Elite Beautys Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Elite Beautys Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Elite Beautys information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Elite Beautys?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Blev lurad av $2750 av Elite Beauty Clinic

Rated 1 out of 5
19/05/2023

Jag blev lurad av $2750 av Elite Beauty Clinic. Jag får en advokat att titta på saken. ANVÄND INTE Elite Beauty Clinics det är en bluff!

Se den ursprungliga recensionen

Kerry

A+ Personal Hair Transplant Assistant

Rated 5 out of 5
10/05/2023

Elite Beauty underlättade min hårtransplantation i Istanbul och från den första kontaktpunkten genom uppföljningar efter proceduren var deras kommunikation alltid aktuell och informativ. De arbetade med mig för att matcha mig med en läkare som jag kände mig bekväm med när jag skötte all logistik längs vägen. Att åka till ett annat land för att göra en procedur kan få dig att känna dig sårbar, så jag var väldigt tacksam för de ansträngningar de gjorde för att se till att allt var inrett för en friktionsfri upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Russ Duncan

Mexiko EB

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Har min procedur hos Mexiko, personalen och läkaren var mycket hjälpsam och vänlig, allt gick väldigt smidigt och enkelt. Det enda jag rekommenderar om du får proceduren försök att täcka upp att bära träningsbyxor och strumpor rummet är mycket kallt när proceduren görs. Kliniken är ren och ligger på ett bra område. Rekommenderar det varmt.

Se den ursprungliga recensionen

Luis Ocampo

Rekommenderas starkt

Rated 5 out of 5
02/03/2023

Jag genomförde proceduren i Turkiet, de ympade mig 4000 transplantat och fram till idag går allt väldigt bra, servicen var utmärkt, de berättade för mig vilket alternativ de rekommenderade, men de var också flexibla och accepterade det jag bad om, i allmänt det var jag rekommenderar starkt

Se den ursprungliga recensionen

Horacio Rendon

Dålig erfarenhet av Elite Beauty HairTransplant

Rated 1 out of 5
18/02/2023

Innan min procedur den 10 februari 2023 i Mexico City. Jag skickade ut tydliga bilder på min korta frisyr så att inget kan saknas vad gäller detaljer och vad som behöver göras. Förvånansvärt nog kände jag att jag hade bråttom och resultatet är helt kass. Jag hörde när de räknade mina transplantat att cirka 960 transplantat togs ut från mitt donatorområde (baksidan av mitt huvud) vilket gör det värre att inte alla användes för implantatet. Under tiden betalade jag för över 2000 transplantat. Jag hatar att betala mina pengar och känner mig besviken på grund av felbehandling. Im verkligen besviken; ändå upprörd. Enligt min erfarenhet skulle jag inte rekommendera denna plats till någon.

Se den ursprungliga recensionen

Luigi Mutini

Jag genomgick en hårtransplantation på Elite...

Rated 5 out of 5
10/02/2023

Jag genomgick en hårtransplantation på Elite Beauty Clinic och jag är extremt nöjd med resultatet. Hela processen från konsultation till postoperativ vård var sömlös och jag bemöttes med största professionalism och omsorg.

Se den ursprungliga recensionen

Syed Farhan Azam Naqvi

Fullständig processtäckning

Rated 5 out of 5
08/02/2023

Jag kunde använda EB Clinics för att ställa in min procedur, och de tog hand om allt inklusive transport, hotell och att ordna konsultationen med min leverantör. Det gjorde definitivt navigeringen i processen mycket lättare, och jag kunde få det gjort utan att behöva oroa mig för alla detaljer själv. Jag skulle definitivt rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

Joshua

EBC var ett fantastiskt val

Rated 5 out of 5
03/02/2023

EBC var ett fantastiskt val. Jag var först nervös för att resa till ett annat land och bli opererad, men efter att ha läst flera recensioner och gjort en del efterforskningar bestämde jag mig för att gå till elitens skönhetsklinik. Hela processen var extremt smidig och enkel. Kliniken i sig var ren och mycket välkomnande. Jag fick 4 000 transplantat och det var lite eller ingen smärta alls. Alla läkare och assistenter var mycket utbildade och hjälpte till att få mig att känna mig avslappnad. Chris Elrod på EBC var extremt kunnig, hjälpsam och stödjande genom hela processen. Det har gått 3 dagar sedan operationen och jag ser redan hårväxt! Spännande att se slutresultatet. Skulle definitivt rekommendera för dem som är på stängslet om att få en hårtransplantationsoperation.

Se den ursprungliga recensionen

Christopher McCann

Chris Elrod bokade min tid

Rated 5 out of 5
25/01/2023

Chris Elrod bokade min tid, hittade flyg, bokade hotell och hade en lyxlimousine som väntade på mig när jag kom till Turkiet. Alla som jag mötte var väldigt vänliga för människor. Skäggtransplantationen gick fantastiskt bra. Mycket Mycket nöjd med mina resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Demetrius Williams

All personal på kliniken var...

Rated 5 out of 5
24/01/2023

All personal på kliniken var exceptionellt vänlig. Läkaren var väldigt trevlig, mycket respektfull och mycket omtänksam hur jag mådde under proceduren.

Se den ursprungliga recensionen

david legault

Professionellt, sömlöst och förstklassigt företag och team

Rated 5 out of 5
11/01/2023

De hjälpte till från början till slutet av processen, ja, faktiskt, tills nu hjälper de mig fortfarande med postoperation. Jag var tveksam först men jag gav det en chans och jag ångrade det inte. Sättet de hanterade mig på var väldigt smidigt från hjälp med biljettbokning, transport i Istanbul (till och från hotell till klinik). Bob Allen var till fullo hela tiden och mycket lyhörd för alla mina förfrågningar. Tugce, deras teammedlem i Istanbul, var mycket omtänksam och uppmärksam på mina behov medan jag var på kliniken. Hon såg till att jag mådde bra och kände mig bekväm före operationen, under operationen och efter operationen. Tack killar för att ni gjorde mig säker på att resa till Istanbul för min hårtransplantation och för att se till att jag blev väl behandlad.

Se den ursprungliga recensionen

Adrian Valenzuela

Fantastisk upplevelse med Elite...

Rated 5 out of 5
11/01/2023

Jag hade en fantastisk upplevelse med Elite Beauty Clinics. De hjälpte mig mycket med information, flyg, hotell och till och med transport. De hämtade mig när jag kom och tog mig till hotellet. Hotellet var mycket trevligt och de gjorde en stor tjänst. Mycket artiga människor i receptionen. De skulle skicka all information till dig och om du har frågor kan de hjälpa dig direkt via Whats-appen. Min hårtransplantation gjordes framgångsrikt och inga komplikationer. De tog mycket väl hand om mig. Jag är nöjd med resultatet och har ingen smärta. Lite obehag men det är helt normalt. Rekommenderar starkt denna klinik här i Istambul. Tack så mycket och nu är jag på mitt flyg tillbaka till Chicago.

Se den ursprungliga recensionen

Hugo Gracia

Betygsätt Elite Beautys United States

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United States.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse