Istanbul Esthetic Academy Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Istanbul Esthetic Academy Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Istanbul Esthetic Academy information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Istanbul Esthetic Academy?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Utmärkt valuta för pengarna

Rated 5 out of 5
05/12/2021

Utmärkt värde för pengarna. Jag råder alla att dra nytta av det. Ett professionellt team välkomnar dig och leder dig i rätt riktning för dina kirurgiska operationer.

Se den ursprungliga recensionen

Beyleran Nazli

För att vara ärlig

Rated 5 out of 5
01/12/2021

För att vara ärlig, hittade jag en överraskning när jag kom till ISESTA. Jag hade valt ett företag som erbjöd bra valuta för pengarna och så när jag fick nytta av tjänsterna fann jag excellens. Det är rent, välskött, folk är artiga. Det viktigaste i denna typ av upplevelse är att ha förtroende för att allt kommer att gå bra. Guiderna som följer med dig tar hand om allt och informerar dig adekvat. Jag är verkligen glad och jag vill tacka dem för denna möjlighet.

Se den ursprungliga recensionen

Vanessa Boulet

Min erfarenhet av håroperation på ISESTA

Rated 5 out of 5
30/11/2021

Stödet från ISESTA började i allmänhet i Paris redan innan jag kom till Istanbul genom att jag fick ett meddelande från mitt flyg och bekräftade att allt var bra. På min begäran, så fort jag kom till Istanbuls flygplats, hämtade de mig och tog mig till hotellet.

Se den ursprungliga recensionen

Steeve

hårimplantat

Rated 5 out of 5
29/11/2021

Jag lät göra ett hårimplantat på den här kliniken och jag är mycket nöjd med det, än i dag finns det verkligen en radikal förändring som jag förväntade mig, plus ett mycket bra välkomnande och råd,

Se den ursprungliga recensionen

Jeremy Crevel

DHI hårtransplantation på ISESTA

Rated 5 out of 5
29/11/2021

Jag berättar min egen erfarenhet som jag hade. Helt enkelt extraordinär service, högsta kvalitet👌 Efter 2 år av forskning och forum hittade jag den bästa byrån i Turkiet för hårtransplantation. Från början och från min första telefonkontakt online med Aicha som skötte och organiserade all administrativ sida med perfektionism fram till ankomst till mitt hotellrum, fick jag oklanderlig service: Anlände till hotellet , alla procedurer: konsultation, support, resor, certifikat , översättning, möten från A till Ö med liten omsorg och jag tackar dig så mycket. Innan jag påbörjade en hårtransplantation visste jag från början att jag hade mycket framskriden skallighet och framför allt hade jag ett väldigt dåligt donatorområde. det arbete som min kirurg gjorde var oklanderligt. Jag blev förvånad. Jag förväntade mig inte ens hälften av det. Det var omöjligt för mig men jag gjorde klokt i att ge det ett försök. Jag vet inte hur han lyckades hitta så många transplantat i mitt donatorområde för att täcka en sådan yta på ett homogent sätt, och när jag tittade i spegeln på slutet sa jag till mig själv och skrattade att det inte var mitt hår.

Se den ursprungliga recensionen

Marc DURAND

Betygsätt Istanbul Esthetic Academy / ISESTA Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse