MedArt Clinic Istanbul Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

MedArt Clinic Istanbul Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

MedArt Clinic Istanbul information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om MedArt Clinic Istanbul?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

MedArt Clinic hårtransplantation

Rated 5 out of 5
29/11/2023

Jag gjorde nyligen en hårtransplantation på MedArt Clinic, och jag måste säga att det var en helt fantastisk upplevelse. Från det ögonblick jag gick in genom dörrarna möttes jag av en varm och vänlig personal som fick mig att känna mig bekväm och tillfreds. Nivån på professionalism och expertis som visades av hela teamet var verkligen exceptionell.

Se den ursprungliga recensionen

Nikola Amanovic

Fantastiskt team och människor

Rated 5 out of 5
29/10/2023

Omtanken och detaljerna som teamet tog var fantastiska. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig men teamet var där från dag 1. Från att ordna hämtning till proceduren och eftervården.

Se den ursprungliga recensionen

Shaneel Chetty

Vilken fantastisk upplevelse på MEDART...

Rated 5 out of 5
21/10/2023

Vilken fantastisk upplevelse på MEDART CLINIC jag har äntligen fått det hårfäste jag alltid velat ha det var verkligen fantastiskt att se mitt nya hår och skägg växa. Jag skulle rekommendera MEDART CLINIC för alla dina hårtransplantationsbehov

Se den ursprungliga recensionen

don parker

Medart hårklinik och grejerna är...

Rated 5 out of 5
20/10/2023

Medart hårklinik och grejerna är de bästa i världen. Jag flög in från Sverige och de tog hand om mig från första minuten.

Se den ursprungliga recensionen

Jimmy Lidberg

Jag hade en underbar upplevelse med...

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Jag hade en underbar upplevelse med hela Medart hårtransplantationsklinik i Istanbul. Från början satte de rätt förväntningar och var i kontakt med mig i månader och svarade på alla mina frågor och funderingar, jag blev hänvisad av en vän till mig som gjorde proceduren i februari och nu planerar alla våra andra kala vänner att komma och få transplantationen. Från en skala 1 till 10 ger jag Medart 10. Jag är mycket nöjd med min transplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Yoanly Curbelo

Min första erfarenhet av hårtransplantation

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Efter otaliga förfrågningar med hårtransplantationskliniker i och utanför Turkiet. Jag hittade äntligen MedArt på sociala medier. Till en början på TikTok och sedan på Instagram. Av någon anledning fick alla deras inlägg och recensioner mig intresserad. Jag kontaktade dem sedan 1:a veckan i september 2023. De var superlyhörda. Svar är nästan omedelbara om inte inom några minuter. De gjorde en utvärdering av mitt hår genom bilderna jag skickade. De var ärliga med vad de kan göra för mitt hår och berättade för mig hur mycket transplantat de kan förvänta sig att få och var de kan fylla. Jag bestämde mig för att boka ett möte med dem i mitten av oktober cirka 1 månad senare från min första kontakt med dem. De var superflexibla med datumen. Jag tänkte göra en kort semester runt Turkiet i några dagar och sedan göra min hårtransplantation i slutet. Allt kommunicerades via WhatsApp med Mr Ilan.

Se den ursprungliga recensionen

Ravinpal

Jag fick nyligen en hårtransplantation under en...

Rated 5 out of 5
14/10/2023

Jag gjorde nyligen en hårtransplantation för över en månad sedan och än så länge älskar jag mina resultat. De tog verkligen hand om mig från början till slut. För att äntligen få min procedur gjord efter att ha velat göra den i 11 år är jag glad att jag litade på Medart Hair Clinic för att ha gett mig mitt självförtroende tillbaka och fått mig att känna mig som ny igen!

Se den ursprungliga recensionen

Jesus Reyes

Jag älskade hela proceduren

Rated 5 out of 5
25/09/2023

Jag älskade hela proceduren, ganska trevliga grejer och omtänksamma proffs. De skulle förklara proceduren i förväg så att det inte blev några överraskningar. Fantastiskt och jag antar välutbildade medarbetare.

Se den ursprungliga recensionen

Seifedin M.

Hela processen var fantastisk

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Hela processen var fantastisk och så enkel. Från den ständiga kommunikationen till transport, boende och vänlig personal.

Se den ursprungliga recensionen

Jonathan

Hela upplevelsen var exceptionell

Rated 5 out of 5
27/08/2023

Hela upplevelsen var exceptionell, personalen fick mig att känna mig riktigt bekväm genom hela processen och i konstant kommunikation. Verkligen imponerad av professionalismen och förtroendet i deras arbete. Jag skulle starkt rekommendera MEDART AESTHETIC. Antalet transplantat som jag slutade göra överträffade vida mina förväntningar. Laget

Se den ursprungliga recensionen

Louie Simonoski

Min upplevelse av hårtransplantation med Medart Clinic

Rated 5 out of 5
11/08/2023
Ahmet Demir

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
11/08/2023

Jag hade nyligen förmånen att genomgå en hårtransplantation på denna anmärkningsvärda klinik, och jag är mycket nöjd med resultatet. Från det ögonblick jag gick in, gjorde personalens varma och välkomnande uppförande mig omedelbart tillfreds. Nivån på professionalism som visades av hela teamet var verkligen imponerande, och de guidade mig genom varje steg i processen med största omsorg och expertis.

Se den ursprungliga recensionen

Anaam A Rasheed

Betygsätt MedArt Clinic Istanbul Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse