Zestige Private Healthcare Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Zestige Private Healthcare Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Zestige Private Healthcare information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Zestige Private Healthcare?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 54 reviews)
Excellent96%
Very good2%
Average0%
Poor2%
Terrible0%

Bäst på vad de gör

Rated 5 out of 5
29/11/2023

Jag har väntat med att skriva en recension eftersom jag ville se den verkliga omfattningen av skillnaden som transplantationen har gjort. Det har gått ett år sedan ingreppet, och jag kan inte fatta hur bra det har blivit. Inte bara har slutprodukten blivit bättre än jag någonsin föreställt mig utan jag måste säga att proceduren från den första konsultationen till eftervården jag fick gjordes med full diskretion, professionellt och med den personliga omvårdnaden som jag tror alla hoppas på. Jag skulle till 100 % rekommendera Zestige och i synnerhet Brindon själv, till alla som funderade på att göra en hårtransplantation. Jag har rekommenderat tre andra personer att åka dit sedan min operation och alla jag har skickat har sagt att de upplevt samma servicenivå som jag. Du behöver verkligen inte leta längre.

Se den ursprungliga recensionen

Jonathan Slattery

Amazing Clinic

Rated 5 out of 5
28/11/2023

Jag vill börja med att tacka alla på zestige. Från första konsultationen till operationsdagen var allt väldigt smidigt. Caj gjorde konsultationen och svarade på alla frågor var mycket hjälpsam. Dr Meena och det tekniska teamet (Shreya, naushad) var alla fantastiska. Efter transplantationen har Caj hört av sig och svarat på alla frågor som är bra och får dig att känna dig bekväm om du är orolig för någonting. Jag är bara 2 veckor efter min transplantation och kommer definitivt att uppdatera när jag får resultaten. Jag är mycket nöjd med proceduren. Tack

Se den ursprungliga recensionen

vishal pangam

Fantastisk gästfrihet och personal var...

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Fantastisk gästfrihet och personalen var lysande och extremt välkomnande och lugnande. Uppföljningsvården har varit enastående!

Se den ursprungliga recensionen

James Alway

En fantastisk service från Zestige

Rated 5 out of 5
25/11/2023

En fantastisk service från Zestige. Mycket nöjd med resultatet från min hårtransplantation, rekommenderar starkt. Tack Brindon och teamet.

Se den ursprungliga recensionen

Sol

Fantastiskt företag

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Kan inte tala tillräckligt högt om det här företaget. Jag bestämde mig för att det var dags för en hårtransplantation och såg resultaten av mina vänner från att använda Zestige så jag hoppade på ett videosamtal med Caj som var mycket informativ och jag bokade in direkt och betalade min deposition. Ungefär en vecka senare insåg jag att jag hade bokat fel dag och skickade ett meddelande till Caj, detta var inga problem och dagen ändrades utan problem. Jag dök upp samma dag som jag själv och möttes av Brushoth som var fantastisk, och fyllde i formulären innan jag gick in till behandlingsrummet. Min kirurg var Meena och hon var fantastisk och vi skrattade lite innan ingreppet startade vilket alltid hjälper! Mitt transplantationsområde var inte särskilt stort (sidorna hade dragit sig tillbaka lite) men när jag sa att jag ville att det skulle se naturligt och tätt ut sa hon att hon inte skulle oroa sig och hon skulle lägga in så många transplantat som hon kunde. Jag slutade med 1 850 transplantat som verkligen visar den ansträngning de kommer att göra för att ge dig bara de bästa kvalitetsresultaten och jag kan redan se hur bra det här kommer att se ut. Jag förväntade mig en smärtsam 7 timmar men blev förvånad över att det knappt var någon smärta. Resten av dagen låg jag på rygg med netflix på när de arbetade på mitt huvud. Jag fick ett annat team som extraherade transplantaten och placerade dem i snitten, jag fick inte deras namn men återigen, fantastiskt. De sa att jag hade bra transplantat och när de frågade vad som avgör det, förklarade de inte bara utan visade mig på mina egna transplantat, och gick återigen över allt i mina ögon. Efter att dagen var slut gick Brushoth igenom eftervården och gav mig de bitar som behövdes. Nu väntade jag bara på att injektionerna skulle försvinna och att smärtan skulle börja. Det har gått 24 timmar sedan proceduren nu och ärligt talat, inte ens en klåda eller något obehag, vilket jag är positivt överraskad med. CAJ skickade ett meddelande till mig först med en påminnelse om vad jag behöver göra och när jag ska göra det och har redan skickat ett meddelande till mig för att ta reda på hur jag mår och för att påminna mig om vad jag behöver göra imorgon, så fantastisk eftervård och jag vet att jag kan meddela honom när som helst med alla frågor jag har. Allt som allt förväntade jag mig bra saker från detta företag baserat på rekommendation från vänner men de har verkligen överträffat det. Jag skulle starkt rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

Dan

Sanna proffs som ger verkligt förtroende!

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Jag är glad över att dela med mig av min positiva erfarenhet på Zestige, där FUE-behandlingen överträffade förväntningarna. Från början till slut var processen sömlös, vilket speglar personalens professionalism. I synnerhet gick Cajanath utöver det och visade en exceptionell nivå av expertis och engagemang för att säkerställa framgången för behandlingen. Detta engagemang för excellens gjorde min övergripande upplevelse på Zestige inte bara effektiv utan också riktigt njutbar. 5 stjärnor från mig!

Se den ursprungliga recensionen

Adam Smalley

Fantastiskt från början till slut

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Fantastiskt från början till slut, caj och Brindon fick mig att känna mig lugn! Förklarade allt. Operationen var lättare än jag förväntat mig och smärtfri, eftervården var otrolig tillgänglig 24/7 och slutresultaten är bättre än jag någonsin kunde föreställa mig, kunde inte rekommendera dem tillräckligt! Tack Zestige

Se den ursprungliga recensionen

Luke Procter

En månad efter min hårtransplantation

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Skriver detta en månad efter min hårtransplantation. Zestige har överträffat mina förväntningar från den första konsultationen till återhämtningsprocessen. Caj har varit bra i kommunikationen över WhatsApp, ibland på kvällarna och helgerna med viss trygghet när det behövts. Caj var superinformativ vid konsultationen och själva proceduren gjordes smidigt och professionellt av ett team på 4 eller 5 utövare.

Se den ursprungliga recensionen

Dom Colville

Jag är två dagar efter ingreppet och är...

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag är två dagar efter ingreppet och är riktigt nöjd än så länge med hur behandlingen och eftervården har gått.

Se den ursprungliga recensionen

Gareth Rees-Jones

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
05/11/2023

Caj och teamet har varit otroliga hela tiden. Från den första konsultationen, till själva ingreppet och slutligen eftervården. Proceduren var så mycket enklare än jag någonsin förväntat mig att den skulle vara och jag har haft konstant stöd i varje steg sedan dess för att maximera resultatet. Jag kunde inte vara lyckligare!

Se den ursprungliga recensionen

Matthew Stirling

Rekommenderar den här tjänsten starkt

Rated 5 out of 5
01/11/2023

Rekommenderar den här tjänsten starkt, jag har ett år in i min hårtransplantation och mycket nöjd med resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Jack

Hårtransplantation - Exceptionell service

Rated 5 out of 5
17/10/2023

Om du funderar på en hårtransplantation har du utan tvekan följt en liknande väg som jag och undersökt olika alternativ online. Jag övervägde att genomföra proceduren både utomlands och i Storbritannien eftersom kostnaden var marginellt billigare utomlands (från välrenommerade utländska leverantörer, i den lägre delen betydligt billigare men detta var inte ett alternativ jag var beredd att överväga – jag ville ha tryggheten från ett professionellt företag ). Jag tittade på olika leverantörer innan jag bestämde mig för 1 – Gör proceduren i Storbritannien och 2 – Gå med Zestige.

Se den ursprungliga recensionen

Gareth jones

Betygsätt Zestige Private Healthcare United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse