Western Health Turkey Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Western Health Turkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Western Health Turkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Western Health Turkey?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 163 reviews)
Excellent93%
Very good4%
Average1%
Poor0%
Terrible2%

Jag borde ha fått min behandling för flera år sedan!

Rated 5 out of 5
07/12/2023

Jag gjorde massor av forskning om att åka till Turkiet för att göra mina tänder! Jag stötte på Western Health, från det första meddelandet med Tugce till all personal på kliniken i Izmir, llayder organiserade mina möten på kliniken. Jag kunde skicka ett meddelande till henne när jag hade en fråga! Allt var välplanerat, från att hämtas på flygplatsen till att lämnas tillbaka! Min behandling förklarades fullt ut för mig, hela paketet var perfekt! Jag tog röntgen, jag hade 22 kronor, en extraktion. En bro och en rotfyllning! Kliniken är supermodern! Oklanderligt rent! Tandläkaren och hennes assistent var fantastiska, jag litade på henne implicit!

Se den ursprungliga recensionen

rachel heath

Från första ögonblicket fick jag kontakt...

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Från första ögonblicket kom jag i kontakt med västerländsk hälsa Yunus var mycket hjälpsam och jag har haft min första tid och allt var bra från den kliniska sidan och hotellet kan inte vänta med att åka tillbaka i februari 👍👍

Se den ursprungliga recensionen

Colin Martin

Tack Western Health Turkey...

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Jag skulle vilja tacka Western Health Turkey för en otrolig service hittills. Jag frågade första gången om tandvård i september och jag blev introducerad för Nyssa. Nyssa har varit så trevlig och så söt mot mig, och hon har gjort allt så enkelt och så tydligt. Jag hade hoppats på att träffa henne på konsultationen i London i november; men jag är väldigt glad att jag får chansen att träffa henne nästa år när jag kommer på behandling.

Se den ursprungliga recensionen

Natalie Green

FUE Hair Transplant

Rated 5 out of 5
28/11/2023

Jag genomgick nyligen en hårtransplantationsprocedur som underlättades av Western Health Turkey, och jag kan inte uttrycka hur nöjd jag är med hela upplevelsen.

Se den ursprungliga recensionen

Alexander James Thomas

Jag gjorde en hårtransplantation den 8 november

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Jag gjorde en hårtransplantation den 8 november

Se den ursprungliga recensionen

David Carson

1:a klass tandvård till utmärkt pris

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag var glad över att besöka Izmir i oktober för att göra implantat och en extraktion. Jag blev imponerad av hur denna nation har utvecklat en blomstrande tandvårdsindustri. Studion var supersnygg, ren och glänsande och all tandvårdspersonal mycket hjälpsam, kunnig och stöttande. Käkkirurgen var utmärkt. Speciellt tack till Ilayda Caner som gjorde upplevelsen så enkel och rolig. Glad att jag fick den första etappen under bältet, plus tillbringade en vecka med att upptäcka Turkiet och antika bibliska platser som en extra bonus. Rekommenderar upplevelsen. Språkbarriären är ett problem eftersom jag trodde att mer engelska skulle talas, men Western Health har utmärkta tolkar så det påverkar inte behandlingen. Allt som allt mycket nöjd och kan inte vänta med att gå tillbaka.

Se den ursprungliga recensionen

Al Gibson

Rekommenderas starkt

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Trots att jag var rädd för tandläkaren bestämde jag mig för att mina tänder behövde seriöst arbete. Efter att ha gjort due diligence blev västerländsk hälsa mitt val och jag är mycket glad att jag valde dem. Från den första kontakten från Gamze på western till den slutliga monteringen och det underbara stödet från İrem, det var kvalitet. Jag är så glad över mitt nya leende. Högt rekommenderad.

Se den ursprungliga recensionen

Stephen Finch

Inga

Rated 0 out of 5
17/11/2023
Christiaan Kleynhans

Jag önskar att jag kunde gå tillbaka och inte boka...

Rated 1 out of 5
15/11/2023

Jag önskar att jag kunde gå tillbaka och inte boka med dem. Jag hade emax-fasader på alla mina tänder som kostade en förmögenhet och förutom hela upplevelsen som var det värsta jag kunde ha haft, extrem smärta, lämnade och väntade gråtande i lobbyn eftersom ingen transfer anlände, anestesin fungerade inte, jag hade ont för 3 månader och överlever bara på starka värktabletter! 3 månader. När jag pratade med dem sa de att det bara var vanligt obehag. Det kan inte vara normalt eftersom jag inte är en känslig person och jag kan hantera smärta. Körsbäret på toppen? En av mina tänder lossnade en morgon när jag drack kaffe! Jag var så glad över att få detta gjort och innan jag var där berättade jag till och med för andra människor om den här kliniken, de bokade och fick behandling strax efter mig och tyvärr hade de också en otroligt hemsk upplevelse. Jag blev lurad av den positiva feedbacken och jag hade så fel. Detta är anledningen till att jag lämnar en negativ recension. Jag är säker på att det finns så många kliniker där ute som kan göra mycket bättre för samma pengar eller ännu mindre! Leta någon annanstans och riskera inte det annars får du betala så mycket för att fixa dem efteråt.

Se den ursprungliga recensionen

Diana Zaharia

Tänder i Turkiet

Rated 5 out of 5
13/11/2023

Jag har precis kommit tillbaka efter att ha fixat mina tänder i Izmir. Western Health var fantastiska från början till slut och mina tänder är fantastiska!

Se den ursprungliga recensionen

Stephen Finch

Jag vet inte var jag ska börja

Rated 5 out of 5
07/11/2023

Jag vet inte var jag ska börja

Se den ursprungliga recensionen

Kerry

En mästarklass i förstklassig service Jag...

Rated 5 out of 5
07/11/2023

En mästarklass i förstklassig service Jag fick mina tänder gjort med detta företag och upplevelsen var absolut förstklassiga mästare i handeln. Den unga damens som jag hade att göra med var helt lysande svara på dina meddelanden direkt och mycket kunnig om behandlingen du vill nämna speciellt för ezgi

Se den ursprungliga recensionen

paul stanley

Betygsätt Western Health Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse