Klinik omdöme

Omdöme Vasa Viktoria

icon

En av de mer välkända aktörerna inom hårtransplantation i Göteborg

Vasa Viktoria betyg

3.1/5

3.1 / 5.0

Vasa Viktoria recension sammanfattning

Med hjälp av Vasa Viktoria kan du få konsultation före hårtransplantation samt eftervården i Göteborg, men själva hårtransplantationen sker hos Akacia Medical i Stockholm. Du erbjuds därmed inte hårtransplantation i Göteborg, men fördelen är att du enbart behöver åka till Stockholm en gång för själva operationen. Läkare Johanna Karlsson har arbetat som läkare sedan 1984 och är specialiserad på hårtillväxfrämjande metoder samt behandling och utredning av håravfall. Alla konsultationer sker på kliniken i Göteborg och det är även där som de hårtillväxtfrämjandebehandlingarna genomförs. De rekommenderar entillväxtfrämjande behandling i samband med din hårtransplantation

Medicinskt team

Vasa Viktoria kallas även Göteborgs hårklinik

Vasa Viktoria hår är även kända som Göteborgs hårklinik och deras läkare Johanna Karlsson har fått stor uppmärksamhet i media för sitt arbete med patienter som lider av håravfall. De kan också skicka till dig till Akacia Medical för hårtransplantation i Sverige, men alla undersökningar före och efter sker på kliniken i Göteborg.

Johanna Karlsson får mycket positiva omdömen för sitt bemötande och patienterna känner sig uppmärksammade. Hon rekommenderar alltid en hårtillväxtfrämjande icke-kirurgisk behandling i samband med samt efter hårtransplantationen för ett bättre slutresultat, då det påskyndar aktiveringen av de transplanterade hårsäckarna.

Det finns många fördelar med att genomföra hårtransplantationen hos Akacia Medical, de använder sig enbart av nålar på 0,6 mm vilket är mycket lägre än hos konkurrenterna. Tack vare det kan håret sättas tätare och ge ett tätare hårsvall. Dessutom tar de alltid bilder för att du ska känna dig säker på att de transplanterar utlovat antal grafts. En annan fördel är deras relativt låga priser för hårtransplantation.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Vad säger patienterna om Vasa Viktoria läkarmottagning?

Vasa Viktoria och Akacia Medical använder sig uteslutande av FUE-metoden för hårtransplantation, vilket ger mindre ärrbildning och smärta. Läkaren på Vasa Viktoria läkarmottagning har fått mycket positiv uppmärksamhet, vilket är betryggande för dig som patient. Även Akacia Medical har fått bra omdömen och recensioner av patienter som besökt deras klinik i Stockholm.

Även om Göteborgs hårklinik inte erbjuder hårtransplantation i Göteborg görs det mesta av arbetet där. Du behöver bara besöka Stockholm en gång och transplantationen tar inte mer än en dag. Vårt Vasa Viktoria omdöme är genomgående positivt och hemsidan har stor transparens. En nackdel är dock att de tar betalt för konsultationen för hårtransplantation. Hos oss på hårtransplantation.nu hittar du också recension om Akacia Medical.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Inga hårtransplantationer genomförs på Vasa Viktoria i Göteborg, utan de sker på Akacia Medical i Stockholm. Dock genomförs konsultation och efterkontroll på kliniken i Göteborg så du behöver bara åka till Stockholm vid ett tillfälle, alltså vid hårtransplantationen.

Vasa Viktoria lämnar inga prisuppgifter om hårtransplantation på sin hemsida, men en konsultation kostar 500 kronor, vilket drar ber vårt slutbetyg för kliniken.

Nej, en hårtillväxtfrämjande behandling är någonting du får köpa till. Det finns inga uppgifter om vad det kostar heller, men en konsultation kostar 500 kronor.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse