Ask Your Clinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5,0 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Ask Your Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Ask Your Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Ask Your Clinic?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag fick mina tänder och min man fick implantat...

Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Jag fick mina tänder och min man fick hårtransplantationer och deras behandling var underbar. Läkaren, må Gud belöna honom, är bra. Det är som en dröm, ingen smärta eller trötthet och priserna är utmärkta. Seriöst, behåll denna egenskap. Må Gud ge dig framgång.

Se den ursprungliga recensionen

Lilli Jaha

Jag skulle vilja tacka fråga din klinik...

Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Jag skulle vilja tacka fråga din klinik för att du gjorde mig lyckligare. Jag hade ett håravfall för flera år sedan av stress och jag bestämde mig för att lösa det genom hårtransplantation efter att ha provat många produkter utan att få något resultat. De var ärliga med varje detalj jag fick av dem. Och läkaren själv gjorde min operation, vilket gjorde mig mer nöjd. Det här är mina resultat efter 6 månader och blir fortfarande bättre. Högt rekommenderad

Se den ursprungliga recensionen

Linda

"Jag fick Hollywood-leendet på deras...

Rated 5,0 out of 5
01/09/2023

"Jag fick Hollywood-leendet på deras klinik, och de ger extremt professionella resultat till överkomliga priser. Jag rekommenderar dem varmt."

Se den ursprungliga recensionen

ahmad housam aldien baker

Jag gör en hårtransplantation på den här kliniken

Rated 5,0 out of 5
01/09/2023

Jag gör en hårtransplantation på den här kliniken, och det var en exceptionell upplevelse med mycket rimliga priser. Jag rekommenderar det starkt.

Se den ursprungliga recensionen

joan leo

Jag rekommenderade det här centret till ett antal av mina vänner efter...

Rated 5,0 out of 5
27/07/2023

Jag rekommenderade det här centret till ett antal av mina vänner efter personlig erfarenhet med dem

Se den ursprungliga recensionen

ziyad Alaraksusi

Fråga din klinik, rekommenderas starkt

Rated 5,0 out of 5
22/07/2023

Jag kände mig väldigt bekväm med dem under onlinekonsultationen,

Se den ursprungliga recensionen

Rawaa Al ereksoosi

Kära team

Rated 5,0 out of 5
28/06/2023

Kära team, tack för den fantastiska upplevelsen jag hade. Jag var så besviken på den senaste kliniken som gjorde min hårtransplantation och jag var inte säker på att det gick att fixa. Men du fixade allt och gjorde mig mer än glad .

Se den ursprungliga recensionen

D. J.

Tack för allt ditt stöd och...

Rated 5,0 out of 5
25/06/2023

Tack för allt ditt stöd och vänlighet. Jag är mer än nöjd med mina resultat. Jag var så rädd för att komma själv och göra operationen men ni var som en familj, omhändertagna med er vänlighet 🙏 ni skapade min lycka killar 🥰

Se den ursprungliga recensionen

Alma Kurdi

Jag skulle vilja tacka den här kliniken och...

Rated 5,0 out of 5
25/06/2023

Jag skulle vilja tacka den här kliniken och hela deras team för deras insatser. Jag gjorde mina tänder och hårbehandlingar med dem. De gjorde mig så glad och nöjd och jag rekommenderar starkt denna fantastiska klinik.

Se den ursprungliga recensionen

manal Homsi

Betygsätt Ask Your Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse