Doctor Greft Hair Turkey Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Doctor Greft Hair Turkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Doctor Greft Hair Turkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Doctor Greft Hair Turkey?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag hade 6 sessioner av PRP-procedur, det blev tunnare och...

Rated 5 out of 5
20/09/2021

Jag hade 6 sessioner av PRP-procedur, det var mycket bra för mitt tunnare och svaga hår, det blev tjockare. Jag vill också tacka dig för ditt intresse och omtanke.

Se den ursprungliga recensionen

Kelapconi Her

Jag gick till PRP-proceduren, jag var mycket nöjd...

Rated 5 out of 5
19/09/2021

Jag gick till PRP-proceduren, jag var mycket nöjd, jag kommer att fortsätta mina procedurer, de tog väl hand om mig.

Se den ursprungliga recensionen

Kara

Jag hade 6 sessioner av PRP-proceduren och jag var mycket nöjd...

Rated 5 out of 5
19/09/2021

Jag hade 6 sessioner av PRP-proceduren och jag är mycket nöjd med dem. De förklarade allt. Tack för att du är omtänksam 🙂

Se den ursprungliga recensionen

abdurrahim bas

Trevligt välkomnande

Rated 5 out of 5
19/09/2021

Trevligt bemötande, trevlig uppmärksamhet, tack

Se den ursprungliga recensionen

Samet Bas

Jag gjorde PRP-proceduren, de var mycket vänliga...

Rated 5 out of 5
19/09/2021

Jag fick PRP-proceduren gjord, teamet var mycket vänligt och förstående, jag såg fördelarna efter 4 sessioner, tack.

Se den ursprungliga recensionen

Kaşif Baş

Professionellt team

Rated 5 out of 5
19/09/2021

De tog mycket hand om mig, de är ett mycket artigt och förstående team. De hjälpte mig mycket och jag är väldigt nöjd med mitt resultat. Jag rekommenderar det till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Fahrettin Baş

De svarade på mina telefonsamtal på mina frågor om hårtransplantation trots att det var sent...

Rated 5 out of 5
16/09/2021

De gav mig förklarande svar på mina frågor om hårtransplantation. Jag tackar dem.

Se den ursprungliga recensionen

nuri karahasanoglu

Betygsätt Doctor Greft Hair Turkey Turks & Caicos Islands

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turks & Caicos Islands.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse