Baruch Hair Loss Clinic Ltd Omdöme

Klinikens betyg
1,0
Rated 1 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Baruch Hair Loss Clinic Ltd Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Baruch Hair Loss Clinic Ltd information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Baruch Hair Loss Clinic Ltd?

1,0
Rated 1 out of 5
1 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

Gör det inte !!!

Rated 1 out of 5
14/02/2022

Innan jag börjar tror jag att jag borde klargöra om det fanns ett alternativ med 0 stjärnor … det skulle vara för generöst för dessa killar. Du kan inte få en smidigare pratande grupp människor när de försöker få tag på dina pengar. Hur som helst började min dåliga erfarenhet när jag bestämde mig för att en hårtransplantation var något jag skulle göra men inte ville åka utomlands. Jag började leta i Storbritannien och hittade en närmast mig, som var Baruchs hårklinik i Leeds. Jag pratade med dem och de verkade som underbara människor … höll kontakten etc etc. Jag gick med på att använda dem eftersom de övertygade mig om att jag hade gjort rätt val. Efter att jag betalat min insättning skickade de mig procedurens tid/datum-adress och jag insåg snart att det faktiskt inte var dem som utförde proceduren, de fungerar som en slags mellanhand så att de kan ta en "stor provision" (finnaravgift) skicka dig sedan till en high street klinik för en billig procedur gjort mina extremt oprofessionella människor som levererar en mycket oprofessionell service. Jag blev citerad £4000 för att täcka kronan, toppen av mitt huvud och främre hårfästet. "Det här har jag också skriftligt". Istället gick jag ut ur proceduren med bara min krona gjort, vilket är ett fullständigt kontraktsbrott och skamligt på den sidan. Jag måste nu göra om hela proceduren någon annanstans då de har gjort ett helt otillfredsställande jobb och inte svarat i telefon sedan operationen. Detta är ett företag som kommer att sälja dig en dröm att ta dina pengar och sedan skyr dig från allt ansvar eftersom de får en andra part att utföra proceduren. Om denna recension hindrar en person från att förlora pengarna så sover jag lite bättre. Många män lider av håravfall och där riktas mot pengahungriga gamar på nätet … den här anläggningen är ett perfekt exempel. Detta är ett ärligt konto … och en smärtsamt verklig recension. Lycka till grabbar .

Se den ursprungliga recensionen

perry sutherland

Betygsätt Baruch Hair Loss Clinic Ltd United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse