Dr Hakan Clinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Dr Hakan Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Dr Hakan Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Dr Hakan Clinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 149 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tillfredsställelse

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Nöjdhet är ordet. Jag reste till Turkiet för 4 månader sedan och jag rekommenderade min vän att besöka Dr Hakan-kliniken på grund av hans håravfall. Förändringen i hans hår har verkligen varit fantastisk, mycket bra resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Dlourdes Cordero

Jag gillar det för mycket tack jag ska...

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Jag gillar det för mycket tack jag kommer igen

Se den ursprungliga recensionen

Asmaa Reda

En verkligt personlig hårtransplantation med naturlighet i åtanke

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Dr. Håkan och hans team kombinerar vetenskap och smakfull personalisering i sin inställning till hårtransplantation. Du får en verkligt personlig upplevelse skräddarsydd efter dina behov från början till slut. Mina diskussioner med Dr. Hakan och hans teamhandledare Mr. Koray underlättade beslutsprocessen och baserades på grundlig kunskap om den vetenskapliga litteraturen och medvetna förväntningar på resultaten. Deras engagemang för att ge naturliga slutresultat är oöverträffad och var anledningen som motiverade mig att göra en hårtransplantationsoperation efter två års övervägande. Teamet gav utmärkt personalstöd före, under och efter proceduren. De var ärliga och försökte inte rekommendera produkter som inte är vetenskapligt bevisade hjälpa till med hårväxt vilket jag uppskattade. Jag är nästan tre månader kvar av min operation och jag är nöjd med resultaten hittills. Tack Dr. Hakan, Mr. Koray, Mrs. Rumy och resten av teamet för denna positiva upplevelse. Jag rekommenderar starkt Dr. Hakan Clinic!

Se den ursprungliga recensionen

Yahya

Teamet på Dr Hakan Clinic är det bästa

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Teamet på Dr Hakan Clinic är väldigt trevligt och finns alltid där för dig, jag är glad att jag fick min hårtransplantation här. När du är hemma kan du alltid appa dem om du har några frågor. de får en tia av mig.

Se den ursprungliga recensionen

Boy

En bekväm och professionell hårtransplantationsresa på Dr. Hakan's Clinic, Istanbul

Rated 5 out of 5
14/11/2023

Kliniken tillhandahöll en bekväm hotellvistelse, vilket förbättrade den totala upplevelsen. Ingreppen både före och efter operationen var välorganiserade och bidrog avsevärt till min komfort och självförtroende. Dessutom gjorde personalens vänlighet och professionalism stor skillnad, vilket fick mig att känna mig väl omhändertagen under hela min vistelse.

Se den ursprungliga recensionen

Anar Hagverdiyev

Jag gick till Dr Hakan Clinic med min...

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Jag gick till Dr Hakan Clinic med min partner för en hårtransplantation och det har varit fantastiskt. Hela teamet var väldigt snällt, trots språkbarriären, och vi kände oss välkomna och hörda hela vägen.

Se den ursprungliga recensionen

Maria Joao Cuevas

Professionell från A till Ö

Rated 5 out of 5
09/10/2023
Egzon

Utmärkt erfarenhet

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Jag är mycket nöjd med den hårtransplantation jag utförde på kliniken. Dr Håkan är en charmig och professionell person, han var där till sista stund för att se att allt gick bra. Ett stort tack till klinikpersonalen och tack till doktor Håkan för att han förverkligade en dröm.

Se den ursprungliga recensionen

Binyamin

4400 transplantat med Dr Hakans klinik

Rated 5 out of 5
04/10/2023

Jag gjorde en 4400 transplantationshårtransplantation i februari 2023, det har gått 8 månader och jag ser fantastiska resultat, jag bokade en tid i december för den andra transplantationen med Dr Hakan och hans hjälpsamma kollegor.

Se den ursprungliga recensionen

Loai Abubaker

Jag är mycket imponerad av kunden...

Rated 5 out of 5
03/10/2023

Jag är mycket imponerad av kundservicen, lyxhotellet och lyxbilen var ett fantastiskt tillskott för kvalitet, plus att servicen överlag var fantastisk. Jag är tacksam för mina resultat hittills. Mitt hårfäste gjordes för ca 2 veckor sedan och det blir vackert. Dessutom är kommunikationen via WhatsApp bra, jag är från NYC och de svarar inom några minuter. Vilken fantastisk upplevelse!

Se den ursprungliga recensionen

Carlos G

Utmärkta tjänster

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Tjänsterna som jag fick från Dr. Hakan Clinic är utmärkta. Dr Håkan och personalen är vänliga och ser till att jag är korrekt informerad om min hälsa och vård. Jag är nöjd med resultatet. Boendet låg också i samma byggnad som kliniken, vilket var väldigt bekvämt. Jag skulle inte tveka att rekommendera Dr. Hakan Clinic till familj och vänner.

Se den ursprungliga recensionen

Mohammad Othman

Teamet var mycket hjälpsamt och vänligt

Rated 4 out of 5
25/09/2023

Telaget var mycket hjälpsamt och vänligt. De uppmärksammade alla mina frågor innan operationen. Därmed förberedde de mig mentalt väl inför operationen. Innan operationen utarbetade de en bra plan och tillämpade sin plan noggrant. Under operationen säkerställde de också min fysiska komfort. Deras hjälpsamhet och omsorg fortsatte även efter operationen. Jag har lätt hittat svar på mina frågor under alla perioder av processen; före, under och efter.

Se den ursprungliga recensionen

Yunus

Betygsätt Dr Hakan Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse