Klinik omdöme

Dr Serkan Aygin omdöme

icon

Dr Serkan Aygin klinik ligger i Istanbul, Turkiet och har gjort sig ett namn på bland annat sociala medier. Med tusentals av följare på Facebook och Instagram, samt övervägande positiva recensioner, är kliniken definitivt ett spännande alternativ att titta närmare på. Är Serkan Aygin i istanbul en mästare på marknadsföring eller är alla lovord befogade?

Vi tittar närmare på Dr Serkan Aygin som säger sig vara en av pionjärerna inom hårtransplantation i Turkiet och som även vunnit pris för det.

Dr Serkan Aygin betyg

1.7/5

1.67/ 5.0

Bokning och konsultation
Förbehandling
Ankomst och övernattning
Kliniken
Ingrepp och medicinskt team
Eftervård

Dr. Serkan Aygin Klinik Istanbul recension sammanfattning

Bokning

3 / 5

Dr Serkan Aygin webbplats för hårtransplantation och klinik ger ett professionellt första intryck då den både är snygg och välstrukturerad. Du kan snabbt boka en konsultation online där du steg för steg berättar om din situation med hjälp av enkla animationer. Du kan också  ta del av recensioner från kunder som erhållit en hårtransplantation utförd av Dr Serkan Aygin.

Hemsidan erbjuder ingen tydlig prislista då de erbjuder en mängd olika alternativ utöver hårtransplantationer. Bland deras listade tjänster finner vi bland annat skäggtransplantation och mesoterapi. Istället för en meny med priser väljer de att istället fokusera på en informativ hemsida och ber kunder att använda sig av ett online-formulär för att få en kostnadsfri prissättning baserat på behov. På webbplatsen anges ingen information om några garantier erbjuds efter hårtransplantationen, så vi antar att de inte ger några garantier på kliniken. Vi ser det även som negativt att en mer detaljerad konsultation inte är kostnadsfri.

Konsultation och förbehandlingar

1 / 5

Dr Serkan Aygin är utan tvekan en legitim doktor med ett CV som backar upp hans förmågor. Det bör dock noteras att det inte är han som personligen utför alla hårtransplantationer, utan hemsidan refererar ofta till hans team av specialiserade doktorer.

Tyvärr finns det ingenstans att ta del av information om resten av hans team. Dr Serkan Aygin och hans klinik erbjuder mycket information gällande hela proceduren men saknar många alternativ så som en grundlig konsultation innan behandlingen eller kostnadsfria produkter och mediciner för förbehandlingen.

Ankomst och övernattning

2 / 5

Även om hemsidan är informationsrik gällande hårtransplantationer så finns det lite fakta gällande hotell och paketpris. Det framgår dock att boende på fyrstjärnigt hotell samt VIP-transfer ingår. Före- och efterbilder är inte tillgängliga direkt på hemsidan utan du måste istället bege dig till deras sociala medier. Vi hade önskat mer information om hur kliniken hjälper dig specifikt, men den informationen ges enbart när du är i direktkontakt med dem.

Relevant information om att besöka Dr Serkan Aygin och hans team i Turkiet är sparsmakad och gör det svårt att jämföra hans klinik med andra alternativ. De nämner dock att transplantationerna genomförs på deras egen klinik, som håller hög standard.

Lokaler

1 / 5

Dr Serkan Aygin är en självutnämnd konstälskare och klinikens lokaler är vackert pyntade med “unika och värdefulla konststycken.” Själva kliniken saknar dock A-Licens från det Turkiska hälsodepartementet och saknar mer specifik information gällande exempelvis mat. Serkan Aygin klinik har enligt egen utsago 10 000 nöjda kunder sedan starten 1996.

Serkan Aygin är medlem i International Society of Dermatology och tog sin kandidatexamen i medicin på Istanbul University. Deras policy är att inte övergå den prissättning som du får efter den kostnadsfria konsultationen. De säger sig även regelbundet besöka länder där de har patienter som genomgått en hårtransplantation hos dem.

Kirurgiskt ingrepp och läkarteam

4 / 5

Dr Serkan Aygin är en legitimerad och kunnig läkare med övervägande goda omdömen. Kliniken säger att du kommer kunna se ditt hår växa ut 6-8 månader efter proceduren. Tidigare kunder talar om ett professionellt bemötande från teamet på Serkan Aygin klinik där de även haft tillgång till bland annat tolk.

Eftervård

0 / 5

Dr Serkan Aygin erbjuder ingen 90 % garanti eller minst två månaders eftervård efter ingreppet. De erbjuder istället ett brett utbud av procedurer i samband med hårtransplantation, däribland skäggtransplantation, mesoterapi och ögonbrynstransplantation. Stjärndoktorn säger sig även kunna hjälpa till med en rad andra problem, bland annat plastikkirurgi och dermatologi. Det är dock något som dock genomförs på hans andra klinik, Doku Medical Center, en plats som upprättades 2017. Att eftervården inte ingår i priset drar ner vårt totala omdöme om kliniken.

Sammanfattning

Dr Serkan Aygin får 1,67 stjärnor av 5

1.67/5.0

Om du är intresserad av mer information gällande hårtransplantation i Turkiet så finns det inte mycket fakta att ta del av på Dr Serkan Aygins hemsida. Istället får du ta del av mycket generell information som förvisso är uttömmande och korrekt, men som också lämnar en med många specifika frågor gällande just deras klinik. Vi refereras hela tiden till den kostnadsfria konsultationen, även på deras plattformar på sociala medier. Mer tillgänglig information är att önska då både hemsidan och deras andra sidor ger ett snyggt och professionellt intryck men med lite substans.

Kliniken har dock gjort ett väldigt bra jobb med sin marknadsföring och speciellt deras Instagram är fullproppad av bilder och rekommendationer från tidigare kunder. Även här saknas dock kompletterande information gällande ingreppen, speciellt en prisbild.

Det är inte svårt att se varför många kunder dras till Dr Serkan Aygin. Bilder på Instagram och Facebook gällande hårtransplantation före och efter är imponerande och vackert presenterade.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Team

Dr Serkan Aygin utför hårtransplantationer på sin egen klinik

Större delen av kundomdömena på exempelvis Trustpilot är goda men återkommande kritik handlar mestadels om bristfällig kommunikation från Dr Serkan Aygin och hans team. Det verkar som att många tyskar besöker Serkan Aygin i Istanbul då en övervägande majoritet av omdömena är skriva på tyska.

Ett flertal omdömen nämner att Dr Serkan Aygin inte genomför hårtransplantationerna personligen, utan att han endast genomför en kort procedur innan hans team tar över. Några recensenter säger också att han inte ens dyker upp efter själva konsultationen, även om det utlovats. Dock har kliniken övervägande positiva omdömen såväl på Google som Trustpilot.

före- och efter bilder

Dr Serkan Aygin före- och efter bilder från hårtransplantationer

Här kan du ta del utav några av de före- och efterbilder från kliniken.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Metoder

Metoder för hårtransplantation hos Dr Aygin

Hos Dr Serkan Aygin och hans klinik har du olika alternativ för hårtransplantation. De erbjuder bland annat den välkända Follicular Unit Extraction-metoden (FUE) som enligt dem inte lämnar någon som helst ärrbildning.

Efter att du har genomgått en hårtransplantation med FUE-metoden så kan du även få laserbehandling för att snabba på läkningsprocessen och minska eventuella bieffekter, som exempelvis svullnad, rodnad och smärta. På Serkan Aygin forum kan man också läsa om en annan typ av laserbehandling som används för att förebygga håravfall. Denna behandling använder sig av en annan typ av laser och görs två gånger i veckan under 20 minuter per gång. Kliniken erbjuder också DHI-metoden för hårtransplantation, en ny metod som sägs vara både snabbare och ge mer långsiktiga resultat.

Priser

Pris för hårtransplantation hos Dr Serkan Aygin - vad ingår?

Priser för hårtransplantationer utförda av Dr Serkan Aygin och hans team ges efter den kostnadsfria konsultationen. Det är olyckligt då det är svårt att göra en objektiv jämförelse av hans klinik kontra andra liknande alternativ.

Viktigt att poängtera är att ovanstående behandlingar som erbjuds av Dr Serkan Aygin och hans team inte specificerar några priser. Du ombeds att göra en konsultation först.

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Ja, Dr Serkan Aygin är väldigt aktiv på sociala medier och förutom på Instagram så hittas han även på Facebook. Här kan du ta del av massor av före- och efterbilder samt recensioner från internationella kunder.

Det är lätt att finna massor av goda omdömen om Dr Serkan Aygin och hans team. Kliniken är duktig på marknadsföring och har ett omdöme på 4.8 på Google Reviews.

Trots många positiva omdömen så är det också lätt att finna kunder som inte blivit nöjda. Många vittnar om ett stort antal kunder och väldigt lite personlig kontakt med stjärndoktorn.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse