Self Hair Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Self Hair Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Self Hair Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Self Hair Clinic?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag gjorde min hårtransplantation för cirka 12...

Rated 5 out of 5
07/11/2022

Jag gjorde min hårtransplantation för cirka 12 månader sedan. Kunde inte vara nöjdare med resultatet och servicen. Vänlig och professionell personal. Allt gick enligt plan som de sa och har fått utmärkt online eftervård. Har även rekommenderat till flera vänner.

Se den ursprungliga recensionen

Jeff Whiting

5* Self Hair Clinic - Otrolig standard och service

Rated 5 out of 5
28/05/2022

Jag gjorde en hårtransplantation för 6 månader sedan och jag är så tacksam och lycklig över att ha hittat Self Hair Clinic. Jag hade tillbringat veckor med att surfa på internet efter de bästa klinikerna, men kostnaden var också en stor faktor och hade inte råd med några av de priser som debiterades. En annan faktor för att välja Self Hair var att de bara gör 2 operationer per dag, med fullt fokus på kunden. Jag satt bredvid en kvinna på planet som var en av 40 kunder som fick en hårtransplantation på dagen! 40!!! Priset hon betalade och behandlingen hon fick var chockerande!!! Hon sa att de lät som en seriös klinik men visade sig vara slaktare i en fabrik… få folk i stolen och sparka ut dem så fort som möjligt. Å andra sidan var recensionerna och bilderna av arbete Self Hair hade gjort fantastiska, så jag kontaktade dem. Inom några timmar blev jag kontaktad av Egemen som är mycket professionell, artig och artig. Han har också bra engelska som gjorde det så mycket lättare att kommunicera vad jag ville som ett resultat. Även nu, 6 månader senare, är han fortfarande i kontakt med mig och ber om bilder och får läkaren att bedöma min hårväxt och hälsa, och han är alltid så hjälpsam med att ge råd.

Se den ursprungliga recensionen

Neilan Govender

Laget är bra speciellt egemen

Rated 4 out of 5
19/05/2022

Teamet är bra speciellt egemen. Jag fick tillfredsställande resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Lam

Mycket bra erfarenhet, jag rekommenderar dem till 100%

Rated 5 out of 5
13/03/2022

Transplantationen gjordes av min man men jag var ansvarig för att välja klinik. Jag är sjukvårdspersonal så jag hade ansvaret att välja en webbplats som uppfyllde vissa krav.

Se den ursprungliga recensionen

Sidarta Molina

Om min hårtransplantation

Rated 5 out of 5
08/02/2022

Det har gått 24 dagar efter min hårtransplantation. Teamet var mycket vänliga och hjälpsamma. De finns alltid tillgängliga om jag vill komma i kontakt med dem. Stort tack för allt.

Se den ursprungliga recensionen

Gokhn

Jag lät transplantera hår...

Rated 5 out of 5
12/08/2021

Jag lät transplantera hår för ungefär 1 månad sedan och än så länge är jag mycket nöjd med resultatet. Personalen är mycket uppmärksam och är alltid villig att klargöra alla tvivel, farhågor och frågor som ett förfarande av denna typ innebär. Uppmärksamheten från hela personalen och supportteamet var 100 % professionell, från ögonblicket av vår upphämtning på Istanbuls flygplats till den periodiska uppföljningen de gjorde, och fortsätter att göra, under den postoperativa perioden. Logistiken i samband med resan (chaufförerna, patientombudet som stöttade oss, Egemen Akar och hotellet) förtjänar också ett erkännande för deras vänlighet och höga organisationsgrad. Jag skulle rekommendera SELF HAIR CLINIC utan att tveka!

Se den ursprungliga recensionen

Juan Carlos Bencomo

Selfhair clinic recension

Rated 5 out of 5
11/08/2021

Jag har gjort min hårtransplantation på selfhair clinic för 2 månader sedan och är mycket nöjd så här långt. Mitt donatorområde läkte väldigt snabbt och mitt hår växer fortfarande. Servicen var jättebra. Jag rekommenderar definitivt selfhair clinic för människor som vill göra hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Karim Karim

Professionell

Rated 5 out of 5
11/08/2021

Professionell klinik med uppmärksam och mycket lyhörd personal för alla frågor.

Se den ursprungliga recensionen

Tim

Mycket snyggt hårtransplantationscenter

Rated 5 out of 5
21/04/2021

Jag bestämde mig för att göra min hårtransplantation på den här anläggningen efter att ha konsulterat Dr. Öztorun. Han tog sig tid, besvarade alla mina frågor i detalj, informerade mig om läkningsfasen efter operationen. På operationsdagen var personalen punktliga, kommunikativa, snälla och vänliga och de presterade mycket bra. Jag gick till centret för den första tvätten och kontrollen och för den 10:e dagen genomgång. Allt var perfekt. Jag kan rekommendera detta center.

Se den ursprungliga recensionen

SBY

Jag har funderat på att göra det här...

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Jag har funderat på att göra det här ända sedan jag började visa tecken på förlust, jag sköt det alltid åt sidan men jag önskar att jag aldrig gjorde det efter att ha pratat med den hjälpsamma personalen på self hair clinic, jag visste det var något jag behövde göra. Jag hade pratat med många ställen som är specialiserade på hårtransplantation i Turkiet, men ingen av dem försökte faktiskt hjälpa mig. som talade mig genom hela processen och gav mig lite klarhet i hela situationen han var rättvis och mycket hjälpsam hela teamet var. När du anländer kommer du att hälsas av Egemen och Dr Oztorun, de kommer att gå igenom proceduren och svara på alla och alla frågor du behöver oroa dig inte för smärtan det är allt värt det i längden som jag sa någon på staketet om att göra det här ska inte bara göra det, men se till att du använder självhårkliniken du kommer inte att bli besviken

Se den ursprungliga recensionen

Mo Ramadan

Super Team.

Rated 5 out of 5
14/02/2020
Mensur

Jag och min vietnamesiska vän...

Rated 5 out of 5
14/02/2020

Jag och min vietnamesiska vän gick till Self Hair Clinic i Istanbul för hårtransplantation den 27 januari 2020. Allt gick väldigt proffsigt. Från att bli upphämtad på flygplatsen till operationen och tillbaka till flygplatsen var allt på topp. Det är nu 3 veckor efter operationen och allt ser väldigt, väldigt bra ut för oss. Så min slutsats är att jag till 100% rekommenderar denna klinik till mina vänner och bekanta. Vi ger 5 stjärnor för mig och min vän.

Se den ursprungliga recensionen

Rene Weiss

Betygsätt Self Hair Clinic - Hair Transplant Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse