Finesse Clinics Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Finesse Clinics Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Finesse Clinics information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Finesse Clinics?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Om du tvivlar, läs det här!

Rated 5 out of 5
01/12/2023

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag var riktigt rädd i början och jag visste inte hur operationsupplevelsen skulle bli i Turkiet och vid något tillfälle sa jag strunt i att jag ska göra det. bara inte gör det. Sedan stötte jag på en tjej på tiktok och älskade hennes resultat så jag bestämde mig för att ge det en ny chans och kontakta Dr Sedat.

Se den ursprungliga recensionen

Aysa Khorammi

Först och främst var alla kvällsmat trevliga...

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Först och främst var alla kvällsmat trevliga och välkomnande. De leder dig genom allt som behövs, inte bara det utan Dr. Sedat Ruzgar och hela hans besättning är verkligen de bästa människorna att lita på till 100 % från samtalen till operationen och efter operationen bästa behandling och vård. De får dig att känna dig bekväm och inte alls orolig. Jag var rädd för kvällsmaten eftersom detta var min första operation någonsin, men alla såg till att få mig att känna mig säker och exalterad över mina resultat. Från första gången jag såg deras Instagram-sida visste jag att han skulle bli min läkare och jag är glad att jag gick med dr sedat ruzgar. Jag rekommenderar dig starkt att göra något av honom. Jag är 5 månader efter operation och jag älskar redan mina resultat många människor märkte inte ens att jag har fått min näsa gjort vilket var en stor överraskning för mig (på ett bra sätt såklart) Varje dag älskar jag min näsa till och med mer, dr sedat tog definitivt tillbaka mitt självförtroende och det gjorde mig väldigt glad. Jag visste aldrig att du kunde se resultat så här snabbt och jag är här för det! Återigen, utan att tveka när det kommer till den här kliniken, jag rekommenderar alla och jag lovar dig, du kommer att älska den lika mycket som jag gjorde. 10/10

Se den ursprungliga recensionen

Missy N

Det har nästan gått två månader sedan min...

Rated 5 out of 5
01/11/2023

Det har nästan gått två månader sedan min näsplastikoperation och jag kan säga att jag är väldigt glad. Jag tackar läkaren för att min dröm gick i uppfyllelse och hela teamet som var supersnälla och hjälpsamma från början.

Se den ursprungliga recensionen

Gaia Galvagno

Det bästa!!!!

Rated 5 out of 5
20/10/2023

Det har bara gått två månader sedan jag gjorde en näsplastik med Dr Sedat Ruzgar och jag är överlycklig över resultatet. Stor tillgänglighet från honom och hans personal redan från början… från att jag kontaktade dem via WhatsApp för att boka tid, fram till idag. Redan från början var de omedelbart tydliga, tillgängliga och professionella… Jag tänkte "ja, den är där för att de vill säkra kunden…." Men nej, de har alltid haft det här seriositeten och professionaliteten, både där i Istanbul under operationen och veckan efter, som efter här i Italien. Jag hade inga problem och därför behövde jag inte kontakta dem utan de kontaktade mig för att fråga om allt var ok och om jag behövde något. Jag anser att detta är mycket viktigt eftersom när du bestämmer dig för att åka utomlands, har du alltid rädslan att när du återvänder till ditt land, under postoperativ och konvalescens, kommer du inte längre att ha samma tillgänglighet från professionella och hans personal…. Och istället ger jag 5 stjärnor till alla. Jag är supernöjd med resultatet!!!! Efter bara två månader är min näsa redan vacker och framförallt bara lite obehag på grund av de få återstående invändiga stygnen (som kommer att falla av spontant)!!!!! Grattis verkligen till Dr Sedat och hans medarbetare… speciellt till Halim, hans tolk… En figur som visade sig nödvändig för att förstå varandra och utan missförstånd på grund av språket. Tack för allt 🙏❤️

Se den ursprungliga recensionen

Filomena Bellizio

Det har gått ett år sedan jag fick min näsa...

Rated 5 out of 5
27/09/2023

Det har gått ett år sedan jag opererade min näsa av Dr Sedat Ruzgar och jag är väldigt nöjd med allt!

Se den ursprungliga recensionen

Ikki B

En dröm som gick i uppfyllelse

Rated 5 out of 5
16/08/2023

Efter ett långt val mellan olika kirurger och kliniker valde jag Doktor Sedat. Det var det rätta valet någonsin: jag hade ingen smärta, blåmärken eller annat obehag! 17 dagar har gått och näsan är väldigt naturlig. Oslagbar kvalitet-pris! Jag andas fortfarande inte så bra, eftersom det fortfarande är ödematöst inuti, eftersom jag hade en septumavvikelse, men det töms snabbt. Sedan kommer jag att uppdatera min recension i framtiden för att berätta om mina framtida framsteg!

Se den ursprungliga recensionen

Manuela Agosta

Jag genomgick...

Rated 5 out of 5
24/07/2023

Jag genomgick näsplastik på Finesse-kliniken med Dr Sedat, allt var perfekt och jag är mycket nöjd med resultatet. Det var precis vad jag ville och vården på kliniken var den bästa. Jag är verkligen tacksam mot Dr Sedat, till Halim som var min tolk och alla sjuksköterskor.

Se den ursprungliga recensionen

Antonella

Mitt livs bästa beslut

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Jag har precis gjort en näsplastik av den underbara Dr Sedat Ruzgar.

Se den ursprungliga recensionen

Karine Gary

Näsplastik

Rated 5 out of 5
09/07/2023

Hej, fransk kvinna som kommer till Turkiet för en näsplastik, jag valde finessekliniken och dess doktor Sedat Ruzgar för min operation.

Se den ursprungliga recensionen

Sou Sou

Jag är glad att jag bestämde mig för att gå med Finesse Clinics...

Rated 5 out of 5
08/05/2023

När jag skriver detta är jag cirka 13 dagar efter operation. Jag fick en etnisk näsplastik med Dr Sedat Ruzgar och ett temporallyft, mittlyft och cateye-ingrepp av Dr. Besir. Det var första gången jag åkte över havet och jag var väldigt nervös men jag är så glad att jag åkte. Dr Sedat Ruzgar är så snäll och det är Dr Besir också. De är glada läkare som älskar det de gör och som är stolta över sitt arbete och det syns på hur de behandlade mig. De har bra sängläge och såg till att jag blev omhändertagen. Helin operationskoordinatorn och läkarassistenten var fantastisk. Hon var mycket tålmodig med mig och var alltid tillgänglig för alla frågor eller funderingar jag hade före och efter operationen. Tack så mycket 🙏😊. Jag kommer definitivt att återvända i framtiden.

Se den ursprungliga recensionen

Miss Red

Doktor Sedat är mycket professionell och mycket smart.

Rated 5 out of 5
04/02/2023

Doktor Sedat Ruzgar var mycket professionell, han frågade mig vad jag ville uppnå med min näsa och frågade mig om jag hade andningsproblem. Han berättade för mig vad han kunde göra för min näsa och jag litade på honom. Boendet på det femstjärniga hotellet var fantastiskt. När jag behövde medicin skickade assistenten en person till hotellet med mina mediciner. När doktor Sedat tog bindorna från min näsa dagen innan avresan blev jag så glad över att se min förvandling! Efter två månader efter min näsplastik kan jag ställa frågor om min återhämtning i näsan och assistenten kommer genast att prata med doktor Sedat och svara mig direkt.

Se den ursprungliga recensionen

Francesca Sanford

Allt var bra

Rated 5 out of 5
01/02/2023

Allt var bra! Doktor Sedat Ruzgar var en mycket professionell, varm person. Han gjorde ett fantastiskt jobb, formen är utmärkt. Älskar att även efter en månad efter operationen svarar de fortfarande på alla dina frågor och hjälper dig.

Se den ursprungliga recensionen

In dre

Betygsätt Finesse Clinics Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse