CLINIQUEPLUS Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

CLINIQUEPLUS Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

CLINIQUEPLUS information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om CLINIQUEPLUS?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tandbehandling. Hollywood Smile

Rated 5 out of 5
07/10/2023

Hela behandlingen från början till slut var underbar. Professionellt bemötande, högkvalitativt arbete och slutresultatet som jag länge drömt om. Jag rekommenderar det definitivt.

Se den ursprungliga recensionen

Yaroslava Burlachenko

Utmärkt

Rated 5 out of 5
14/08/2023

Efter att ha försökt dölja mitt hårfäste så gott jag kunde och när allt annat misslyckades var jag tvungen att ta det längre och tittade på att få en hårtransplantation. Id försökte allt det vanliga.

Se den ursprungliga recensionen

Dan Lewis

Platinum-upplevelse

Rated 5 out of 5
10/08/2023

Naturligtvis som alla andra var jag skeptisk till vad jag skulle förvänta mig när jag bokade för min behandling. Men från det att jag blev upphämtad från flygplatsen tills jag släpptes tillbaka. Jag har inte tillräckligt med lovord för kliniken och de inblandade. Athuhar, Mohammed och Alena har varit kompletta superstjärnor. Kommunikation, empati och stöd har varit enastående. Inställningen är immaculate och vida överlägsen allt vi ser i Storbritannien. Som läkare själv var jag mycket analytisk när det gäller standarder för hygien och vård jag skulle få. Men jag kan lugnt säga att dessa farhågor lades på sängen omedelbart.

Se den ursprungliga recensionen

NABEEL HUSSAIN

Toppupplevelse

Rated 5 out of 5
27/06/2023

Min erfarenhet av CLINIQUEPLUS var en förstklassig upplevelse. Redan första dagen jag kontaktade dem, deras kundtjänstrepresentanter, och deras vilja att hjälpa, stödja och vägleda mig genom denna process var jag oerhört hjälpsam. Det tog mig över ett år och några månader att bestämma mig för om jag verkligen behövde en hårtransplantation eller inte eftersom det var mitt första försök och jag ångrade det inte. Proceduren gick ganska smidigt och jag kommer definitivt att göra det igen om behovet uppstår.

Se den ursprungliga recensionen

William

Lysande från början till slut.

Rated 5 out of 5
16/06/2023

Jag har funderat på att få en hårtransplantation i ett par år nu. När beslutet äntligen kom att få det gjort undersökte jag var jag ville ha ingreppet och vem jag tycker var bäst lämpad. Jag stötte på Clinique på sociala medier och jag blev riktigt imponerad av deras sida. Jag tog kontakt via Instagram och från början fick jag känna mig tillfreds. Det tog inte lång tid att boka hos dem

Se den ursprungliga recensionen

George Leech

Sedan december förra året

Rated 5 out of 5
14/06/2023

Sedan december förra året har CLINIQUEPLUS konsekvent försett mig med en trevlig upplevelse. Den vänliga personalen är alltid redo att hjälpa, min skickliga och professionella behandlare, säkerställer min komfort och tar upp alla frågor. De förtjänar definitivt 5 stjärnor!

Se den ursprungliga recensionen

Bruce Baker

Jag gjorde en anmärkningsvärd hårtransplantation...

Rated 5 out of 5
25/05/2023

Jag hade en anmärkningsvärd hårtransplantationsupplevelse med CLINIQUEPLUS! Från den första förfrågan till den efterkirurgiska vården stack deras professionalism och expertis ut. Det medicinska teamet var kunnigt, faciliteterna var förstklassiga och resultaten överträffade mina förväntningar. Jag rekommenderar starkt CLINIQUEPLUS för alla som söker en hårtransplantation i Birmingham. Tack!

Se den ursprungliga recensionen

Michael Downsey

Förväntad service

Rated 5 out of 5
24/05/2023

Tjänsten som tillhandahålls på denna hårtransplantationsklinik var verkligen exceptionell. Jag är glad att kunna rapportera att behandlingen gick smidigt och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag rekommenderar helhjärtat denna plats för alla som överväger en hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

kuten buday

Jag måste uttrycka min största tillfredsställelse...

Rated 5 out of 5
24/05/2023

Jag måste uttrycka min största tillfredsställelse med den exceptionella service jag fick under mitt hårtransplantationsförfarande. Från början till slut var hela upplevelsen inget mindre än enastående. Nivån på omsorg och uppmärksamhet jag fick av den engagerade personalen var verkligen anmärkningsvärd. De såg till att varje aspekt av behandlingen gick smidigt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och tillfreds med hela processen.

Se den ursprungliga recensionen

Jack Berrel

När jag bestämde mig för att genomgå ett hår...

Rated 5 out of 5
24/05/2023

När jag bestämde mig för att genomgå en hårtransplantation hade jag vissa förväntningar i åtanke. Jag blev dock positivt överraskad när jag upptäckte att slutresultatet vida överträffade dessa förväntningar. Jag kan inte nog uttrycka hur glad och nöjd jag är med resultatet. Det är verkligen anmärkningsvärt att se den förvandling som har ägt rum. Jag vill rikta min uppriktiga tacksamhet till dig för din exceptionella service och stöd under denna resa. Från det ögonblick jag klev in i din anläggning, möttes jag med värme och professionalism av din enastående personal. Den vänliga och välkomnande miljön gjorde mig omedelbart lugn, vilket gjorde hela upplevelsen ännu roligare. Jag är verkligen tacksam för alla tjänster du har tillhandahållit. Allt utfördes felfritt och lämnade inget utrymme för missnöje. Tack än en gång för allt du har gjort.

Se den ursprungliga recensionen

RACE GALE

Jag upplevde en mycket positiv och professionell service som jag inte kan glömma när som helst snart

Rated 5 out of 5
01/05/2023

När jag slutförde min shortlist för alla hårtransplantationskliniker som jag kunde välja, hade jag först bestämt mig för att få proceduren gjord från Turkiet p.g.a. de överkomliga priserna. Men jag kämpade ganska mycket när jag letade efter en pålitlig professionell. Efter mycket forskning hittade jag om Cliniqueplus. När jag ser tillbaka på det nu, är det säkert att säga att jag tog rätt beslut. Allt gick som planerat, från min hotellvistelse till själva proceduren, som allt hände inom 3 dagar. Jag upplevde en mycket positiv och professionell service som jag inte kan glömma när som helst snart

Se den ursprungliga recensionen

Lukasz

Jag begav mig till CLINIQUEPLUS för DHI...

Rated 5 out of 5
17/03/2023

Jag gick till CLINIQUEPLUS för DHI-behandling för mina framsidor och krona.

Se den ursprungliga recensionen

Charlie Adams

Betygsätt CLINIQUEPLUS Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse