MHR Clinic Ireland Ltd. Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

MHR Clinic Ireland Ltd. Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

MHR Clinic Ireland Ltd. information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om MHR Clinic Ireland Ltd.?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent90%
Very good0%
Average0%
Poor5%
Terrible5%

Dålig erfarenhet

Rated 1 out of 5
08/11/2023

Jag hade en tid hos mhr Dublin för en ögonbrynstransplantation vid mötet jag nämnde på formuläret jag fyllde i Jag är hiv-positiv som jag också nämnde på min konsultation och Kim Nicholls reaktion och svar talade mycket, hon verkar chockad, äcklad tittade bara på mig som om jag var smutsig, jag visste så fort jag satt på hennes kontor att jag inte fick behandlingen, några minuter senare fördes jag upp för trappor för att göra ett blodprov och för att det visade sig att det var något där skakade Kim omedelbart på huvudet och nej kan inte göra det utan förlåt eller medlidande, jag förklarade att jag var omöjlig att upptäcka och omöjlig att överföra men Kim sa att hon bara har mitt ord för det, och anklagar mig ganska mycket för att ljuga, sa Kim också hon ville inte utsätta sina anställda för risker som om jag var smittsam, då sa hon till mig att ringa min läkare för bevis, lättare sagt än gjort, och mina uppgifter fungerade inte söderut eftersom jag var från Belfast, efter att ha försökt ringa flera gånger min läkare det var ganska mycket kvar att efter att ha varit i Dublin mindre än en timme var jag direkt tillbaka hem, Kim Nicholls är definitivt 100% anledningen till att proceduren inte gick vidare. Jag tror att det borde ha varit upp till personen som gjorde proceduren, även om jag fick bevis från min läkare och de erbjöd rabatt så tror jag verkligen inte att jag skulle gå tillbaka efter fördomarna och domen från Kim Nicholls.

Se den ursprungliga recensionen

Nc

Professionell klinik, högkvalitativt arbete, bra valuta för pengarna

Rated 5 out of 5
25/09/2023

Om du letar efter en högkvalitativ FUE-procedur med naturliga resultat och bra valuta för pengarna, rekommenderar jag starkt MHR Clinic i Dublin. Efter att ha sett före- och efterbilderna på min 11-månadersrecension kan jag ärligt säga att jag ser 10 år yngre ut, och allt tack vare Kim och teamet!

Se den ursprungliga recensionen

Paul

Jag gjorde min FUE-transplantation i januari

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Jag gjorde min FUE-transplantation i januari. Jag kunde inte vara nöjdare med den service och behandling jag fick från kliniken. Från min konsultation med Kim till eftervården av min procedur kan jag inte tala tillräckligt högt om teamet. Kim var mycket kunnig och lade alla bekymmer jag hade för att lindra. På procedurdagen var Helen och Julija briljanta, förklarade allt för mig noggrant och var också kul. Eftervården har också varit strålande, Lux är alltid i slutet av telefonen om jag har några funderingar eller frågor. Jag kan inte tala tillräckligt högt om MHR-kliniken. Om någon som läser detta funderar på en hårtransplantation, skjut inte upp det, kontakta MHR-kliniken. Tro mig du kommer inte ångra det

Se den ursprungliga recensionen

John Gallagher

Jag kan inte rekommendera MHR tillräckligt starkt

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Jag kan inte rekommendera MHR tillräckligt starkt. Jag skulle ge 10 stjärnor om jag kunde. Min erfarenhet började med min konsultation med kärleken och charmiga Kim där jag direkt visste att MHR var rätt val.

Se den ursprungliga recensionen

Kevin Knox

Jag fick nyligen min mikropigmentering i hårbotten...

Rated 5 out of 5
15/07/2023

Jag fick nyligen min mikropigmentering i hårbotten på MHR-kliniken. Jag kunde inte vara nöjdare med resultatet. Hela upplevelsen från början till slut var så professionell. Damen som gjorde jobbet åt mig var Lux och jag kunde inte tala mer om henne, hon gjorde hela upplevelsen så avkopplande från början till slut. Jag önskar bara att jag kunde ge ett högre betyg här än 5 stjärnor eftersom jag var lite orolig innan jag fick jobbet gjort men efter att ha varit på MHR och pratat med den underbara Kim i telefon och sedan haft den underbara Luxen att reda ut hela proceduren är jag bara irriterad på mig själv för att jag inte fick det gjort för länge sedan. Jag skulle säga till alla som funderar på att få det gjort att bara gå och prata med de underbara människorna på MHR-kliniken.

Se den ursprungliga recensionen

Adam

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan på...

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan på Mhr clinic Dublin. Resultaten är

Se den ursprungliga recensionen

Mc Ternan

Jag gick till MHR Clinic i slutet av februari...

Rated 5 out of 5
27/03/2023

Jag gick till MHR Clinic i slutet av februari 2023 för en hårtransplantation. Personalen var supervänlig och mycket transparent om allt. Kim var extremt hjälpsam och svarade på alla frågor/problem jag hade tidigare. Operationen gick mycket bra och de gav mig all information som behövdes efter operationen för att säkerställa att det var en smidig process. Kan varmt rekommendera MHR-kliniken

Se den ursprungliga recensionen

Ross McMahon

två procedurer gjorde resultaten

Rated 5 out of 5
20/03/2023

Jag hade två procedurer gjort resultaten. Är. Otrolig. Standarden är hög. Jag skulle personligen rekommendera denna klinik. Helt enkelt därför att. Du kommer att få precis vad du vill ha. Även teknikerna lyssnar och gör vad du vill. Jag betygsätter denna klinik. I hög grad.

Se den ursprungliga recensionen

Franco Diurno

Jag har sett fram emot att skriva det här...

Rated 5 out of 5
22/02/2023

Jag har sett fram emot att recensera MHR Clinic sedan cirka 2 månader efter transplantationen i april förra året, det här är en av de kundupplevelser som jag slutar med att jag tjatar om för alla som bryr sig att lyssna.

Se den ursprungliga recensionen

Dean

Fantastiskt

Rated 5 out of 5
06/10/2022

Fantastiskt! Kim är bäst. Denna procedur förändrade livet. Jag kunde inte rekommendera MHR tillräckligt starkt! Första klass!

Se den ursprungliga recensionen

Laura Mcloughlin

Riktigt bra service

Rated 5 out of 5
04/10/2022

Servicen från konsultationen till behandlingsdagen var strålande. Personalen är mycket professionell och stöttande. Jag ser fram emot min nästa behandling. Tack MHR Clinic

Se den ursprungliga recensionen

Lucy Smith

No Title

Rated 5 out of 5
24/11/2021

Kan till 100 % rekommendera dessa killar.

Se den ursprungliga recensionen

Steve

Betygsätt MHR Clinic Ireland Ltd. Ireland

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Irland.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse