Enhance Hair Restoration Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Enhance Hair Restoration Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Enhance Hair Restoration information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Enhance Hair Restoration?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 218 reviews)
Excellent93%
Very good3%
Average1%
Poor1%
Terrible2%

Bra team 👍

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Läkaren var mycket informativ och hjälpsam med att förklara allt jag behövde veta. Han fick mig att känna mig tillfreds. De är alla mycket bra människor och professionella. Jag ville inte resa så långt. Men det var värt resan. Teamet är fantastiskt. Jag skulle gå tillbaka igen. De tog hand om mig mycket väl.

Se den ursprungliga recensionen

Johno Widger

Ögonbrynstransplantation

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Min första konsultation med Steve Norris som var utmärkt, helt ärlig om vad som kan uppnås. Jag kan inte rekommendera Enhance Solihull Birmingham sjukhus deras service och professionalism nog. Dr zeeshan Gauher var min fantastiska kirurg verkligen skicklig och hans verkligen fantastiska team. Eftervården har varit fantastisk. Rekommenderar varmt och tack för att du sätter ett leende på mitt ansikte igen

Se den ursprungliga recensionen

Catherine Swinton

Talangfullt och omtänksamt team - en fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
14/11/2023

Så, så nöjd med bemötandet och kundservicen. Informationen och kommunikationen före, under och efter proceduren var lysande, och den dagen fick de mig att känna mig bekväm och förklarade fullt ut hur dagen skulle gå. Själva behandlingen gick väldigt bra, de vet verkligen vad de gör och jag är så, så glad att jag valde att gå med det här företaget.

Se den ursprungliga recensionen

Gabi Jones

Nåväl, jag har äntligen avslutat min behandling...

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Ja, jag har äntligen avslutat min behandling och jag måste säga??det var inget som jag förväntade mig. Hålprocessen var fantastisk. ingen smärta bekväm avkopplande lyssnar 2 musik. den här killen Christian ska till platser. Han fick mig att känna mig 30 igen och jag är nästan 60. det var en fantastisk upplevelse och jag skulle starkt rekommendera det. tack igen Christian 4 gör jag mår bra igen. Jag önskar dig all look i framtiden. Gud välsigne.👌

Se den ursprungliga recensionen

Darren Lowe

Från början till slut

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Från början till slut kunde jag inte ha hoppats på en bättre upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Rhys

Professionell och omtänksam

Rated 5 out of 5
31/10/2023

Den vänliga och tillmötesgående personalen finns alltid till hands för att diskutera allt med mig och svara på alla mina frågor. Informationen jag fick före mitt ingrepp hjälpte mig att fatta ett välgrundat beslut om vilken behandling som skulle vara bäst för mig. På dagen för mitt förfarande kände jag mig säker på att jag var i duktiga händer på grund av den höga nivån av professionalism och attityd hos alla anställda. Det var tydligt för mig att detta team fungerade bra tillsammans. Jag är bara en dag efter operation så det är för tidigt att kommentera det slutliga resultatet, eftersom jag är svullen, men vad jag kan säga är att jag inte har ont och att jag ser fram emot att se vad de kommande dagarna , veckor och månader kommer att visa sig. Tack Förbättra!

Se den ursprungliga recensionen

Claire

FUE-hårtransplantation med Dr GAUHER

Rated 5 out of 5
17/10/2023

Jag gjorde en FUE-hårtransplantation igår med DR GAUHER, helt fantastiskt arbete av honom och hans team. Från början till slut fick jag känna mig tillfreds, videotelefonsamtalet med Steve till morgonen för proceduren där allt förklarades i sin helhet av Dr GAUHER. Hjälpsam, vänlig personal, allt tillhandahålls, jag rekommenderar Enhance till alla som vill bita ihop. Tack

Se den ursprungliga recensionen

West Country Man

Du är i mycket säkra, professionella händer!

Rated 5 out of 5
16/10/2023

Från det ögonblick jag kom på morgonen och blev varmt välkomnad av receptionisten fram till det att jag lämnade sent på eftermiddagen var omtanken, uppmärksamheten och bemötandet jag fick av all personal exceptionellt ! Personalens vänlighet och professionalism hjälpte till att hantera all ångest jag hade medan jag väntade och under mitt medicinska ingrepp. Uppmärksamhet på detaljer var utmärkt och den omsorg jag fick (även te, kaffe och lunch!) var förstklassig. Allt eftersom dagen gick kände jag mig mer och mer säker på att jag var i mycket säkra händer, från sjuksköterskorna till den suveräna kirurgen själv. Jag tvekar inte att varmt rekommendera denna klinik.

Se den ursprungliga recensionen

C H

ja först hade vi en första...

Rated 5 out of 5
10/10/2023

ja, först hade vi en första konsultation med Steve Norris som var utmärkt på att lugna oss och fick oss att känna oss mycket säkra på att lita på Enhance Medical Group. på det hela taget var servicen och behandlingen av teamet av kirurger och konsulter ner till eftervården fantastiska, liksom resultatet efter operationen. tack för en fantastisk upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Mr Haroon Bashir

Jag besökte och njöt av att träffa steve...

Rated 5 out of 5
07/10/2023

Jag besökte och njöt av att träffa steve norries i Exeter.

Se den ursprungliga recensionen

Kim Rooke

FUE Crown

Rated 4 out of 5
22/09/2023

Personalen fick mig att känna mig bekväm och väl omhändertagen. Jag var aldrig brist på snacks (även om ett par fruktalternativ skulle ha uppskattats) och hölls underhöll under en lång dag med möjlighet att titta på TV:n.

Se den ursprungliga recensionen

Simon

Skäggtransplantation

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Jag är nu 11 månader efter min skäggtransplantation och jag kunde inte vara lyckligare. Jag hade cirka 1300 transplantat i form av FUE av Dr. Krishnan för att fylla ut mina kinder med täthet och en bra skägglinje. Jag blev mycket väl omhändertagen under hela dagen för min operation, och jag blev lättad av personalen som är både professionell och personlig.

Se den ursprungliga recensionen

Consumer

Betygsätt Enhance Hair Restoration United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse