Gold City Hair Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Gold City Hair Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Gold City Hair information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Gold City Hair?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 82 reviews)
Excellent90%
Very good1%
Average1%
Poor0%
Terrible8%

Innan min hårtransplantationsoperation

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Innan min hårtransplantationsoperation gjorde jag mycket forskning. Det viktigaste kriteriet för mig var att operationen såg naturlig ut. Baserat på mina forskningsresultat föredrar jag Gold City Hair Clinic. Hans tidigare arbete såg naturligt ut. Jag är så glad att jag valde dem, de var till stor hjälp från dag ett. Alla är mycket vänliga och hjälpsamma. Jag hade inga problem under eller efter operationen. De fortsätter följa.

Se den ursprungliga recensionen

Courtney R. Unzueta

Trovärdig hårtransplantation...

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Trustworthy Hair Transplantation Center, Generellt sett är människor som överväger hårtransplantation oroliga för att kliniken kommer att utföra fel procedur. Jag har också gått i den här klassen. Jag undersökte många hårtransplantationscentra. Äntligen hittade jag denna plats och jag är mycket nöjd med transaktionen. Jag är också nöjd med lagets intresse och relevans. Det har gått en månad sedan hårtransplantationen och allt går bra.

Se den ursprungliga recensionen

Todd Russell

Tjänsten jag fick från Gold City...

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Tjänsten jag fick från Gold City Hair var utmärkt, läkarna och personalen var vänliga och såg till att jag var ordentligt informerad om min hälsa och vård. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Och boendet och kliniken ligger i samma byggnad, vilket är väldigt bekvämt. Jag skulle rekommendera Gold Hair Clinic till min familj och vänner utan att tveka.

Se den ursprungliga recensionen

Eugene M.

Enastående upplevelse och resultat på Gold City Hair

Rated 5 out of 5
11/11/2023

Jag hade en fantastisk upplevelse med Gold City Hair. Kommunikationen var tydlig och jag var välinformerad om proceduren. Själva proceduren var smidig och professionellt hanterad, vilket gjorde att jag kände mig trygg och bekväm. Hela tiden hade jag sällskap av en översättare som var riktigt trevlig och omtänksam. Nästan ett år senare är resultaten fantastiska. Teamet håller kontakten, vilket säkerställer en fantastisk upplevelse efter proceduren. Boendet var bekvämt och chauffören som hämtade mig var riktigt underhållande, han pratade inte engelska men vi skrattade mycket tillsammans. Mitt enda förslag skulle vara en längre konsultation med överläkaren, eftersom det kändes lite bråttom.

Se den ursprungliga recensionen

Giovanni

Sjukhuset gjorde skador som inte kan åtgärdas! Mitt livs värsta misstag var att välja den här kliniken

Rated 1 out of 5
10/11/2023

Jag gjorde två hårtransplantationssessioner där, den första i november 2021 och den andra ett år senare. Totalt transplanterades mer än 8250 transplantat (certifikat bifogas). De gav mig instruktioner vad jag skulle göra som en del av eftervården, och eftersom jag är en disciplinerad person gjorde jag allt i enlighet med deras råd. Vid denna tidpunkt har mer än ett år gått sedan den andra hårtransplantationen och återhämtningsperioden borde vara över. Som visas på bilder är mitt donatorområde helt förstört. Det finns en uppenbar skillnad i hårtäthet mellan donatorområdet och delar som håret inte togs från. Dessutom är hudvävnaden allvarligt skadad. Rodnad finns under hela denna period och kan inte försvinna, speciellt om jag utsätter mig för solen när som helst. Om jag försöker simma blir det ännu värre. Efter att ha exponerat mig själv för saltvatten är rodnad synlig även på 20 meters avstånd.

Se den ursprungliga recensionen

srdjan sukovic

Gjorde en hårtransplantation i tisdags

Rated 5 out of 5
27/10/2023

Gjorde en hårtransplantation i tisdags, personalen var jättebra från början och gav mig alla råd jag behövde, rekommenderar Goldcityhair!

Se den ursprungliga recensionen

Jean H.

Jag rekommenderar starkt hårtransplantation...

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Jag rekommenderar starkt hårtransplantationskirurgi till alla som lider av håravfall. Teamet av professionella som utförde min operation var mycket skickliga och gjorde hela processen smidig och smärtfri. Återhämtningsprocessen är enkel och resultaten är fantastiska. Mitt hårfäste ser fylligare och mer naturligt ut, och mitt självförtroende har ökat avsevärt. Om du har att göra med håravfall är detta livsförändrande förfarande definitivt värt att överväga.

Se den ursprungliga recensionen

Dan Martin

Goldcityhair-teamet är fantastiskt

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Goldcityhair-teamet är fantastiska, mycket professionella och vänliga. De tog verkligen hand om mig och försäkrade mig om att Dr. Sammy verkligen vet hur man formar mitt hårfäste så att det ser naturligt ut och inte bara en rak linje…

Se den ursprungliga recensionen

James Hurst

Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet till...

Rated 5 out of 5
23/10/2023

Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet till hela teamet som hjälpte mig med min hårtransplantation förra året. De gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår, och eftervården var utmärkt. Han tog hand om allt. Tack så mycket.

Se den ursprungliga recensionen

William W.

Har precis gjort 2800 transplantat

Rated 5 out of 5
23/10/2023

Har precis gjort 2800 transplantat, nästan ingen smärta, bara lokalbedövning och några obekväma minuter. Hela teamet på kliniken var fantastiska, väl värda pengarna och mycket billigare än vissa andra kliniker.

Se den ursprungliga recensionen

Sam K. Tindal

De gav fantastisk behandling från...

Rated 5 out of 5
20/10/2023

De gav fantastisk behandling från konsultation till återhämtning, de förklarade alla processer och gav mig allt stöd och hjälp jag behövde. Jag är nöjd än så länge

Se den ursprungliga recensionen

Justin

Ungefär en och en halv vecka post op

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Om en och en halv vecka post op. Min erfarenhet från första samtalet med Gold City för 10 månader sedan har varit fantastisk. Allt de har försäkrat och lovat mig hittills har varit perfekt. Upplevelsen i Turkiet var fantastisk och de var extremt tillmötesgående och professionella. Spännande för resultaten under de kommande 12 månaderna, rekommenderar starkt!

Se den ursprungliga recensionen

Douglas Smith

Betygsätt Gold City Hair Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse