Essi Cosmetic Surgery Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Essi Cosmetic Surgery Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Essi Cosmetic Surgery information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Essi Cosmetic Surgery?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Utmärkt upplevelse hittills!

Rated 5 out of 5
03/07/2022

Jag kan inte kommentera resultaten ännu eftersom jag bara genomgick min procedur (DHI-transplantation) för sex dagar sedan. Jag kunde dock inte vänta med att skriva en recension av min upplevelse i Izmir. Från det att jag kom och under hela min 3-dagars resa blev jag behandlad som kunglighet! Hotellet var underbart liksom alla jag träffade, särskilt min personliga översättare, Arda. Han gjorde verkligen allt för att göra hela upplevelsen så enkel och så trevlig som möjligt. Jag togs med på en rundtur i staden och fick äta lite underbar turkisk mat (ni vet när lokalbefolkningen äter på en restaurang, det kommer att bli gott!) Och jag fick till och med en speciell gratis behandling och några vackra blommor eftersom Jag blev utsedd till Månadens patient! Jag kommer skriva mer när håret börjar växa, men under tiden, TACK SÅ MYCKET TILL ALLA PÅ ESSI! Sarah ❤

Se den ursprungliga recensionen

Sarah Wiggins

Min erfarenhet av hårtransplantation med Essi

Rated 5 out of 5
27/05/2022

Jag har gjort min Sapphire FUE-hårtransplantation på Essi Clinic i december 2021, det har gått 6 månader nu och jag är överlycklig med resultaten, jag kan se varje dag att nya hårstrån kommer ut , så jag tror att jag kommer att ha ett utmärkt hår nästa gång i år (håller tummarna).

Se den ursprungliga recensionen

Ali Sencan

STORT TACK

Rated 5 out of 5
30/12/2021

Jag har velat ha det länge, men jag vågade inte. En vän till mig gjorde en hårtransplantation på Essi Clinic och jag fick uppmuntran av honom. Det var faktiskt så min historia om att se ut som 25 år gammal började igen. Jag vill tacka hela teamet, särskilt läkaren Metin. De välkomnade mig på flygplatsen, jag kände mig väldigt speciell. Jag kommer att minnas dig varje gång jag ser mig i spegeln.

Se den ursprungliga recensionen

Adrian

Brynlyftsoperation

Rated 5 out of 5
05/02/2019

Eftersom detta var min första plastikkirurgi behövde jag en kirurg som lyssnar noggrant på mina behov och problem och som även ger detaljerade förslag vad som skulle vara den bästa lösningen för mig. Efter år av missnöje när jag tittar mig i spegeln, med den där "trötta ögon"-looken, bestämde jag mig förra december för att ta risken och hitta en bra kirurg som kommer att få mig att se ung ut igen. En vän till mig rekommenderade mig Essi, jag fyllde i onlinekonsultationsformuläret och resten är historia. Dr Rahmi Evinc gjorde ett bra jobb, och det bästa med det är att ingen kan säga, det ser så naturligt ut. Dessutom är personalen och min personliga assistent otroligt snälla och uppmärksamma. Jag har redan ordnat min nästa operation, förhoppningsvis blir resultatet lika bra som den förra. Tack Essi, vi ses igen i april!

Se den ursprungliga recensionen

Jane T.

Bra team

Rated 5 out of 5
29/01/2019

Dr. Savas Durmaz gjorde mina tänder och är mycket nöjd med det arbete som gjordes, även med priset. Allt var välorganiserat och snabbt gjort så jag behövde inte ta mycket av jobbet. Tack till Essi och till min personliga assistent för organisationen och hjälpen. Perfekt kombination av högkvalitativt arbete och bra pris!

Se den ursprungliga recensionen

Thomas Herman

Bra proffsteam

Rated 5 out of 5
28/01/2019

Bra proffsteam! Alltid vänlig personal och enorm komfort tillhandahålls. För att inte tala om tillfredsställelsen med det utförda jobbet. Rekommenderar det helt!

Se den ursprungliga recensionen

Drjekyll

Jag är mycket nöjd med ögonlocket...

Rated 5 out of 5
27/01/2019

Jag är mycket nöjd med resultatet av ögonlocksoperationen. Hela personalen på Essi-organisationen var mycket artig och fick mig att känna mig bekväm med att ställa alla frågor och ge all hjälp jag behövde. Dr. Rahmi Evinc gjorde ett bra jobb! Också ett särskilt tack till min personliga assistent som tog hand om organisationen och fick mig att bli lugn och tillfreds! 🙂

Se den ursprungliga recensionen

Stella

Dr Hakan Guney en av de bästa...

Rated 5 out of 5
21/01/2019

Dr Hakan Guney en av de bästa estetikkirurgerna i Turkiet. Han är väldigt hjälpsam, lugn och professionell. Jag känner mig trygg med honom.

Se den ursprungliga recensionen

H... Al...

Tveka inte, definitivt 5-stjärnigt team!

Rated 5 out of 5
28/11/2018

Jag var lite misstänksam mot att åka utomlands för en operation, men efter att ha pratat med Selin, en av Essis patientkoordinatorer i London, har jag bestämt mig för att opereras. Jag har genomgått bröstförstoringsbehandling i Istanbul med Dr. Hakan Guney. IMO, han är en riktigt begåvad kirurg och en mycket vänlig person. Hans team var verkligen professionellt och vänligt också. Jag är väldigt nöjd med mina nya bröst, så glad att jag har tagit detta beslut.

Se den ursprungliga recensionen

Sarala Kaur

Fantastiskt resultat efter 10 månader!

Rated 5 out of 5
13/11/2018

Jag har gjort en FUE-hårtransplantation på Essi Cosmetic Surgery-kliniken i februari. Den totala upplevelsen var mycket bra jämfört med priset. Dessutom är de ett känt varumärke i Turkiet, så inte en svartmarknadsklinik som du kan se många i Turkiet. Detta var en mycket viktig faktor för mig.

Se den ursprungliga recensionen

Ahmet Yalcin

Betygsätt Essi Cosmetic Surgery United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse