Center of Surgeons Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5,0 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Center of Surgeons Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Center of Surgeons information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Center of Surgeons?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dr. Yaman gav mig 2 implantat och...

Rated 5,0 out of 5
03/08/2022

Dr. Yaman gav mig 2 implantat och faner på Centre of Surgeons klinik. Mycket vacker ❤️

Se den ursprungliga recensionen

Mika Wer

En fantastisk upplevelse, alla var väldigt...

Rated 5,0 out of 5
15/07/2022

En fantastisk upplevelse, alla var väldigt professionella och snälla…

Se den ursprungliga recensionen

melissa maccarrone

Jag vände mig till kliniken i frågan om otoplastik

Rated 5,0 out of 5
13/07/2022

Jag vände mig till kliniken i frågan om otoplastik, för att vara ärlig, jag var först orolig, men klinikpersonalen är professionella inom sitt område. Träffades på flygplatsen, tillhandahöll en utmärkt transfer, bosatte sig, matade))) läkarna tillät mig inte heller att börja oroa mig för någonting på en minut. Tillbringade en fantastisk 6 dagar i Istanbul. När jag kommer hit ska jag gå till kliniken för en kopp te.

Se den ursprungliga recensionen

Fara Zaidov

Allt är super!!!!!

Rated 5,0 out of 5
13/07/2022

Allt är super, vid ankomsten var det transfer, de tog mig till hotellet, på morgonen var det frukost på hotellet, på operationsdagen möttes jag av tolk och var i närheten under hela operationen, sjukhuset ligger bredvid hotellet, doktor Ilker gjorde mig mycket vänlig. Först var jag orolig, men efter mötet var jag överlag nöjd med valet av läkare. De gjorde en näsoperation efter en fraktur i barndomen. Nu kan jag andas igen! Jag tackar läkaren och hela teamet!

Se den ursprungliga recensionen

Оксана Дмитриева

Min första filler var här som en födelsedag...

Rated 5,0 out of 5
01/03/2022

Min första filler var här som en födelsedagspresent till mig själv och

Se den ursprungliga recensionen

Eda Emirdag

Jag besökte Centre of Surgeons from...

Rated 5,0 out of 5
28/02/2022

Jag besökte Centre of Surgeons från USA.

Se den ursprungliga recensionen

LAUREL BARNES

Fantastisk upplevelse

Rated 5,0 out of 5
11/02/2022

Vad kan jag säga, fantastisk upplevelse, i början var jag lite skeptisk, att förlita mig på okända människor i ett främmande land är inte i min liga, sedan tog jag mod till mig. Jag gjorde en bröstförstoringsoperation här i Turkiet och jag var anförtrotts åt en italiensk tjej från Neapel vid namn Melissa, som följde mig fysiskt och moraliskt från första dagen på flygplatsen, där hon organiserade alla mina rörelser in i minsta detalj… På hotellet, vid läkarbesöken och framför allt på dagen för operationen lämnade hon mig aldrig, översatte och tröstade mig alltid. Hon fanns där för varje fråga eller tvivel 24 timmar om dygnet, alltid super hjälpsam och trevlig. Jag förverkligade min dröm och om det var väldigt enkelt var det tack till hennes professionalism och förberedelse. Jag tackar alla men speciellt Melissa Maccarrone

Se den ursprungliga recensionen

Silvia Balistreri

Betygsätt Center of Surgeons Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse