Istanbul Care Omdöme

Klinikens betyg
4,6
Rated 4.6 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Istanbul Care Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Istanbul Care information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Istanbul Care?

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 113 reviews)
Excellent85%
Very good5%
Average0%
Poor1%
Terrible9%

Jag rekommenderar inte att de inte gör någon form av...

Rated 1 out of 5
01/12/2023

Jag rekommenderar inte att de inte gör någon typ av analys innan operationen vi hade kommit överens om ett pris och sedan bad de om mer pengar och det var hygieniskt fult.

Se den ursprungliga recensionen

Giulio Migliucci

God morgon, kliniken i Tirana är en...

Rated 1 out of 5
21/11/2023

God morgon, kliniken i Tirana är ett rum på en tandläkarmottagning.. Jag vill inte skapa kontroverser.. men jag måste säga efter ett år och mycket vård jag lyckades få kliniken fel… jag blev envis och de ville gå… jag pratar inte om pengar utan om allt annat… Efter tusen tvekan på plats fick en läkare operera jag, sedan en till och sedan en till. Faktum är att jag hade min värsta upplevelse, översättaren försvann efter att ha tagit pengarna… Jag hade mycket blodtryck, jag var sjuk som en hund… och ingen pratade italienska under hela operationen. .. De tog garanterat från skägget genom att lura mig genom att säga att de skulle ha tagit 1500 lökar för att inte utföra den andra transplantationen men istället satte de inga lökar på vertexen… Så gör matten.. Jag upprepar, jag visste att vissa kliniker spelar spel… okej jag betalar Jag köpte alla rekommenderade produkter utan problem, jag betalade kontant, det är bra

Se den ursprungliga recensionen

Nicola Ianniciello

DET VAR EN DÅLIG UPPLEVELSE

Rated 1 out of 5
20/11/2023

DET VAR EN DÅLIG UPPLEVELSE, JAG SKULLE INTE REKOMMENDERA DET TILL NÅGON. VI HADE KOMMEN OM ETT PRIS OCH DÅ BER DE OM MER PENGAR. JAG HAVDE BETT OM ATT IMPLANTERA FLERA LÖKOR I RYGGEN OCH DET GJORDE DE INTE. DE HAR INGA ANDRA STANDARDER FÖR RENHET OCH HOVLIGHET MOT PATIENTEN.

Se den ursprungliga recensionen

Carmine Palmiero

God morgon!

Rated 4 out of 5
20/11/2023

God morgon!! Jag skulle ha gett fem stjärnor men jag tror att något alltid behöver förbättras och det finns säkert utrymme för förbättring! Med detta sagt skulle jag göra det igen med Istanbul Care och därför kommer jag att rekommendera det till mina vänner!! de fem stjärnorna kommer med hårväxt och tack i alla fall för den fantastiska upplevelsen!

Se den ursprungliga recensionen

Filippo Pescuma

Superprofessionellt team och väldigt trevligt...

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Superprofessionellt team och väldigt trevliga och snälla människor. Upplevelsen var stor från första kontakten med Kena, chaufförerna, hotellet, läkaren, sjuksköterskorna, Upsana och alla andra hjälpsamma människor.

Se den ursprungliga recensionen

Andre Praat

Jag har nyligen fått ett hår...

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Jag har nyligen genomgått en hårtransplantation och har fått fantastisk kundservice från min representant Kena. Jag rekommenderar verkligen detta företag då du kommer att få toppbehandling på kliniken till mycket bra priser.

Se den ursprungliga recensionen

Bodrul Ali

Jag genomgick nyligen en hårtransplantation...

Rated 5 out of 5
13/11/2023

Jag genomgick nyligen en hårtransplantation på Istanbul Care clinic och min erfarenhet har varit inget annat än exceptionell. Från första kontakten stack personalens professionalism ut, och gav mig detaljerad information och ett vänligt bemötande som gjorde hela processen extremt bekväm.

Se den ursprungliga recensionen

Sule Lamraich

Allt var perfekt

Rated 5 out of 5
13/11/2023
GE SILVA

Min erfarenhet på den här kliniken har inte...

Rated 2 out of 5
11/11/2023

Min erfarenhet på den här kliniken har inte varit bra. Vi kom överens om ett pris och detta har ändrats. Tekniken de använder är att berätta för patienten att de behöver folliklar, till exempel från skägget, för att avsluta transplantatet. Uppenbarligen har dessa ett pris, i mitt fall var det 150 euro. De ber dig också om 100 euro eller mer (jag har pratat med folk som har bett om mer pengar) för en typ av bedövning som de säger är total. Om du säger att du vill ha lokalbedövning, alltså utan extra kostnad… de låter det inte träda i kraft, det är ett slags straff, vilket innebär att de under några minuter extraherar folliklar utan bedövning!!! Var försiktig då det är kontinuerlig utpressning!!

Se den ursprungliga recensionen

Francisco Javier Sanz Sánchez

Hej

Rated 5 out of 5
10/11/2023

Hej, jag gjorde en hårtransplantation av min konsult Erikena, jag var mycket nöjd och jag råder alla att bara kontakta henne

Se den ursprungliga recensionen

Simonishyn Ihor

Professionalism och vänlighet av alla...

Rated 5 out of 5
10/11/2023

Professionalism och vänlighet från hela chipteamet och tack även till min följeslagare Fabrizio Iacca som alltid var tillgänglig och följde mig från början till slut. Jag genomförde transplantationen vid 36

Se den ursprungliga recensionen

Angelo Mele

Hårtransplantation i Turkiet recension från en patient...

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Hårtransplantation i Turkiet recension från en patient från Ukraina.

Se den ursprungliga recensionen

Андрей Ляшенко

Betygsätt Istanbul Care Albania

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Albanien.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse