Needclinic Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Needclinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Needclinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Needclinic?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Förra året fick jag ett andra hår...

Rated 5 out of 5
10/05/2023

Förra året gjorde jag en andra hårtransplantation från Need clinic och servicen var fantastisk! Hotellet var ett av de bästa hotellen jag någonsin har stannat i och transfer från flygplatsen var stressfri. När det gäller hårtransplantation har det gått exakt 12 månader och mitt hår ser bra ut! Personalen var så vänlig att jag inte skulle tveka att rekommendera denna klinik.

Se den ursprungliga recensionen

Will Morgan

No Title

Rated 5 out of 5
09/05/2023

Jag är nöjd med resultatet av min hårtransplantation, jag är bara 6 månader inne och de områden jag inte var nöjd med har redan växt ut igen, jag har fått höra att det återstår ytterligare 50 % av tillväxten .

Se den ursprungliga recensionen

Peter

Fantastisk upplevelse utan smärta och...

Rated 5 out of 5
09/01/2023

Fantastisk upplevelse utan smärta och njut av varje ögonblick med hela teamet!

Se den ursprungliga recensionen

Leonidas

5 stjärnor runtom erfarenhet

Rated 5 out of 5
18/10/2022

Jag var mycket orolig över att få min hårtransplantation, men efter att ha träffat personalen på kliniken har de gjort mig väldigt bekväm med att få det gjort. Att förklara allt i detalj gjort på ett enkelt sätt och ta tid att gå igenom steg för steg vad man kan förvänta sig. Jag har bestämt mig där inne att jag ska få det gjort. Proceduren gjordes exakt som den förklarades och överlag mycket nöjd med servicenivån. Jag har gjort det i slutet av mars 2022 inom 7 månader. Jag är väldigt nöjd med mängden hår jag har just nu 🙂 5 Börja runt..

Se den ursprungliga recensionen

Adem Kulak

Verkligen tack vare behovskliniken och deras...

Rated 5 out of 5
12/08/2022

Verkligen tack vare behovskliniken och deras ödmjuka och stödjande personal. Jag gjorde en transplantation i mars 2022 och det är riktigt bra erfarenhet av behovsklinik för hårtransplantation och resultatet av hårtransplantation är verkligen naturligt och progressivt. Tack igen

Se den ursprungliga recensionen

Ameer shaik

Bra erfarenhet!

Rated 5 out of 5
28/03/2022

Jag gjorde en hårtransplantation på kliniken i slutet av februari 2022. Hela proceduren genomfördes på ett mycket professionellt sätt, jag blev informerad om varje steg i processen. De var väldigt förstående och fördomsfria, även när jag var lite dramatisk innan. De tog hand om mig på bästa möjliga sätt och jag kan verkligen rekommendera Need Clinic!

Se den ursprungliga recensionen

Norbert Jurek

Just Do It :)

Rated 5 out of 5
10/02/2022

Det här hade pågått länge, vadå? Mitt håravfall. Jag har provat Regaine, hårfibrer och många andra lösningar för att försöka vända mitt håravfall, och tyvärr, som många av er som läser detta kommer att förstå, fungerade ingenting.

Se den ursprungliga recensionen

Propella Video

Mycket nöjd

Rated 5 out of 5
08/02/2022

Mycket nöjd. Konsultationen gick bra och spontant. Läkaren och hans assistenter är mycket trevliga och får dig att känna dig som familj. Efter 14 dagar kunde jag redan se utvecklingen och jag är väldigt stolt över att ha gjort mitt hår. Tack så mycket för allt Hasan.

Se den ursprungliga recensionen

H El

Så enkelt är det..

Rated 5 out of 5
28/01/2022

Det är så enkelt… om du vill få det gjort, skulle Need vara det mest professionella och bästa kvalitetsvalet du kan få i Istanbul. Jag har gjort min hårtransplantation för ungefär en halv månad sedan. Min man Burak (vän nu på) var utmärkt. Han tog hand om mig fantastiskt från min första kontakt. Han berättade för mig vilken metod jag skulle gå med, han hade upplyst mig med alla skäl genom att ge mig varenda detalj. Min bror hjälpte mig till och med om vart jag skulle resa i Istanbul. Jag är väldigt nöjd än så länge.

Se den ursprungliga recensionen

KLEANTHIS GEORGIADIS

Behöver klinik är bäst

Rated 5 out of 5
23/01/2022

Jag var väldigt förvirrad och nervös över att göra hårtransplantation men patientkonsulten Burak gav mig tillräckligt med förtroende och förklarade varenda detalj. Han var också där med mig under hela proceduren. Jag behövde inte oroa mig för någonting. De har ordnat allt från det ögonblick jag landade i Turkiet till vägen tillbaka. Jag kan se resultatet och de kollar fortfarande på mig två gånger i veckan. Jag kan inte tacka nog för allt och jag kan inte rekommendera tillräckligt. Behöver klinik är det bästa.

Se den ursprungliga recensionen

Hash

Jag var först förvirrad över var jag...

Rated 4 out of 5
11/01/2022

Jag var först förvirrad över var jag skulle göra min hårtransplantation. Men efter att ha pratat med Dr. Hasan och hans team, av hur vänliga de var, kände jag inte ens att jag genomgick en operation. Mina resultat hittills har fått komplimanger från alla jag har berättat, och vad gäller resten kände folk inte igen eftersom hårfästet ser naturligt ut. Tack till Dr. Hasan och hans lagkamrat Burak för denna upplevelse och fantastiska resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Ammar Ak

Det var en perfekt upplevelse att vara din...

Rated 5 out of 5
11/01/2022

Det var en perfekt upplevelse att vara din patient.

Se den ursprungliga recensionen

Lijo joseph

Betygsätt Needclinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse