Heva Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Heva Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Heva Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Heva Clinic?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 74 reviews)
Excellent87%
Very good7%
Average1%
Poor0%
Terrible4%

var bra på HEVA

Rated 5 out of 5
25/11/2023

var bra på HEVA, allt var på plats, taxi kom för att hämta mig på flygplatsen till hotellet, kliniken och allt annat bra, Kate och Lara var super hjälpsamma. Pratar bra engelska, svarade alltid på mina frågor, de hade transporten för oss till hotell och klinik och fram och tillbaka, jag kunde inte säga tillräckligt bra saker, för färgade människor var det här stället att vara i Istanbul.

Se den ursprungliga recensionen

nana agyeman

Hade en fantastisk upplevelse på Heva...

Rated 5 out of 5
25/11/2023

Hade en fantastisk upplevelse på Heva klinik. Super professionell och tillmötesgående. Amy, Osman, Seda och medicinska teamet var fantastiska. Starkt rekommenderad.

Se den ursprungliga recensionen

Thomas Oduro

Rekommenderas inte!

Rated 1 out of 5
13/11/2023

Min erfarenhet av Heva Clinic var ganska negativ. Under transplantationen låg jag direkt under luftkonditioneringen som var uppskruvad. Jag sa till läkarna flera gånger under proceduren att jag var kall. De sa hela tiden att det här var normalt. Det var först när jag hade huttrat av kyla i hela kroppen i flera minuter som de hade med sig en filt. Jag tyckte också att det var irriterande att en medlem av klinikpersonalen kom in till operationssalen flera gånger under min transplantation, klädd i gatukläder och drack Red Bull, för att ta en paus och prata med läkarna under operationen. För mig är sådana onödiga avbrott och personliga chattar under proceduren högst oprofessionella.

Se den ursprungliga recensionen

Marcello Ruocci

Min andra dag efter min hårtransplantation

Rated 5 out of 5
13/11/2023

Min andra dag efter min hårtransplantation, jag kan inte tacka HEVA-kliniken nog, de lugnade all min rädsla, och jag känner mig redan supersäker och nöjd med resultaten jag fick 4600 transplantat och och var Norwood 6. Speciellt tack till Amy du är fantastisk, Seda, Emir, Tuba och Damila.

Se den ursprungliga recensionen

Ash-Lee McKenna

Stor upplevelse

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Bra upplevelse, personalen mycket uppmärksam och guidar dig genom varje steg i processen. Mycket nöjd med min erfarenhet.

Se den ursprungliga recensionen

Mya

Professionellt och mycket kommunikativt team

Rated 4 out of 5
31/10/2023

Det är något speciellt med Heva-kliniken som fick mig att gå med den här kliniken: för det första är de specialiserade också på afrohår, och för det andra har de bloggar som "kändishårtransplantation" som regelbundet uppdateras och skräddarsys för varje land (lokala kändisar från Frankrike, Turkiet, Spanien, Storbritannien etc.). Det betyder att hårtransplantation inte bara är ett "jobb" för dem! De ser också till att du får vad du vill ha med din HT istället för att bara berätta att de vet bättre, vilket gör skillnad eftersom vissa kunder vet exakt vad de vill ha för sin hårtransplantation. Och sist, de gjorde ett bra jobb med mitt hår och har varit väldigt professionella! Ser fram emot att se resultatet nu!

Se den ursprungliga recensionen

Roland

En av de bästa hårtransplantationsklinikerna...

Rated 5 out of 5
25/10/2023

En av de bästa hårtransplantationsklinikerna i Istanbul, Turkiet. Thomas som är medicinsk konsult på Heva Clinic är mycket hjälpsam och fick mig att känna mig bekväm innan operationen för att kunna fatta beslut om att gå med Heva Clinic .Tack så mycket THOMAS för allt.

Se den ursprungliga recensionen

Vivek Borade

Stor upplevelse

Rated 5 out of 5
11/10/2023

Bra upplevelse! Personalen är snäll och stöttande. Jag skulle starkt rekommendera Heva Clinic det bästa stället för hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Marilou Silva

Jag har precis gjort min ögonbrynstransplantation på...

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Jag har precis gjort min ögonbrynstransplantation på Heva Clinic idag… Jag är mycket nöjd och så tacksam över resultatet… Hela teamet från kirurgen till personalen som hjälper oss hade fått oss att känna oss trygga och bekväma under hela processen från konsultation till slutet av vår resa… Ett stort tack också till Mary som hjälpte oss från början, hon är den som kommunicerar med oss ​​och ordnade allt för oss, alla våra transporter, från flygplatsen, till kliniken, till vårt fina hotell Livinton… Vi gjorde rätt val när vi valde HEVA CLINIC….Återigen TACK så mycket HEVA CLINIC…

Se den ursprungliga recensionen

Amelia

Min operation var jättebra liksom...

Rated 5 out of 5
09/10/2023

Min operation var jättebra liksom vården, Thomas gav stor kundvård före och efter operationen. Det enda sviket är post op-hotline.

Se den ursprungliga recensionen

big sick

Utmärkt hårtransplantationsförfarande

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Upplevelsen var mycket trevlig, personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Överföringarna var mycket smidiga och de var mycket punktliga. Det fanns inga kommunikationshinder vilket var mycket användbart så vi kämpade inte med några missförstånd. Sammantaget var vi nöjda med proceduren och jag ser fram emot att se det långsiktiga resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Tianna Freebourne

Jag lät göra mina tänder här

Rated 5 out of 5
03/10/2023

Jag lät göra mina tänder här. Jättebra service

Se den ursprungliga recensionen

Lorne Richards

Betygsätt Heva Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse