Longevita Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Longevita Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Longevita information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Longevita?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 479 reviews)
Excellent97%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Inga

Rated 0 out of 5
23/11/2023
Consumer

Mycket snäll och var väldigt välskött...

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Mycket snäll och blev väldigt väl omhändertagen

Se den ursprungliga recensionen

miym

Jag gick med longevita för näsplastik...

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag gick med longevita för näsplastik i oktober och de var inget annat än fantastiska och båda mina personliga koordinatorer Zuhal och Mert var fantastiska och kunde inte göra tillräckligt för mig! Min kirurg Prof. Dr. Fuat Yuksel har också gjort ett fantastiskt jobb!

Se den ursprungliga recensionen

Robbie

Jag fick en hårtransplantation och...

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag fick en hårtransplantation och sammansatt bindning, hela min upplevelse har varit fantastisk från början, jag har alltid upplevt snabba svar med grundlig information, alla problem eller frågor jag hade under hela processen hanterades briljant och jag har känt mig i väldigt trygga händer hela tiden. Mina översättare var Zuhal och Mert, som var fantastiska och verkligen hjälpte mig under min tid här. Jag är verkligen nöjd med mina resultat, mina tänder ser fantastiska och naturliga ut och min hårtransplantation ser bra ut och bara 2 dagar efter operationen. De tog verkligen hänsyn till mitt naturliga hårfäste och skapade en naturlig look i synkronisering med resten av mina drag, jag rekommenderar starkt all medicinsk personal som är associerad med Longveita och jag skulle definitivt komma tillbaka. Tack så mycket !!!

Se den ursprungliga recensionen

Dan

Utmärkt service

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Nivån på service och professionalism som tillhandahålls av all personal var riktigt bra. Alltid snabb att svara på alla frågor och göra upplevelsen så smidig och avkopplande som möjligt. Mert var en fantastisk värd och gav all information jag behövde. Nu ser jag fram emot att se resultatet! Jack

Se den ursprungliga recensionen

Mr Jack Bruce

5* Erfarenhet, högkvalificerad och professionell

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Från början till slut har Longevita varit fantastiska hela tiden, kunde inte ha bett om mycket mer! Båda mina patientkoordinatorer Gizem och Baris var FANTASTISKA. De båda fick mig att känna mig tillfreds och såg till att jag förstod hela processen. Alla frågor jag hade svarade de direkt. De fanns alltid till hands 24/7 när det behövdes. Min kirurg Dr Fuat Yuksel var så professionell och gav bra råd före, efter och under mitt ingrepp. Jag skulle rekommendera denna kirurg till alla!

Se den ursprungliga recensionen

Kimberley

Bröstlyft med submuskulära implantat

Rated 5 out of 5
02/11/2023

Jag reste till Istanbul förra veckan för ett bröstlyft med implantat. Jag kan inte säga hur mycket de överträffade mina förväntningar från ankomst tills jag flög tillbaka igår. Jag hade en patientsamordnare Mert och Baku och de fanns till hands för alla frågor och gick utöver de hjälpte mig att få taxi och svara på alla frågor jag hade. Dr Fuat var så professionell och gav mig det exakta resultatet jag hoppades på, hans kontor var perfekt och personalen var alla mycket professionella. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, har aldrig rest till Turkiet förut men för skillnaden i inte bara pris, utan kvalitet från de brittiska doktorerna som jag hade besökt här. Jag kan rekommendera dem till 100%. Jag hade ett ganska komplicerat fall för bröstlyft, efter 2 tidigare operationer var jag missnöjd med. Dr Fuat lyssnade på mig och gjorde vad de andra doktorerna i Storbritannien sa var omöjligt. Jag är fortfarande svullen och har blåmärken men jag kan redan se resultatet och jag är helt överlycklig. Jag kommer definitivt tillbaka för eventuella framtida operationer.

Se den ursprungliga recensionen

Wanderlust Rose

organiserat, hög kvalitet, bra kundservice, skickligt medicinskt team ❤️

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Från det ögonblick jag kontaktade Longevita var jag nöjd med mitt val. Jag fick snabba svar, reservations-/rådgivningsteamet t.ex. Seyda, Tugçe, Emre var hjälpsamma. min resplan var tydlig och allt förklarades för mig eller frågades om jag hade några frågor. Jag var lite nervös vid ankomsten men jag var imponerad av de snygga privata överföringarna, snälla förarna och mitt hotell var underbart, jag kände mig omedelbart välkommen och lugn. min patientkoordinator Zuhal som följde och översatte (även Gizem och Mert) var alla fantastiska och söta. Sjukhuset var i toppklass och jag blev väl omhändertagen av de hårt arbetande sjuksköterskorna och vårdpersonalen. Min kirurg Prof. Dr. Fuat Yuksel är mycket professionell och mild, han gör dig lugn. Han gjorde ett fantastiskt jobb på min septorhinoplastik och jag kan inte vänta på de slutliga resultaten. För att inte tala om att spendera tid i Istanbuls vackraste stad!! Det här var överlag en fantastisk upplevelse trots operationens trassel haha ​​och jag är väldigt glad att jag bet i kulan 🥰 tack

Se den ursprungliga recensionen

Olivia

Jag gjorde transplantationen i mitten av februari...

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Jag gjorde transplantationen i mitten av februari i år, den är nu 26/10/23 och jag får dagliga komplimanger för hur tjockt mitt hår ser ut. Jag är så nöjd med resultatet. jag kommer att använda dem igen. Shout out till Dogukan, som var riktigt trevlig och hela laget

Se den ursprungliga recensionen

John

Fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
23/10/2023

Teamet var fantastiskt och mycket hjälpsamt och professionellt. Batu och Gizem förklarade allt mycket bra. Processen var okomplicerad och upphämtningarna kom i tid.

Se den ursprungliga recensionen

Project Morpheus

Sååå dåligt

Rated 1 out of 5
23/10/2023
Jess

Om jag kunde ge mer än 5 stjärnor...

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Om jag kunde ge mer än 5 stjärnor skulle jag göra det. Helt lysande från början till slut. Jag reste ensam och tog hand om hela tiden. Gizem var så hjälpsam och min kirurg fuat yuksel är fantastisk. Så nöjd med mina resultat. Skulle starkt rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

Danielle Chilton

Betygsätt Longevita United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse