Themaitlandclinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Themaitlandclinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Themaitlandclinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Themaitlandclinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 85 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Briljant

Rated 5 out of 5
18/08/2023

Lysande. Jag gick faktiskt hit efter att en dålig hårtransplantation utförts någon annanstans och även om Dr Ball och David Anderson kunde hjälpa mig sa de faktiskt åt mig att gå och prata med en annan klinik som kanske också kan hjälpa mig. Det är bara det faktum att den här andra kliniken erbjuder kroppshårtransplantation som jag (på grund av min situation) var tvungen att använda, som jag använde dem över The Maitland. Jag har lärt mig den hårda vägen att etiskt beteende och hårtransplantationer inte verkar gå hand i hand. Denna plats är ett av undantagen från regeln. Om du är osäker på var du ska få en hårtransplantation, gör inte mitt misstag och bege dig till det billiga eller enkla alternativet, gå och prata med dessa killar!

Se den ursprungliga recensionen

David Galvez

Fantastisk service och otroliga människor!

Rated 5 out of 5
08/08/2023

4 år post op och jag är otroligt nöjd med resultatet hårfästet ser helt naturligt ut, faller väldigt bra och ser mycket tjockare ut – helt livsförändrande resultat enligt min mening och jag känner inte längre att jag behöver gömma mig i skuggan har jag fått ett nytt självförtroende som har varit transformerande på många sätt.

Se den ursprungliga recensionen

Ross

Maitland-kliniken är allt du...

Rated 5 out of 5
11/06/2023

Maitland-kliniken är allt du bör leta efter när du överväger hårrestaureringskirurgi. . Dr Ball och David Anderson har dina allra bästa intressen i hjärtat, för det är viktigt att ha en långsiktig syn när man överväger hårrestaureringskirurgi, och expertråd från professionella är absolut avgörande. Vad Dr Ball inte kommer att göra är att försöka sälja en hårtransplantation till dig, snarare kommer han att försöka ge dig bästa möjliga handlingssätt för dig att ta under din håravfallsresa, oavsett om det är operation eller inte. Jag fick nyligen en del arbete på kliniken, eftersom jag var en lämplig kandidat för sugeri (1340 grafts fue), och allt var enastående. Dr Ball är en modern Picasso, och hans hårfäste var perfekt för min huvudform och för min nuvarande nivå av håravfall. Han är en perfektionist och en utmärkt kommunikatör, och hans personal är väl bekant och arbetar tillsammans varje dag, efter att ha bildat ett viktigt band, vilket återigen är mycket viktigt när man utför denna typ av arbete. Du vill inte ha någon vikarie som är inne i ett par dagar och som aldrig har arbetat med de andra teknikerna tidigare i hans eller hennes liv, vad du vill är flöde och harmoni mellan dem, och en intrikat förståelse för varandras sätt och kärnvärden för Maitland-kliniken. Lana var oerhört hjälpsam när jag mejlade eller ringde med frågor innan proceduren, och ingenting var för mycket besvär för henne. Konsultationen med David Anderson är oerhört användbar och är värd att betala för. Du får de bästa råden från högutbildade människor, och både Dr Edward Ball och David Anderson har båda genomgått hårtransplantationer tidigare, vilket för mig var lite lugnande att veta. Erfarenhet är en extra bonus på Maitland-kliniken.

Se den ursprungliga recensionen

Jamie Smith

Strålande upplevelse

Rated 5 out of 5
26/05/2023

Jag kan inte säga mer än vad som redan har sagts. Vilken otrolig upplevelse för vad som var en mycket skrämmande utsikter. Alla associerade med kliniken som jag interagerade med var helt enkelt fantastiska, dagen i sig var extremt väl genomförd med stort fokus på att göra det så bekvämt som möjligt. Jag har gått ett år nu och resultaten är bortom vad jag hoppats på. Jag ser fram emot mitt andra förfarande.

Se den ursprungliga recensionen

Triplehhh1

Rekommenderas varmt

Rated 5 out of 5
18/05/2023

Jag genomgick en 2200 graft FUE-procedur med The Maitland Clinic för en vecka sedan och min erfarenhet hittills har varit inget mindre än utmärkt. Innan jag bokade ingreppet hade jag två konsultationer med kliniken, först via Zoom och sedan personligen. I inget skede har jag någonsin känt mig under någon press eller upplevt något "försäljningsprat". Bara tydlig, realistisk vägledning om de resultat jag kunde förvänta mig. Operationsdagen var fantastisk och stämningen kändes både vänlig och mycket professionell. Dr Ball och hans personal brinner helt klart för att uppnå bästa möjliga resultat. Eftervården hittills har också varit jättebra. Ett eftervårdspaket tillhandahölls med allt som behövdes de första dagarna och jag har redan blivit kontaktad av kliniken flera gånger, kollat ​​in hos mig och frågat hur det går. Sammantaget är jag oerhört glad över att jag valde denna klinik för min procedur och ser fram emot de kommande månaderna.

Se den ursprungliga recensionen

Marc Godfrey

Fantastiskt

Rated 5 out of 5
16/05/2023

Jag kan inte rekommendera Maitland Clinic-teamet tillräckligt starkt för vården före, under och efter operationen. Jag hade tittat på resultaten online och var verkligen imponerad över hur naturliga de såg ut så bokade en konsultation med Dr Ball för att förstå mina alternativ. Dr Ball och hela teamet är fantastiska. De bryr sig självklart om att få bästa möjliga resultat men de bryr sig också om klienten under hela operationsdagen och med regelbundna incheckningar efteråt. De ger fullständig vägledning före och efter operationen och ett paket efter operationen med allt du behöver. Det är nu 11 dagar efter min transplantation och jag är verkligen nöjd med hur det går, jag måste bara ha tålamod nu!

Se den ursprungliga recensionen

JW

Kvinnlig hårfästerevision

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Jag kom till Maitland-kliniken eftersom jag var missnöjd med de onaturliga resultaten av ett tidigare håringrepp på en annan klinik. Jag är så tacksam mot Dr Ball för att han fixade mitt hår och ett år senare har jag ett mycket mer naturligt och mjukare hårfäste. Dr Ball och hans team var så vänliga hela tiden och hela processen hanterades med omsorg och diskretion.

Se den ursprungliga recensionen

anon

En rekommendation.

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Jag gjorde lite forskning för att hitta en pålitlig och ärlig kirurg för en hårtransplantation. Jag är så glad att jag hittade Dr Ball & his Maitland Clinic. Han och hans personal är allt du kan önska dig. Ärligt, omtänksamt, kunnigt, vänligt arbete av högsta kvalitet med lysande resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Paul coleman

Konsultation

Rated 5 out of 5
16/03/2023

Min konsultation på Maitland Clinic var exceptionell. Jag fick en riktigt grundlig undersökning av Dr Ball efter att David hade frågat om min situation och svarat på alla inledande frågor i både videozoom och personligt möte.

Se den ursprungliga recensionen

Jak

Personlig konsultation

Rated 5 out of 5
15/03/2023

Här är den bästa och mest grundliga konsultationen för håravfall jag har haft av en handfull andra toppkliniker i Storbritannien som jag har besökt. Dr Ball är helt klart i toppen av sitt spel och har en detaljerad kunskap om den senaste kliniska forskningen inom sitt område och var bra på att anpassa den till mitt fall på ett ärligt, förstående och öppet sätt. David kompletterar den medicinska sidan med mycket omtänksam och vänlig vägledning och gjorde det klart att mina långsiktiga intressen låg i hjärtat. De kan förvänta sig att höra från mig mycket snart.

Se den ursprungliga recensionen

Joe

Trans kvinnas erfarenhet

Rated 5 out of 5
15/03/2023

Jag hade en FUT-procedur på Maitland Clinic för 6 månader sedan. Transplantaten placerades på mina tinningar och på sidorna av mitt ansikte med avsikten att skapa ett mer feminint hårfäste.

Se den ursprungliga recensionen

Jax

Den perfekta lösningen

Rated 5 out of 5
09/03/2023

Dr Ball och hans team erbjuder en fantastisk upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Rob Odonnell

Betygsätt Themaitlandclinic United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse