Trichogenics Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Trichogenics Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Trichogenics information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Trichogenics?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 89 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

oförglömlig upplevelse

Rated 5 out of 5
05/12/2023

allt jag skriver i det här inlägget är 100% korrekt och kommer direkt från hjärtat.

Se den ursprungliga recensionen

Mads Mortensen

Kunde inte vara lyckligare

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Efter att ha funderat på att få en hårtransplantation i över två år snubblade jag över en TikTok från Dr Asi och blev fascinerad av hur kunniga han och hans bror Dr Eric är samt hur selektiva de är med sina patienter och omedelbart visste att detta var kliniken för mig. Från den första konsultationen till att bli upphämtad på sin flygplats, behandlade Dr Eric och Dr Asis team mig med största omsorg och professionalism. Ingreppet gick snabbt och smärtfritt, jag kände att jag var in och ut på nolltid. Stort tack till Naz för att vara så varm och tillmötesgående, Catherine för att jag välkomnade mig till landet på bästa möjliga sätt och hela Trichogenics-familjen för att se till att jag alltid kände mig bekväm. När Trichogenics letar efter högsta kvalitet och omsorg, tror jag helhjärtat att jag inte kunde ha hittat en bättre klinik. Tack igen och igen.

Se den ursprungliga recensionen

Juan Morales

Jag hade en vanlig upplevelse med...

Rated 4 out of 5
03/12/2023

Jag hade en vanlig upplevelse med trichogenics.com. Kvaliteten på deras produkter är nästan bra. De hade bra kundsupport. Det tog lite tid för dem att behandla min beställning. De levererade det i tid. Jag tyckte att deras priser var lite höga men jag var nöjd med deras service. De hade inga förseningar eller problem med leveransen. Jag vill säga att de är en pålitlig källa till förnödenheter. Jag hade inga problem med att använda deras hemsida. Allt som allt var det en tillfredsställande upplevelse. Stavningsmisstag är avsiktligt.

Se den ursprungliga recensionen

Harris Leo

Den BÄSTA Hårtransplantationskliniken i Turkiet

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Jag är mer än nöjd med min erfarenhet av Trichogenics i Turkiet. Teamet var fantastiskt och läkarna Ari och Eric var fantastiska. Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om dem alla och känner mig väldigt lyckligt lottad att jag hittade dem och valde dem för min hårtransplantation. Jag rekommenderar dem starkt till alla som vill ha denna procedur eftersom du inte hittar en bättre grupp människor eller bättre läkare enligt min åsikt. tack igen. Thaddeus Monckton, Kanada

Se den ursprungliga recensionen

Thaddeus Monckton - Canada

Enkelt, stressfritt och professionellt

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Precis tillbaka från en fantastisk upplevelse med mitt ingrepp på Trichogenics.

Se den ursprungliga recensionen

Michael

Uppmärksamhet på detaljer

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Alla i teamet var mycket vänliga och arbetade hårt för att ge mig ett fantastiskt resultat. Läkarna är mycket informativa och brinner för sin praktik. Jag valde dem på grund av deras uppmärksamhet på detaljer. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Steven

Högsta klinik

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Bra klinik, fantastiskt team och läkare. Underbar upplevelse runt om och superhjälpsam under min vistelse.

Se den ursprungliga recensionen

Fahad

Fantastisk upplevelse!

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Trichogenics är de bästa utan att försöka låta klyschigt. Dr. Asi & Eric Peretz var utöver professionella under hela processen. De har en uppsjö av erfarenhet och kunskap – det återspeglas helhjärtat i deras arbete.

Se den ursprungliga recensionen

Abdul. R

Stor erfarenhet

Rated 5 out of 5
07/11/2023

Bra erfarenhet. Hela teamet tar mycket hand om sina patienter. Naz var välkomnande, tillmötesgående och omtänksam från det första whats app-meddelandet när jag bokade en konsultation hela vägen tills jag satt på ett flyg hem. Dr. Eric Peretz och Dr. Asi Peretz var mycket professionella, men samtidigt en fröjd att vara i närheten. De gjorde ett fantastiskt jobb på operationen. Teamet från chefssköterskan Monique till all personal var välkomnande och professionella. Transporten till och från hotellet/kliniken och hotellet var 5-stjärnigt enligt beskrivningen. Du kan inte gå fel när du väljer denna klinik.

Se den ursprungliga recensionen

Shane B

Utmärkt professionell!!

Rated 5 out of 5
05/11/2023

Jag är verkligen tacksam med Dr. Eric och hans team, som jag fick stöd steg för steg från det ögonblick jag kom till istambul, och själva processen var smidig, omtänksam och med en FANTASTISK! resultat.

Se den ursprungliga recensionen

John Salinas

Fantastiskt från det ögonblick jag landade

Rated 5 out of 5
03/11/2023

Fantastiskt från det ögonblick jag landade till det ögonblick jag lämnade. Jag blev lugnad och tillfredsställd under hela min vistelse i Istanbul. Proceduren gick bra eftersom Dr. PERETZ och hans personal var professionella under hela processen. Uppföljningen efter operationen var också mer än fantastisk eftersom Dr. Peretz finns där 24/7 för att svara på alla frågor. Riktigt bra team. Jag rekommenderar alla som är intresserade av de tjänster de erbjuder att åtminstone konsultera dem innan de fattar några beslut.

Se den ursprungliga recensionen

Pete Assali

Världsledande erfarenhet!

Rated 5 out of 5
03/11/2023

Immaculate är det enda ord som behövs för att beskriva Trichogenics Team. Från den första konsultationen till det slutliga resultatet planerades och förklarades varje detalj mycket enkelt av Dr Eric och hans team. När vi kom från Australien var det ingen tvekan om att lita på processen och resultaten kommer att tala för sig själva. Jag kan inte rekommendera Dr Eric, Naz och Trichogenics-teamet tillräckligt för alla som vill ha en förstklassig restaureringsresa!

Se den ursprungliga recensionen

Anthony Barletta

Betygsätt Trichogenics United States

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United States.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse