Klinik omdöme

Omdöme Nordic Hair Clinic

Recension av Nordic Hair Clinic i Stockholm, Göteborg och Istanbul

icon

Nordic Hair Clinic marknadsför sig som Nordens marknadsledande klinik inom hårtransplantation. Man använder FUE-metoden och i skrivande stund har kliniken genomfört 40 000 hårtransplantationer. Här ska vi göra en djupdykning i hur kliniken står sig i konkurrensen med andra hårkliniker.

Nordic Hair Clinic betyg

4.5/5

4.5/ 5.0

Nordic Hair Clinic recension sammanfattning

Nordic Hair Clinic i Stockholm grundades av den nuvarande VD:n Maggie Stolt 2006, och än idag är det ofta hon som genomför konsultationer. Nordic Hair har numera även en filial i Göteborg och man var den första nordiska aktören som öppnade en egen klinik i Istanbul. Dr. Canan Köksüz som leder hårklinikens arbete i Turkiet, är välkänd då hon var en pionjär inom FUE-metoden i Istanbul. Kliniken har varit mycket aktiva i sin marknadsföring och hävdar att man utfört flest hårtransplantationer i Sverige. Vi har tagit del av oberoende kundomdömen och granskar priser och det medicinska teamet hos Nordic Hair Clinic i sömmarna .

Topplista med kliniker för hårtransplantation - december, 2023

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Metoder

Nordic Hair Clinic - metoder och resultat

Vi börjar vår Nordic Hair Clinic recension med att titta på de metoder som används. För hårtransplantationer har man valt att helt fokusera på FUE-metoden. Intressant är att kliniken har använt ett Safir-instrument i ett år, men de säger sig inte vara övertygade om att resultatet är märkbart bättre än vid användandet av en mer traditionellt förfarande där kanaler skapas med rakblad. Även hos Nordic Hair Clinic i Istanbul är det FUE-metoden som erbjuds. Alla behandlingar sker i klinikens egna lokaler, och vid en hårtransplantation i Turkiet ligger det fyrstjärniga hotell som ingår i priset i samma komplex som hårkliniken.

I kundberättelser som vi tagit del av är de patienter som genomgått hårtransplantationer hos Nordic Hair nöjda eller mycket nöjda med resultatet. Med avstamp i de före- och efterbilder som vi granskat gör vi bedömningen att resultaten av hårtransplantationerna är naturliga, utan synlig ärrbildning. För andra hårstimulerande behandlingar är upplevelserna mer skiftande,. Det är möjligt att man gått ut hårt i marknadsföringen och att kunderna fått alltför höga förväntningar på slutresultatet.

För- och nackdelar

För- och nackdelar med att boka hos NHC

Något som gör att NHC sticker ut är att tre efterbehandlingar som stimulerar hårväxten ingår i priset. En nackdel är att det endast är tekniker som arbetar med hårtransplantationer på klinikerna i Sverige. Vi noterar att Dr Canan Köksüz i Istanbul har mycket goda omdömen, före och efterbilder från hennes behandlingar kan ses på Nordic Hairs Instagram.

Prisläget hos Nordic Hair Clinic i Stockholm och Nordic Hair i Göteborg ligger något över det vi ser hos en del andra kliniker. Man har dock regelbundet kampanjer och erbjudanden, och det lönar sig att hålla sig uppdaterad om dessa då de kan få ner ditt pris för hårtransplantation rejält. Något förvånande erbjuder man inga garantier, jämför t ex med vårt omdöme om Poseidonkliniken där man ger en garanti på 90 %.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Precis som de flesta andra hårkliniker erbjuder Nordic Hair Clinic fria konsultationer. Även den som bokar en hårtransplantation i Turkiet genomgår först en konsultation på någon av klinikens kontor i Stockholm eller Göteborg. Man har även tidvis haft så kallade pop up-konsultationer på olika platser.

Prisläget hos kliniken är genomsnittligt för en svensk hårklinik. Det är framförallt intressant att titta på priserna i Turkiet eller ta del av klinikens ofta intressanta erbjudanden.

Kliniken har ett pågående samarbete med Medical Finance, något som innebär att du kan låna upp till 50 000 kronor för en hårtransplantation. Lånet är räntefritt upp till två år.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse