MHR Clinic Manchester / Harrogate Ltd Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

MHR Clinic Manchester / Harrogate Ltd Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

MHR Clinic Manchester / Harrogate Ltd information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om MHR Clinic Manchester / Harrogate Ltd?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 34 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Från självmedveten till fullt självförtroende

Rated 5 out of 5
25/11/2023

Vilken resa för mig. Gått från att vara väldigt självmedveten om mitt hår och mitt utseende till att vara full av självförtroende. Innan jag började hade jag väldigt fint och tunt hår som såg rakt igenom hårbotten. Snabbspola framåt 8 månader, 16 lasrar senare, korrekt örtmedicin och mitt hår är det tjockaste och friskaste det har sett ut på flera år! Ursprungligen var jag lite skeptisk men nu talar resultaten för sig själva. Kunde inte rekommendera tillräckligt, Dean och hans team är så välkomnande och professionella.

Se den ursprungliga recensionen

Isaac

LLT-behandling

Rated 5 out of 5
05/11/2023

För det första skulle jag vilja säga att Dean har varit fantastisk under den här upplevelsen. Jag sökte råd från andra hårkliniker som vi försöker driva på en hårtransplantation från den minut jag kom in. Jag visste att jag inte behövde detta eftersom jag var i början.

Se den ursprungliga recensionen

Sasha Stokeli

0ct 2022 till nov 2023

Rated 5 out of 5
02/11/2023

Jag har kommit till MHR Clinic Manchester i 12 månader nu och jag kan verkligen rekommendera tjänsten. På min första dag var jag otroligt nervös. Men så fort jag gick in genom dörren smälte allt bort. Personalen i receptionen var varm och välkomnande och ingenting är för mycket besvär för dem. Jag fick en första introduktion i hur behandlingen fungerade. Innan jag kom måste jag erkänna att jag var något skeptisk men efter att allt hade förklarats för mig bestämde jag mig för att gå vidare. Jag är helt över the moon med mina resultat och mitt självförtroende har återställts i mig själv. Jag önskar bara att jag hade upptäckt den här behandlingen innan jag klippte mitt långa hår på grund av skalligheten ovanpå mitt huvud. Hela de här 12 månaderna har varit en så positiv upplevelse och jag kommer att sakna personalen och kan bara rekommendera dem till alla som har problem med håret och självförtroendet. Jag har blivit omhändertagen från början till slut och kunde inte ge dem så mycket beröm som jag har gjort. Helt fantastisk service och fantastiska resultat. Tack så mycket MCR Manchester

Se den ursprungliga recensionen

Rob Bacon

Behandlingen har fungerat bättre än...

Rated 5 out of 5
02/11/2023

Behandlingen har fungerat bättre än förväntat. Skulle starkt rekommendera till alla som kämpar med håravfall.

Se den ursprungliga recensionen

Louis Dewsbury

Fantastiska resultat, riktigt nöjd

Rated 5 out of 5
28/10/2023

Att vara 31 och behöva kamma håret åt sidan eller bära hatt hela tiden var inte idealiskt. Att veta att mina 3 bröder och pappa är antingen kala eller skalliga fyllde mig inte med hopp och jag insåg inte vilka alternativ det fanns där ute egentligen förutom att ha en transplantation.

Se den ursprungliga recensionen

.Gary Bailey

Fantastiskt

Rated 5 out of 5
16/10/2023

Fantastiskt, supernöjd med mina resultat. riktigt glad att jag valde MHR. Att ta itu med Dean och all annan personal där har varit en bris, jag fick stöd hela vägen utan några påträngande försäljningar eller knep. Allt jag kommer att säga är att boka en konsultation du kommer inte ångra dig.

Se den ursprungliga recensionen

Rhys

Over the moon with the results!!

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Over the moon with the results!!

Se den ursprungliga recensionen

Luke Bailey

Otroliga resultat !

Rated 5 out of 5
15/08/2023

Så glad att jag valde MHR Clinic. Mitt hår tunnades kraftigt med fläckar av skallighet. Jag började tappa mitt självförtroende och hade hatt eller keps överallt! Efter en konsultation med den fantastiska Dean gick jag på en 12 månader lång laser-, medicin- och örtbehandlingskurs och resultatet har varit helt fantastiskt. Om du håller dig till planen och förbinder dig till den fullt ut börjar du se framsteg efter några månader. Nu efter att ha avslutat de 12 månaderna är jag över månen med resultatet! Stort tack till Dean och resten av teamet. Med vänliga hälsningar,

Se den ursprungliga recensionen

Jordan Fell

Kvinnor lider också av håravfall...

Rated 5 out of 5
17/07/2023

Mitt hår blev tunnare och tunnare och jag visste inte vad jag skulle göra, jag hade varit hos läkare och inte haft problem med sköldkörteln eller zinkbrist. Jag provade schampon och köpte produkter men ingen förändring. Sedan började jag följa MHR på Instagram och blev imponerad av resultatet på bilderna. Jag följde med till Manchester (Rostherne) MHR och pratade med Sarah och bestämde mig för att anmäla mig till den 8 månader långa kursen. Detta involverade örttabletter och applicering av Minoxidil dagligen och laserbehandling varannan vecka i 40 minuter. Det är en så avkopplande upplevelse. Bethan ser till att du dricker te eller kaffe och tar hand om att sätta på maskinen och följa upp möten. Hon har alltid ett välkomnande leende. Det finns TV på rummen och gratis WIFI. Du kan inte känna lasern, ingen värme, inget obehag. Dean gjorde regelbundna konsultationer för att kontrollera mina framsteg och så småningom började det tjockna, sedan ny tillväxt. Det blev blankt. Mina arbetskollegor märkte det först, sedan min frisör. Jag är mycket nöjd med resultatet och även om min kurs är klar kan jag fortsätta med produkterna för att behålla tillväxten. Kvinnor drabbas också av håravfall och denna lösning fungerar och kan förändra ditt liv. Tack till hela teamet, det har varit ett nöje att träffa alla på MHR.

Se den ursprungliga recensionen

Sue French Islam

Har precis avslutat min 12 månaders behandling

Rated 5 out of 5
27/05/2023

Just avslutat min 12 månaders behandling och allt jag kan säga är att det fungerar! Jag skulle vara skallig just nu om jag inte gick vidare med den här behandlingen. Blicken i folks ansikten när du visar dem ditt hårfäste från tidigare är tillräckligt för att se detta för mig. Jag var skallig, nu är jag inte det. Det är så enkelt. Om du är orolig för ditt hår, gå hit!

Se den ursprungliga recensionen

jack

Förstklassig vård och professionalism

Rated 5 out of 5
02/05/2023

Förstklassig vård och professionalism. Från min första konsultation med Ben på Harewood till min procedur i Knutsford har hela teamet varit strålande. Ingenting är för mycket besvär och Annabelle höll mig ständigt informerad och uppdaterad med allt. Dagen för ingreppet var jag lite nervös men hela teamet fick oss att känna oss avslappnade och säkra.

Se den ursprungliga recensionen

Joseph Woodhead

Fantastiska resultat - bra chuffed

Rated 5 out of 5
31/03/2023

Verkligen glad att jag valde dessa killar. Jag var skeptisk till den här typen av behandling men resultaten hittills efter 6 månader har varit utmärkta. Jag närmade mig dem på grund av gallring fram och bak och trodde att en transplantation skulle vara vägen men introducerades till laserterapin. Mitt hår är på väg tillbaka och jag ser fram emot resultatet när behandlingen är klar. Prata definitivt med MHR först innan du lägger ut pengar på en transplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Jason Brooks

Betygsätt MHR Clinic Manchester/Harrogate Ltd United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse