Klinik omdöme

Omdöme Esteworld

icon

En av de mest välkända klinikerna för hårtransplantation i Turkiet

Esteworld betyg

4.3/5

4.3/ 5.0

Esteworld recension sammanfattning

Esteworld har gjort sig känd som en ledande aktör för hårtransplantation i Turkiet. Verksamheten har fokus på hårtransplantationer, skönhetsoperationer och tandvård. Man har flera kliniker i Istanbul. Som en av pionjärerna inom hårtransplantationer för en internationell publik har man byggt upp ett koncept med en mängd lokalkontor runtom i metropoler som Berlin, London och New York. I Sverige finns ett kontor med en lokal representant i Stockholm. Man vill erbjuda ett femstjärnigt koncept med det senaste teknikerna. De flesta operationer som man genomför sker med FUE-metoden. Vi har tagit del av före och efterbilder efter hårtransplantationer och undersökt klinikens utbud närmare.

Topplista med kliniker för hårtransplantation - december, 2023

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Bra att veta

Bra att veta om Esteworld i Istanbul och klinikens erbjudanden

Trots att Esteworld i Istanbul har en mycket stor mängd internationella patienter så dras klinikens helhetsbetyg ner en aning av den röriga hemsidan. Vi fick göra ordentliga efterforskningar för att få information om kliniken. För att boka med Esteworld börjar du med en kostnadsfri konsultation där du bland annat väljer metod. Man erbjuder såväl FUE som DHI-metoden. Vid FUE-hårtransplantationer används Safir-implanter eller robotteknik. Båda teknikerna hör till de allra senaste inom hårtransplantation och de ger ett precist resultat utan ärrbildning. Esteworlds Instagram tillhandahåller en stor mängd före och efterbilder på hårtransplantationer som kan ge en god uppfattning om slutresultatet.

När det kommer till kliniker är aktören verksam i tre stora, toppmoderna komplex. Standarden på klinikerna är mycket hög, och för internationella gäster erbjuder man paketlösningar där allt ingår inklusive flygresa från Stockholm eller Köpenhamn, transporter på plats, hotell och själva håroperationen. Man har lång erfarenhet av att ta hand om utländska gäster och det finns alltid engelsktalande personal på plats.

Fördelar och nackdelar

Fördelar och nackdelar med att boka genom Esteworld Sverige

För den som söker en klinik utomlands är ofta det största hindret bristen på pålitliga information i form av recensioner från tidigare kunder. Recensioner på forum om Esteworld ger fingervisningar om kirurgernas skicklighet. Vid efterforskningar fann vi att Esteworld har övervägande bra omdömen från de som valt företaget för hårtransplantationer.

Många som lämnat Esteworld recensioner upplever en klar fördel i att aktören har ett svenskt kontor som sköter bokningsprocessen. När det kommer till pris för hårtransplantation kan vi konstatera att Esteworld inte är det allra billigaste alternativet, men man erbjuder trygghet i form av erfarenhet och flerspråkig personal. Dr Servet Terziler och Dr. İlhami Kömür är välkända namn inom hårtransplantation i Turkiet, och det borgar för trygghet.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

En fördel med Esteworld är att aktören erbjuder garantier på 99 % av det transplanterade håret. Det är en mycket hög siffra! Om håroperationen inte ger det garanterade resultatet får kunden, enligt uppgifter från kliniken, en korrigerande behandling.

Esteworld är inte den allra billigaste kliniken i Turkiet, men priserna ligger vanligen drygt 50 % under de svenska standardpriser som vi bland annat tar upp i vårt omdöme om Poseidonkliniken och i vårt omdöme om New Hair Clinic.

Kliniken har tagit fram ett VIP erbjudande där hårtransplantationer sker med hjälp av den allra senaste 3D- och robottekniken under ledning av Dr Servet Terziler.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse