterar ett bra resultat men preciserar inte om det innebär korrigerande behandlingar eller garanti på en viss procent av det transplanterade håret.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse