Clinic Travel Turkey Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Clinic Travel Turkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Clinic Travel Turkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Clinic Travel Turkey?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 42 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Allt på 4 implantat

Rated 4 out of 5
23/07/2023

Om du funderar på att få tandimplantat, sluta tänka och gör det.

Se den ursprungliga recensionen

James Randolph photography

zirkoniumkronor

Rated 5 out of 5
16/07/2023
r.a muscat

Min guide var fantastisk han hjälpte till med allt...

Rated 5 out of 5
10/07/2023

Min guide var fantastisk han hjälpte till med alla mina funderingar och var verkligen hjälpsam

Se den ursprungliga recensionen

Mark Lower

Bra bemötande och team

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Bra bemötande och team. Nöjd med resultatet

Se den ursprungliga recensionen

FatBelly

Hade nöjet att få ett...

Rated 5 out of 5
24/06/2023

Hade nöjet att få ett fantastiskt och professionellt bemötande av Clinic Travel Turkey-teamet. Allt från dag 1 har varit en väldigt smidig och trevlig upplevelse. Hela behandlingen planerades efter min bekvämlighet och var mycket bekväm att genomgå. Teamet såg till att jag och min man var omhändertagen hela tiden och hjälpte till med alla frågor vi hade om procedurerna. Jag är oerhört glad och tacksam över behandlingsresultaten och älskar mina nya tänder. Jag har redan rekommenderat laget här till vänner och familj. 5/5 service och professionalism.

Se den ursprungliga recensionen

Roseta Pire

Helt fantastisk upplevelse med...

Rated 5 out of 5
23/06/2023

Absolut fantastisk upplevelse med teamet och representanten på Clinic Travel Turkey. Hela proceduren var enkel och professionell och teamet såg till att jag och min fru var bekväma, tog hand om och hjälpte oss med alla problem eller frågor vi hade hela tiden medan vi stannade i Turkiet.

Se den ursprungliga recensionen

Gentian

Jag var väldigt nöjd med min upplevelse

Rated 5 out of 5
21/05/2023

Jag var väldigt nöjd med min upplevelse! Mycket professionell personal, snabb kommunikation och resultat är fantastiska! Det uppfyllde verkligen mina förväntningar, rekommenderar det till alla!

Se den ursprungliga recensionen

Martina

Bästa behandling bästa pris bästa hotell.

Rated 5 out of 5
18/05/2023

När jag blev äldre märkte jag att mina tänder blev mindre vita och mer gula. Ett par tänder hade till och med gått sönder när man tuggade. Efter en nedslående konsultation med min brittiska tandläkare började jag forska om turkiska estetiska tandläkare. Jag ägnade lång tid åt detta och efter att ha förklarat vilket arbete jag ville ha fick jag flera offerter. Det bästa citatet och den bästa förklaringen av vilket tandarbete som krävdes kom från Clinic Travel Turkey via Fatma som höll mig uppdaterad med allt jag behövde veta. Det är ett brittiskt registrerat företag som placerade min fru och jag på ett förstklassigt hotell. Träffade oss på flygplatsen med en VIP-chaufför och tog oss till ett förstklassigt hotell. Nästa morgon hämtades vi av Ozenc och fördes till kliniken. Vid den första konsultationen bestämde de sig för vilket arbete som behövdes för att göra mina tänder precis som jag ville ha dem. Ingen av behandlingarna var smärtsamma. Jag hämtades varje morgon, togs till kliniken och beroende på vilket arbete som behövdes återfördes jag till hotellet för att njuta av resten av min dag med de tillfälliga tänderna de gav efter den första behandlingsdagen. Jag hade över- och underkäken försedda med de bästa zirkoniumkronorna och de ser så naturliga ut. Priset var så mycket billigare än det pris jag fick hos den brittiska tandläkaren att jag skulle ha varit galen om jag inte skulle resa till den här kliniken och få jobbet gjort. Alla tandläkare av högsta kvalitet som var övertygade om att jag skulle vara nöjd med resultatet. Jag kunde inte vara lyckligare. Jag har rekommenderat den här kliniken till vänner och familj och jag känner mig säker på att om de vill ha tandvård är detta det bästa stället att få det gjort.

Se den ursprungliga recensionen

Victor Ian Shone

Rekommenderas starkt

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Hej im Jp. När jag ringde Clinic Travel efter ett år av att ha undersökt andra kliniker pratade jag med Cem han gjorde mig lugn när jag pratade med honom. Han svarade på alla mina samtalstexter och frågor mycket snabbt kunde inte varit mer hjälpsam bra perfessionell. Allt gjordes för mig transport hotellet och tandläkarna .Jag träffade Merve vilken underbar person att ha när jag var där så snäll och hjälpsam med allt. Merve gjorde min upplevelse så mycket lättare. De två hotellen jag bodde på var underbara och personalen gjorde upplevelsen roligare. Vad kan jag säga om tandläkaren enastående de gjorde ett mirkal med allt arbete de behövde göra för att få tillbaka mitt leende jag kommer att vara tacksam mot alla för livet för vad de har gjort för mig

Se den ursprungliga recensionen

JP

Allt gick bra från flygplatsen

Rated 4 out of 5
30/04/2023

Allt gick bra från flygplatsen, hotellet och kliniken. All personal mycket hjälpsam och trevlig, speciellt Hakan föraren och Merve är underbar hon hjälper mig mycket med allt jag behöver medan jag är där. Tandläkaren är mycket professionell och kliniken är mycket modern och ren. Hotell i centrala där du kan hitta nästan allt på gångavstånd. Jag hoppas att mitt andra besök blir lika smidigt som mitt första.

Se den ursprungliga recensionen

Risca Charisma

Kundservice var fantastisk

Rated 5 out of 5
25/04/2023

Kundservice var fantastisk,

Se den ursprungliga recensionen

Ryan Ballard

Fantastisk upplevelse med dessa killar...

Rated 5 out of 5
22/04/2023

Fantastisk erfarenhet med dessa killar hjälpsamma på alla sätt Jag hade en fantastisk representant och det fanns inga språkbarriärer, de lyssnade också vad jag ville och gjorde mig lugn, fantastisk service. Tack så mycket också dem alla

Se den ursprungliga recensionen

Lucinda

Betygsätt Clinic Travel Turkey United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse