Mercure Istanbul IMC Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Mercure Istanbul IMC Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Mercure Istanbul IMC information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Mercure Istanbul IMC?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Absolut bekvämt att samordna denna process med...

Rated 5 out of 5
07/04/2023

Absolut bekvämt att samordna denna process med Mercure, låt oss vara ärliga, det hela är ganska spännande, när det finns vänliga professionella människor runt omkring dig känns det fortfarande bra och ger dig självförtroende. Mercure hjälpte mig mycket bra och så här i efterhand behövdes ingen spänning. Allt gick smidigt och smidigt, de har ett bra system de jobbar med.

Se den ursprungliga recensionen

Mark Peeters

Jag är verkligen väldigt

Rated 5 out of 5
02/04/2023

Jag är verkligen väldigt, väldigt nöjd med både personalen, informationen och resultatet av proceduren. Jag har fått service från olika företag tidigare, men när jag väl träffade tjänsten i Mercure Istanbul tänkte jag inte ens på en annan plats på grund av familjemiljön och full av förtroende.

Se den ursprungliga recensionen

EdwardGreen

Jag heter Sjon och jag är 47 år gammal

Rated 5 out of 5
01/04/2023

Jag heter Sjon och jag är 47 år. Gjorde nyligen en hårtransplantation på Mercure Istanbul. Jag har gått runt skallig i flera år, men jag tänkte att jag skulle göra en hårtransplantation. Min son var där förra året, han har nu ett fint hår och var nöjd med hur det gick. Efter att ha sett den med honom ville jag också ha den och bestämde mig för att ta steget.

Se den ursprungliga recensionen

Sjon Visser

Från konsultation till sista resan...

Rated 5 out of 5
14/03/2023

Från konsultation till sista resan gick extremt smidigt. När du kommer till flygplatsen är allt snyggt ordnat in i minsta detalj. Alla som har att göra med dig pratar holländska, chauffören ger vägledning på kliniken, när du ringer, väldigt trevligt! Det är lite av en sträcka i 7 timmar, men innan du vet ordet av är du halvvägs och det är lunchrast och sedan är det nästan klart. Jag måste fortfarande vänta på det slutliga resultatet, men jag har fullt förtroende för det. Jag är tacksam mot Mercure för all service som var ordnad in i minsta detalj, de är också mycket vänliga och lätta att nå. Du får även en egen holländsk kontaktperson och jag frågade två gånger och två gånger de svarade inom 5 minuter.

Se den ursprungliga recensionen

Frederik van Wijngaarden

Efter mycket research och letande har jag...

Rated 5 out of 5
13/03/2023

Efter mycket research och letande hamnade jag på Mercure IMC, resultatet har ännu inte kommit så jag kan inte säga något om det i nuläget, men än så länge har allt gått bra, de jobbar verkligen med personliga skräddarsydda lösningar och uppmärksammar dig verkligen. Jag var ganska flintskallig och de små hårstråna jag ser nu gör mig redan superglad! De hade 2 val, faktiskt 3, men de jobbar med den mjuka fuen och dhi-teknikerna, de förklarade bra för mig att fue sappiren passar mig bäst, och sedan den mjuka, med nålfri bedövning inkluderad och med tunnare blad.

Se den ursprungliga recensionen

Quinten

Jag har blivit ombedd att lämna en recension...

Rated 5 out of 5
26/01/2023

Jag har blivit ombedd att lämna en recension, jag gör det här för dem, jag har gjort det på Google och jag gör det också här. Jag fick mycket bra hjälp och är mycket nöjd med resultatet. Tjänsten är mycket professionell och smidig, jag fick mycket artig och vänlig hjälp och resultaten är verkligen imponerande. Jag är nu 6 månader efter min hårtransplantation och har redan fullt hår. Riktigt bra och supernöjd med Mercure. Inget att klaga på även om jag verkligen är en svår person. De har verkligen allt välorganiserat här och de jobbar med bra och trevlig personal! Oroa dig verkligen inte här!

Se den ursprungliga recensionen

Martijn

Modern klinik med trevlig personal! Full av självförtroende!

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Fick en mjuk FUE Sapphire-behandling här i måndags. Från början har jag alltid fått kompetent hjälp.

Se den ursprungliga recensionen

Veysel Denli

Jag känner många människor som är här

Rated 5 out of 5
29/12/2022

Jag känner många människor som är här, alla toppresultat. Det är en varm och trevlig klinik med bra kirurger. inga bekymmer här. Jag kan inte vänta på resultatet. Jag är just nu inne på min fjärde månad med hårtransplantation och allt har gått bra hittills! De är med dig från början till slut, de är också lätta att kontakta, du behöver bara skicka en ansökan så finns de där för dig. Lång historia kort, rekommenderas definitivt till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Batıkan Karabacak

Betygsätt Mercure Istanbul IMC Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse