Coolest Clinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Coolest Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Coolest Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Coolest Clinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 98 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag är så nöjd med mitt nya jag!

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag är så nöjd med mitt nya jag!

Se den ursprungliga recensionen

insan olmaya geldim

Magplastik / bbl-behandling

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Bumplastik / bbl-behandling

Se den ursprungliga recensionen

Sharna

Bröstlyft & implantat

Rated 5 out of 5
30/10/2023

Jag gjorde ett bröstlyft och implantat på coolaste kliniken, det fanns någon till hands att prata med även månader innan operationen några frågor jag hade. Jag fick svar den dagen. Allt var så organiserat från att hämta mig och min partner på flygplatsen, till kliniken och alla mina möten. Jag är så exalterad över att se slutresultatet, jag är 3 veckor och ärren ser bra ut, mycket imponerad av arbetet.

Se den ursprungliga recensionen

Rachel Howes

Jag hade bröstförstoring och upplyft vid...

Rated 5 out of 5
24/10/2023

Jag hade bröstförstoring och upplyft i början av oktober och hade den bästa upplevelsen. Från början till slut var processen så enkel och stressfri. Personalen är helt FANTASTISK!!! Jag kan ärligt talat inte fel på något med min erfarenhet. Alla frågor jag har Nupel finns alltid till hands för att svara och hjälpa till med vad jag än frågar. Demet har också varit så hjälpsam och snäll. Sjuksköterskorna på sjukhuset var också alla så vänliga och kunde inte göra tillräckligt för mig. Jag har rekommenderat coolaste kliniken till alla som frågat vart jag tagit vägen. Jag håller fortfarande på att läka men jag är så nöjd med resultatet så här långt. Och kan inte vänta med att se slutresultatet

Se den ursprungliga recensionen

Sian

Dr Baran Kul och hans team

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Jag är helt överlycklig med mina resultat efter min operation med Dr Baran Kul

Se den ursprungliga recensionen

CF

Jag vill säga ett stort tack till...

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Jag vill säga ett stort tack till hela teamet av Dr Baran Kuhl. ❤️ Enastående proffs och framför allt människor. Trollkarlar – förvandlade min dröm till verklighet, nämligen att se ut som förr. Välkomnandet, kommunikationen, behandlingen, hotellet där jag och min familj bodde – helt enkelt mållösa… De gav mig en mastodont makeover, 360 fettsugning och bröstlyft – fantastiska resultat och otrolig professionalism! För framtida korrigeringar skulle jag återigen välja att återkomma till dem och rekommendera helhjärtat. Tack från ❤️ Dr Baran Kühl och team

Se den ursprungliga recensionen

Tatiana Dobreva

Utmärkt kirurg och resultaten är...

Rated 5 out of 5
02/10/2023

Utmärkt kirurg och resultaten är fantastiska! Även patientkoordinator Nijat Aliyev är väldigt mycket stödjande 👍

Se den ursprungliga recensionen

Yusif Rassul

Magplastik och lipo

Rated 5 out of 5
24/09/2023

För det första har jag aldrig sett en så ärlig läkare i hela mitt liv, dr Baranku var så ärlig mot mig från början till slut med min konsultation med honom…

Se den ursprungliga recensionen

Alake Ade

Operation med Dr Baran Kul

Rated 5 out of 5
24/09/2023

Jag åkte nyligen till Turkiet för att opereras med Dr Baran Kul. Jag var så rädd att gå själv men från det ögonblick jag landade i Istanbul kände jag mig helt lugn. Jag fick känna mig värderad och validerad i alla mina frågor eller funderingar. När han träffade Dr Baran Kul var han snäll, passionerad, kunnig och realistisk med mina önskemål och förhoppningar! Jag bad om en extra procedur när jag kom och han sa absolut inte. Han visste hur mycket arbete jag skulle ha gjort och min hälsa och säkerhet var hans och hans teams högsta prioritet. Efter att ha kommit ut från operationen gjorde alla sitt bästa för att hjälpa mig så mycket jag behövde, från sköterskorna till kocken till städarna, ingenting var för mycket besvär. Min koordinator Serhan fanns till hands varje gång jag behövde honom och han lugnade mig varje gång. När jag väl var på hotellet ordnade jag cirkulationsmassage för mig eftersom blodproppar var ett stort bekymmer för mig, dessa var fantastiska. Jag fick rikliga mängder medicin när jag skrevs ut från sjukhuset och om jag behövde mer levererades den den dagen av min sjuksköterska Demet. Demet var en otrolig sjuksköterska och hon tog sin tid och omsorg för att se till att jag alltid var ok. Jag har inte nämnt alla här men jag kan säga hand på hjärtat att detta var det bästa beslutet i mitt liv att gå till den coolaste kliniken och låta Dr Baran göra sin magi på min kropp. Jag kan inte vänta med att se mina slutliga resultat men tålamod är en dygd. Operationerna jag gjorde var, bukplastik med muskelreparation och Mona-lyft, 360 Lipo, underkroppslyft och fettsugning från mina lår för att jämna ut höftedippar och konturera min form.

Se den ursprungliga recensionen

DH

360 lipo och förlängd bukplastik

Rated 5 out of 5
05/09/2023

360 lipo och förlängd bukplastik. Jag var väldigt skeptisk till en början. När dejten kom närmare fick jag mycket ångest. När jag väl klev av planet möttes jag av min chaufför, som körde mig till mitt hotell, vilket jag blev lugnad om, eftersom det var min första operation och jag reste ensam.

Se den ursprungliga recensionen

Samantha Jackson

Jag hade en fantastisk upplevelse här

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Jag hade en fantastisk upplevelse här. Underbar personal. Fick dig att känna som om de inte kunde göra tillräckligt för dig. Mycket rent och bra tjänster.

Se den ursprungliga recensionen

Terri Evenden

Jag gjorde en mamma-makeover för 2 månader sedan och...

Rated 5 out of 5
22/07/2023

Jag gjorde en mamma-makeover för 2 månader sedan och jag rekommenderar definitivt den coolaste kliniken. Om jag någonsin behövde en operation till skulle jag definitivt gå till Dr baran kul igen. Från det första meddelandet till kliniken fram till nu är kontakten perfekt. Alla frågor besvaras snabbt och eftervården är riktigt bra. Jag reste från Storbritannien på egen hand och kände mig aldrig ensam eller osäker. Personalen är professionell och mycket vänlig. Sjuksköterskor är underbara. Kliniken är ren och mycket professionell. Jag älskar min nya midja och mina bröst och resultaten är bättre än jag förväntat mig.

Se den ursprungliga recensionen

Pam

Betygsätt Coolest Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse