GE Hair Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

GE Hair Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

GE Hair Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om GE Hair Clinic?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible8%

Förtroende är allt

Rated 1 out of 5
06/08/2023

Att inte vara ärlig!

Se den ursprungliga recensionen

Svhstreet

Supa Age

Rated 5 out of 5
27/07/2023

Jag har haft en så fantastisk upplevelse med GE Hair Clinic. De hjälpte mig med transporten från flygplatsen och tog mig till kliniken. De välkomnade mig mycket väl och förklarade mig allt i detalj. Förfarandena var mycket smidiga och i internationell standard. Kliniken var ganska ren och steril. Teamet var mycket trevligt och de kunde prata engelska. Operationen var bokstavligen smärtfri. De gav mig till och med ett eftervårdspaket och en hårtvättning. Jag rekommenderar denna klinik till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Supa Age

Jag har haft en så fantastisk upplevelse...

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Jag har haft en sådan fantastisk upplevelse med GE Hair Clinic. De hjälpte mig med transporten från flygplatsen och tog mig till kliniken. De välkomnade mig mycket väl och förklarade mig allt i detalj. Förfarandena var mycket smidiga och i internationell standard. Kliniken var ganska ren och steril. Teamet var mycket trevligt och de kunde prata engelska. Operationen var bokstavligen smärtfri. De gav mig till och med ett eftervårdspaket och en hårtvättning. Jag rekommenderar denna klinik till alla.

Se den ursprungliga recensionen

sinan öztürk

Fantastisk tid på GE Hair Clinic

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Min tid på GE Hair Clinic var fantastisk! De sofistikerade behandlingarna gjorde underverk för mitt hår, och personalen var uppmärksam och medkännande. Jag är nöjd med resultatet och rekommenderar dem varmt till alla som letar efter utmärkt hårvård.

Se den ursprungliga recensionen

Ataman Dural

Hjälpsam från början till slut

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Hjälpsam från början till slut, fantastiska människor och bra jobb. Jag kommer aldrig ångra att jag kontaktade dem.

Se den ursprungliga recensionen

Göktuğ Doktur

Utmärkt arbete

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Alla vet att hårtransplantationsklinikerna i Turkiet är de bästa i världen. Men GE Hair Clinic skiljer sig mycket från andra kliniker inom detta område. Service, uppmärksamhet, relevans… Det liknar ingen annan. Jag kommer från Bielefeld och kom tillbaka väldigt glad. Jag kommer att rekommendera dig till alla mina vänner. Du gör ett riktigt bra jobb. Jag önskar dig gott arbete. Hälsningar från Bielefeld.

Se den ursprungliga recensionen

Necati Balk

Kommunikativ och hjälpsam, också bra arbete

Rated 5 out of 5
25/07/2023

En fantastisk klinik belägen i hjärtat av Istanbul som ger bra konsulttjänster och erbjuder utmärkta resultat, med ett fantastiskt operationsteam och läkare. Pålitligt, framgångsrikt och gediget arbete. De finns alltid där för att hjälpa och svara på dina frågor.

Se den ursprungliga recensionen

Redwood Original

Min hårtransplantationsoperation jag gjorde...

Rated 5 out of 5
01/04/2023

Min hårtransplantationsoperation som jag hade gjort i Turkiet, GE Hair HairTransplant Center var mycket framgångsrik och smärtfri. Tack vare de hårt arbetande läkarna här inne uppstod inga komplikationer alls och jag älskade resultaten.

Se den ursprungliga recensionen

Thijs

Jag kom till Turkiet och GE Hair Clinic gjorde...

Rated 5 out of 5
01/04/2023

Jag kom till Turkiet och GE Hair Clinic gjorde en hårtransplantation för 6 månader sedan och det ser så naturligt ut nu att ingen ens märker att det är en transplantation. Mitt hår ser också fantastiskt ut, det passar mig så bra. De sa också till mig att det här resultatet är preliminärt och jag kommer att få mer efter ett helt år, men än så länge är jag väldigt nöjd med resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Chad C

Jag var riktigt nervös innan mitt hår...

Rated 5 out of 5
29/03/2023

Jag var riktigt nervös innan min hårtransplantation eftersom jag aldrig hade gjort ett sådant här ingrepp tidigare i Turkiet, men GE Hair Clinic var verkligen till hjälp för mig. Jag ställde många frågor men de svarade alltid med entusiasm. Och jag vill tacka doktorn speciellt för att han var så tålmodig med mig och jag vet då att jag var väldigt speciell. Tack till hela personalen på GE Hair Clinic

Se den ursprungliga recensionen

Danny S

En mycket bra upplevelse för hår...

Rated 5 out of 5
26/03/2023

En mycket bra upplevelse för hårtransplantation. Från början till slut av ett felfritt underhåll, dock med försiktighet. Hela teamet är mycket välkomnande, uppmärksamt och omtänksamt och får oss att känna oss som hemma. Tack vare GE Hair Clinics tålamod och gästfrihet..

Se den ursprungliga recensionen

Leandro Lieber

Skulle vilja säga ett stort tack till Dr...

Rated 5 out of 5
25/03/2023

Vill säga ett stort tack till Dr Gokesme och hans professionella team som fick mig att känna mig säker och på grund av det professionella sättet allt gjordes på. de var väldigt omtänksamma och de arbetar med hjärtat. De förklarade allt tydligt och steg för steg vilket fick mig att känna mig bekväm och allt jag behövde fick mig. Skulle definitivt rekommendera Ge Hair Clinic till alla som vill göra en hårtransplantation..

Se den ursprungliga recensionen

Matthew Hughes

Betygsätt GE Hair Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse