Klinik omdöme

Omdöme Clinic Expert

icon

Högkvalitativa hårtransplantationer i Istanbul

Clinic Expert betyg

4.3/5

4.3 / 5.0

Clinic Expert recension sammanfattning

Clinic Expert har över tio års erfarenhet av att utföra hårtransplantationer, och har hittills tagit mot över 65 000 patienter från olika länder i världen. Framförallt besöker européer och människor i Mellanöstern kliniken för att göra en hårtransplantation i Turkiet. Behandlingarna utförs alltid av utbildad och erfaren personal, och de erbjuder sig både att använda FUE- och DHI-metoden. Det går även att besöka dem för att göra transplantation av skägg, mustasch och ögonbryn. Under åren kliniken funnits har de hunnit göra över 50 000 behandlingar med lyckade resultat.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Omdömen från tidigare kunder hos Clinic Expert

Många tidigare kunder på Clinic Expert i Istanbul har lämnat omdömen om kliniken och sjukhuset på nätet, och vi har tagit del av flera av dessa för att kunna ge en tydlig bild över bemötandet och resultaten.

Kliniken har ett mycket bra betyg på 4,3 stjärnor på Trustpilot. Precis som i vårt omdöme om Esteworld kan vi konstatera att många lyfter fram det humana bemötandet när de skrivit sin recension. Personalen omtalas som professionell och kunnig och flertalet besökare väljer dessutom att ta upp hur mycket de uppskattade den välfungerande logistiken vid sina behandlingar, även när de anlänt till Istanbul från ett annat land.

Det finns naturligtvis också besökare som inte har blivit nöjda med sina behandlingar. 14 % har gett dem ett dåligt betyg på Trustpilot och det många av dessa tar upp är att de fått ett färre antal grafts än vad som blivit sagt. Flera påpekar även att prisbilden blivit dyrare än väntat, men det går att få en kostnadsfri konsultation via internet eller telefon under vilken man kan ställa frågor om kostnaderna.

Priser

Varför ska man välja att göra en hårtransplantation i Turkiet?

Att besöka en hårklinik utomlands har blivit allt vanligare bland svenskar, och mycket av det har att göra med att kostnaden för en behandling ofta blir lägre än om man gör motsvarande i Sverige. En stor fördel med att välja Clinic Expert är att boende ingår i behandlingen, vilket innebär att man inte själv behöver boka hotell under vistelsen.

Det går att besöka Clinic Expert på Instagram om du vill se före och efter bilder på en genomförd behandling. Något vi anser är viktigt att lyfta fram är att även fast det pris för hårtransplantation i Turkiet du debiteras för ett besök på den här kliniken säkerligen är lägre än i Sverige anmärker många på vad de har fått betala i de omdömen vi har tagit del av.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Om du bokar en hårtransplantation hos Clinic Expert kommer du inledningsvis få en konsultation där du tillsammans med personalen går igenom behandlingen. Om du väljer att boka en behandling ingår utöver själva transplantationen även boende på hotell och transfer.

Det framgår inga tydliga prisbilder på klinikens hemsida, vilket kan ses som negativt då det saknas en transparens.

Återhämtningstiden beror på vilken metod som används och hur många grafts som appliceras. Det är vanligt med smärta och svullnad en tid efter behandlingen.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse