Clinic Mono Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Clinic Mono Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Clinic Mono information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Clinic Mono?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 1056 reviews)
Excellent90%
Very good6%
Average1%
Poor0%
Terrible3%

Medicinsk resa

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Min medicinska resa till monokliniken och vistelsen i villan var inget annat än utmärkt. Jag blev omhändertagen under hela min resa efter att ha skrivits ut från sjukhuset. Jag välkomnades av Mete. Han tog hand om mig, övertalade mig alltid att göra små övningar runt villan. Han var pålitlig, kompetent och omtänksam. Jag skulle rekommendera mono clinic till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Fauzia Mohammed

Jag rekommenderar den här kliniken idag, imorgon och för alltid!

Rated 5 out of 5
25/11/2023

Min resa började sedan dagen då jag bestämde mig för att kontakta kliniken för att utföra min procedur. Alla som hjälpte mig var fantastiska som den operativa koordinatorn Ahsen och Gizem och hela teamet i bakgrunden. Efter operationen, tillsammans med min patientrelationsrepresentant Emir, åkte vi till villan och jag behövde verkligen hjälp med allt (stiga på och ur sängen) på grund av mitt tillstånd. Där träffade jag två stjärnor Mete och Emre som alltid fanns där för mig när jag behövde utan att säga något emot.

Se den ursprungliga recensionen

Lena A

Bästa

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Bäst vid namn, bäst av naturen! Beste var mycket omtänksam och hjälpsam under min vistelse. Hon är en kredit till kliniken.

Se den ursprungliga recensionen

Wayne

Mete

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Jag åkte till Turkiet för att göra mina tänder på Mono Clinic och jag är verkligen nöjd med resultatet. Min vistelse var i villan i en vecka och vid ankomsten möttes jag av en mycket vänlig ung man känd som Mete. I samma ögonblick som han öppnade dörren trodde jag att jag skulle bli en med honom och han gjorde min vistelse mycket bekväm. Jag kände mig så tillfreds med att han var i närheten och han är så snäll och omtänksam och väldigt bra på sitt jobb vilket är tröstande när du får behandling för att veta att någon alltid är där och håller ett öga på dig. Tack Mete du är fantastisk ⭐️

Se den ursprungliga recensionen

Charlotte

Var så försiktig med att använda den här kliniken att de...

Rated 1 out of 5
17/11/2023

Var så försiktiga med att använda den här kliniken att de LUFFAR dig och försöker muta dig med pengar för att ta bort recensioner och sedan inte betala tillbaka pengar när de lovar…..det är därför de har

Se den ursprungliga recensionen

Hannah Nicholas

Fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Fantastisk upplevelse, jag rekommenderar starkt, alla var mycket professionella och hjälpsamma, jag kommer säkert tillbaka igen, tack för allt team.Angie

Se den ursprungliga recensionen

ANGELI SANTOS

"En transformerande upplevelse: Min resa med Monoclinic i Izmir

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag riktar min hjärtliga tacksamhet till Monoclinic i Izmir, Turkiet, för deras exceptionella omvårdnad under min gastric sleeve-operation. Från de första förfrågningarna om proceduren till incheckningar efter operationen, Safa , Beste, och särskilt Nezir gick utöver det vanliga. Nezirs ständiga stöd och smittande leende gjorde en betydande inverkan, och gjorde vad som kunde ha varit en skrämmande upplevelse till en upplevelse där jag kände mig bland vänner. Särskild uppskattning går till Dr. Ertekin för hans vänlighet, och till de engagerade sjuksköterskorna som gav uppmärksam vård under min sjukhusvistelse. Neşes besök visade ytterligare upp personalens genuina oro för mitt välbefinnande. Hela Monoclinic-teamet fick mig att känna att jag var med familjen, vilket säkerställde att allt gick smidigt. Jag är uppriktigt tacksam för deras exceptionella service. Nezir, med sin vänlighet och lyhördhet, stack verkligen ut, och jag tror att han förtjänar erkännande för sina enastående insatser. Sammantaget var min erfarenhet mycket tillfredsställande, och jag anser nu att Turkiet inte bara är en plats för medicinsk vård utan ett hem med vänner och familj. Tack, Monoclinic, för denna extraordinära resa.

Se den ursprungliga recensionen

RAJA

I am very satisfied

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag är mycket nöjd; personalen var vänlig och ovärderlig. Det var trevligt att träffa alla.

Se den ursprungliga recensionen

Kesja

Jag var på Mono-klinik för BBL min...

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Jag var på Mono-klinik för BBL min upplevelse var fantastisk vårdpersonalen var väldigt trevlig de behandlade mig som en drottning.det var den vackraste medicinska upplevelsen jag aldrig har haft.min guide,Furkan är fantastisk man med bra hjärta.hej hjälp mig med allt .Furkan jag vill bara säga att du är en fantastisk man Gud välsigne dig för allt du gjort för mig du får mig att känna mig hemma.tack så mycket 🙏

Se den ursprungliga recensionen

Pelagie Yabre

Min upplevelse var 5*

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Min upplevelse var 5*

Se den ursprungliga recensionen

Lisa Stirling

Oacceptabelt beteende

Rated 1 out of 5
15/11/2023

Jag sökte en mottagningstjänst på Mono Hotel. Vi hade en onlineintervju med Ms Bahar och hon ville att jag skulle träffa Ms Beyza ansikte mot ansikte. Hon dök upp 40 minuter för sent till intervjun utan någon förklaring och ingenting gjordes för att kompensera för det. Som ett resultat förlorade jag 3 timmar och mötet kunde inte äga rum. Det finns många människor som behöver ett jobb och de utnyttjar detta och de var väldigt likgiltiga. Det var totalt besviket. Baserat på min erfarenhet från mitt affärsliv kan du förstå företagskulturen och deras beteende mot dig mycket väl i anställningsintervjun. Rekommendera INTE till alla kandidater att arbeta för detta företag.

Se den ursprungliga recensionen

Şafak Canlıeriş

Felaktigt bröstlyft & -förstoring

Rated 1 out of 5
15/11/2023

Jag gjorde ett bröstlyft och -förstoring på clinic mono.

Se den ursprungliga recensionen

Tia W.

Betygsätt Clinic Mono Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse