Hair Back App Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5,0 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Hair Back App Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Hair Back App information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Hair Back App?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hair Back App

Rated 5,0 out of 5
17/07/2023

Jag lider av håravfall och Hair Back App har varit till stor hjälp. Guiderna är fantastiska och samhället är vänligt. Den överlägset bästa hårappen jag har stött på.

Se den ursprungliga recensionen

Erik

Femstjärnig hårapp

Rated 5,0 out of 5
28/06/2023

Jag gjorde min hårtransplantation i maj och har använt den här appen i över 1 månad nu. Det är jättebra för att hålla koll på eftervårdsrutinerna. Jag ser fram emot att publicera mina framsteg och få kontakt med andra.

Se den ursprungliga recensionen

Sean

Bra app med guider

Rated 5,0 out of 5
14/06/2023

Jag är bokad för en hårtransplantation om två veckor. En vän rekommenderade appen Hair Back. Appen är behändig och lätt att använda med informativa guider. Helt fantastiskt att det är gratis. Jag ser nu fram emot att följa mina resultat och få experttips om eftervård.

Se den ursprungliga recensionen

Joni

Mycket användbar app

Rated 5,0 out of 5
31/05/2023

Jag laddade ner Hair Back-appen direkt efter min hårtransplantation och jag måste säga att den har varit väldigt användbar. Att ha stöd efter ingreppet och att snabbt kunna hitta svar på mina frågor har varit avgörande.

Se den ursprungliga recensionen

Emmi

Bra app

Rated 5,0 out of 5
30/05/2023

Jag har använt Hair Back-appen för att följa min behandlingsplan efter hårtransplantation och spåra resultaten. Det är väldigt lätt att använda och har varit ett bra stöd hittills 🙌.

Se den ursprungliga recensionen

Adam S.

Bra app efter en HT

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Jag kan verkligen rekommendera denna app! Jag gjorde min HT i december i Istanbul och använder den för att dela mina framsteg och få expertråd om eftervård. Jag tycker att det är viktigt med stöd efter HT-proceduren, och att snabbt kunna hitta svar på frågor. Hair Back-appen är ny och eftersom samhället fortsätter att växa ser jag fram emot att utbyta med andra om deras hårtransplantationer och dela med mig av mina erfarenheter.

Se den ursprungliga recensionen

André M.

Fantastisk app efter hårtransplantation

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

I december gjorde jag min hårtransplantation i Turkiet och sedan dess har jag varit en av de första som började använda appen Hair Back för eftervård. Jag kunde inte vara lyckligare! Det är ganska bara ben för tillfället men bra för att ladda upp bilder till eftervårdsteamet och för att få påminnelser om medicinering. Videorna är också super hjälpsamma. Jag ser fram emot att samhället växer och har en plats att diskutera med andra.

Se den ursprungliga recensionen

Daan B

Betygsätt Hair Back App Netherlands

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Nederländerna.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse