Lycian Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,6
Rated 4.6 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Lycian Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Lycian Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Lycian Clinic?

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent88%
Very good0%
Average0%
Poor12%
Terrible0%

Vi tackar era kliniker för deras uppmärksamhet...

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Vi tackar era kliniker för deras uppmärksamhet och de resultat som erhållits

Se den ursprungliga recensionen

Elena

Amfost på Lycian clinique för implantat och kronor i februari och juni 2023 för att slutföra arbetet

Rated 2 out of 5
09/10/2023

Jag gick till Lycian clinique för zirkoniumimplantat och -kronor. Ärligt talat fick jag fel erbjudande första gången och sedan lämnade den representanten företaget. Sedan togs jag över av en annan representant, men jag har inget att kommentera. I det andra erbjudandet fick jag betala mer än i det första erbjudandet, vilket inte var ok för mig. På tandimplantatet blev jag behandlad, jag kan inte säga professionellt, mitt gamla arbete togs bort mer brutalt och utan att städa platsen där ordentligt.. De satte implantatet så här.. Vilket inte alls verkar ok för mig . Och allt gjordes i all hast då, de gjorde inte provkronans storlekar och höjder mellan målen, den där ptovisionära kronan varefter det kontrolleras om något behöver justeras eller ges en annan färg, bättre glans… höjder och sedan göra det sista arbetet. Jag vaknade upp den näst sista dagen, att jag bara har det sista arbetet som inte var justerat bra alls, färgen är annorlunda än mina tänder, mycket högre, de lämnade stora mellanrum mellan tandköttet och mellan tänderna.. Sliparbetet . Högt på vissa tänder. Den har inte mycket glans. Trots att jag presenterade och sa att jag inte var nöjd gjorde de ingenting, jag åkte till landet och fortsatte till läkarna. Tur att jag inte blev smittad. De tog pengarna och det var allt. Allt snabbspolning framåt. Nästa… Ful. Jag måste ta bort denna zirkonium, hela arbetet på 4 000 euro, 5 000 med boende och allt… Jag betalade mycket och för ingenting. Så jag rekommenderar inte kliniken alls eftersom jag inte är vad jag behöver, det finns mer arbete att göra! Zirkoniumet som användes användes i vårt land för 10 år sedan av den här killen… Åsikten från en läkare som jag gick till hit på landet för att slipa tänder att hon var för lång. de vassa kanterna på tänderna som gjorde ont och skär mig i tungan…på ena sidan. Besvikelse. På ett av implantaten låg kronan högre än tandköttets bas och min mat höll på att komma in där… Jag kämpar alltid för att ta bort den efter varje måltid.. och på baktanden lämnade de en rotkant blottad med zirkoniumkronan, de satte kronan högre än den borde ha varit och lämnade den kanten exponerad. Tänderna måste placeras under tandköttet, inte så på ytan upp till tandköttet. :(Nu måste jag göra om allt arbete i landet. Som i Turkiet rekommenderar jag inte… Det jag har sett och hört… Och levt… Nej. Kanske är de bra på andra områden, men enligt min erfarenhet inom tandvård.. Jag rekommenderar inte!

Se den ursprungliga recensionen

Ciubotariu Mihaela

Definitivt värt det..

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Allt var perfekt och smidigt från början till slut. En ren och pålitlig tandläkare. Jag skulle definitivt rekommendera. Tack så mycket Lycian..

Se den ursprungliga recensionen

Ozgur Irmak

Dr.Hilmi var en fantastisk tandläkare

Rated 5 out of 5
13/06/2023

Dr.Hilmi var en fantastisk tandläkare, han var mycket förstående, talade bra engelska vilket definitivt hjälpte mig varje steg i vad han gjorde/sa till mig.

Se den ursprungliga recensionen

Jordan Mota

Enastående behandling Redan från början fick jag genuin...

Rated 5 out of 5
30/05/2023

Från första början fick jag genuint stöd för att göra min tandbehandling smärtfri och problemfri. Furkan-Lycian klinik identifierade mina behov och skötte min behandling enastående. Min tandläkare var mycket professionell och gav mig konsultation och utmärkt behandling. Mycket omtänksam, vänlig och äkta i alla avseenden och hög etisk utan några tvivel och inget utnyttjande. Faktum är att de skräddarsydda min behandling efter vad jag krävde och inte mer än vad som behövs. Värdet för pengarna är enastående och hela behandlingen är mycket behaglig för min rotbehandling och fyllningsbehandling. Jag är så mycket nöjd med min behandling och uppriktigt tacksam till alla inblandade. Med vänliga hälsningar, Dr Waheed Al-Rafai.

Se den ursprungliga recensionen

Waheed Alrafaei

Rekommenderar starkt Lycian clinic

Rated 5 out of 5
16/05/2023

Rekommenderar starkt Lycian clinic, personalen är supervänlig och tillmötesgående. Min handledare Eren hjälpte till att ordna allt och vi hade inga bekymmer, han var en enorm hjälp. Personalen på kliniken var hjälpsamma och vänliga. Min tandläkare Dr Cemal gjorde ett fantastiskt jobb och jag är mycket nöjd med resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Nafisa Sharif

Mycket hygieniskt och rent( Gomze tack...

Rated 5 out of 5
02/05/2023

Mycket hygieniskt och rent( Gomze tack) och den unga läkaren Hilmi Kul, mycket professionell och tålamod med mig, även jag får reda på mycket trevliga teamarbetare som Roy, Eya och Zeyn och thd assistenterna Iren Väldigt professionellt

Se den ursprungliga recensionen

G E Efrim

Helt fantastisk omtanke från alla...

Rated 5 out of 5
01/05/2023

Absolut fantastisk omtanke från alla när jag kom till Istanbul. Jag var väldigt omtänksam, men speciellt för Roy patientkoordinatorn var han fantastisk före, under och efter att jag känner mig så speciell och han gick utöver det vanliga för att se till att jag blev omhändertagen till och med kom med mat till mig eftersom jag inte kunde lämna hotell och beställde mat till mig så jag kunde återhämta mig och vila vilken absolut uppskattad medlem av Lycian-teamet han är ansiktet utåt för detta företag! Tack igen

Se den ursprungliga recensionen

Miss Natalie

Betygsätt Lycian Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse