Klinik omdöme

Omdöme Swedish Hair Clinic

icon

Allt du behöver veta om Swedish Hair Clinic i Stockholm

Swedish Hair Clinic betyg

3.4/5

3.4/ 5.0

Swedish Hair Clinic recension sammanfattning

Swedish Hair Clinic slog upp portarna i Knivsta norr om Stockholm under 2018. Ägarna Firaz och Fehrat Anik har dock lång erfarenhet av att anordna resor för hårtransplantation i Turkiet. De påbörjade en verksamhet med paketresor till Istanbul under 2013, mer information om den verksamheten finns i vårt omdöme om Istanbul Hair Clinic. Enligt bröderna Anik började allt fler kunder efterfråga behandlingar i Sverige, men det tog tid att få till arbetstillstånd för det medicinska teamet hos Swedish Hair Clinic i Stockholm. Man fokuserar på hårtransplantationer med FUE- och DHI-metoden.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Kundomdömen om Swedish Hair Clinic

SHC marknadsför sig som en prisvärd klinik för hårtransplantationer. Man har enligt uppgifter möjligheter att genomföra två hårtransplantationer om dagen. I första hand används FUE-metoden. Vi hittar inga uppgifter om storleken på implantern, men de kundbilder som finns tillgängliga visar ett relativt naturligt resultat. En hårtransplantation i Stockholm börjar med en konsultation. Precis som andra seriösa kliniker händer det att man säger nej till att behandla patienter om förutsättningarna inte är rätt, något som omdömen på bland annat forumet Flashback vittnar om. Vi saknar detaljerade uppgifter om det läkarteam som flygs in från Turkiet för operationer i Knivsta.

Enligt kliniken har teamet utfört över 10 000 hårtransplantationer. Man har även en svensk legitimerad läkare som övervakar verksamheten. Vi hade även gärna tagit del av mer information om vem den svenska läkare är, då valet av hårklinik ofta är en fråga om vilken kirurg som utför behandlingen. De positiva recensioner av Swedish Hair som vi fått ta del av kommer främst från kunder som genomgått hårtransplantationer i Turkiet.

Priser

En klinik med ett konkurrenskraftigt pris för hårtransplantation

Swedish Hair Clinic i Istanbul är kända för sin mycket låga priser. Även vid kliniken i Knivsta lyckas man hålla priserna på en bra nivå. Vi uppskattar den transparenta och tydliga prislistan som börjar vid 30 kronor per graft, något som innebär att en mindre hårtransplantation på upp till 1000 grafts kostar 30 000 kronor.Pris för hårtransplantation hos Swedish Hair Clinic i Stockholm minskar sedan ju fler grafts som bokas. Från 3500 grafts har man ett fast pris på 45 000 kronor. Priset ligger betydligt under vad de flesta andra svenska kliniker kan erbjuda. Vårt Swedish Hair Clinic omdöme är delat. Man får ofta vad man betalar för, och i det här fallet har vi svårt att bedöma slutresultaten på grund av ett litet antal tillgängliga patientberättelser.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Priset för en hårtransplantation beror på antalet grafts, och det ligger mellan 20 000 kr upp till 45 000 kr. Man har regelbundna kampanjer som det är värt att hålla ögonen öppna efter, och priserna kan komma att ändras.

Precis som många andra i branschen samarbetar SHC med Medical Finance. Kunder kan låna upp till 50 000 kr räntefritt.

Kliniken erbjuder konsultationer på plats i Knivsta, för mer långväga patienter har man även möjligheter att göra en första bedömning via en konsultation online.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse