Casas Clinics Omdöme

Klinikens betyg
4,6
Rated 4.6 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Casas Clinics Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Casas Clinics information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Casas Clinics?

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 105 reviews)
Excellent88%
Very good3%
Average0%
Poor1%
Terrible8%

Ja väldigt glada är de är väldigt trevliga...

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Ja väldigt glada är de är väldigt trevliga människor

Se den ursprungliga recensionen

Leslie

Exceptionell tandvårdsupplevelse - ignorera de vilseledande 1-stjärniga recensionerna

Rated 5 out of 5
03/12/2023

Jag besökte nyligen CasasClinics för min tandbehandling, och jag måste säga att min upplevelse var inget annat än enastående. Personalen, faciliteterna och den övergripande atmosfären på kliniken överträffade mina förväntningar, vilket fick mig att dela med mig av min positiva erfarenhet trots några missvisande 1-stjärniga recensioner.

Se den ursprungliga recensionen

John

Upplevelsen var fantastisk

Rated 5 out of 5
29/11/2023

Upplevelsen var fantastisk, ingen smärta alls. Tack så mycket till hela teamet men framför allt till Seren. Hon var fantastisk!!!

Se den ursprungliga recensionen

Consumer

De är en bluff

Rated 1 out of 5
24/11/2023

Tandläkararbetet var bra men behandlingen från casaclinics hemsk. Fick aldrig vad jag betalade för. kom undan med akryl och betalade för zirconia. Skrev ett inlägg och de lovade återbetalning om jag tog bort min recension. tog bort recension och inte fick återbetalning. Var försiktig. se till att du får vad du betalar för. de här muggarna betalade extra 2400 på min plan för 24 zirconia och fick 300 £ återbetalning i akryl. Total bluff.

Se den ursprungliga recensionen

Mr Carl Sweeney

Hade fortfarande lite kontakt men inte...

Rated 1 out of 5
23/11/2023

Hade fortfarande lite kontakt men återbetalade mig inte för vad jag hade betalat iv betalade 58 procent av min plan men kom fortfarande inte överens om att återbetala det jag betalade mitt råd, gå inte med dessa cowboys lämna några pengar till dem gå direkt till min nova-klinik för tandbehandling på det sättet agenter tar inte 3 tusen mer

Se den ursprungliga recensionen

Joanne Geraghty

22 veckor tappade 56 pund

Rated 5 out of 5
21/11/2023

22 veckor gick ner 56 pund. Storlek 16 till storlek 10

Se den ursprungliga recensionen

Amanda gaimster

En riktigt bra tandläkare

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Jag bokade mina tandkronor hos Casa Clinics med Serena. Hotellet var härligt. Personalen på kliniken var fantastisk, jag pratade med min konsult och tandläkare innan mitt arbete började. Min tandläkare var en perfektionist vilket var underbart… Jag träffade till och med killen som gjorde mina kronor. De fungerade väldigt bra tillsammans. Jag ska inte säga att det var smärtfritt. Jag hade några känsliga tider. Men slutresultatet. Fantastisk. Serena var på kliniken dagligen. Hon såg till att alla mina frågor besvarades. Vi har inte den här tekniken i Storbritannien eller tandläkare utbildade till den här nivån. Jag skulle rekommendera Casa Clinics till vem som helst.

Se den ursprungliga recensionen

Jamiel Slaney-Summers

Tack för din organisation och din ledningsförmåga

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Jag hade en fantastisk upplevelse med Casas Clinic när jag kom till Izmir för min senaste tandvårdsplan. Seren var fantastisk under mina konsultationer med tandläkare och läkare, översatte och hjälpte till med att slutföra detaljerna, samt höll mig uppdaterad med tidslinjen för mina flera besök och organiserade mina överföringar till och från flygplatsen/hotellen. Hon var ett mycket vänligt ansikte och kontakt när jag var ensam utomlands, och såg till att jag visste vad som hände och i slingan. Casas Clinic hjälpte också till att förhandla fram ett bra pris för min behandling. Jag är väldigt nöjd med resultatet av min behandling och jag kan inte sluta le, tack!

Se den ursprungliga recensionen

James

Utmärkt service

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Jag använde nyligen Casas Clinics för att ordna resor till Turkiet för att genomgå en gastric sleeve-operation. Det var väldigt lätt att prata med min kontakt och få en mycket bra offert från dem. Tyvärr lämnade min ursprungliga kontakt, och Seher presenterades för mig som min nya koordinator. Seher svarade snabbt på alla mina frågor och frågor, hon är en mycket snäll och förstående person. Min resa var fantastisk från ankomster till Antalya flygplats, jag blev behandlad som en VIP. Alla jag träffade var väldigt snälla. Jag hade en utmärkt kirurg med ett underbart eftervårdsteam. Bara 3 dagar senare flög jag hem. Jag kan fortfarande kontakta Seher om jag har några frågor och hon skickar fortfarande meddelanden till mig för att se hur jag mår. Jag rekommenderar starkt Casas Clinics för alla dina medicinska turismbehov.

Se den ursprungliga recensionen

k

Jag har haft två tandläkarbesök nu...

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Jag har haft två tandläkarbesök nu och nu är allt klart. Jag har inga betänkligheter om en femstjärnig recension för denna upplevelse. Ingen lätt men givande resa.

Se den ursprungliga recensionen

Fiona

Jag hade nyligen en hel uppsättning av...

Rated 5 out of 5
10/11/2023

Jag hade nyligen en hel uppsättning kronor upptill och nedtill genom Casas Clinics, hölls uppdaterad under hela processen, hotellet var mycket trevligt och bekvämt.. mitt pris ökade något men jag behövde mycket arbete jag förväntade mig detta innan ankomst. Mycket nöjd med hela processen och skulle definitivt rekommendera om du funderar på att skaffa nya tänder dessa är dina killar 👌

Se den ursprungliga recensionen

Darran Ingram

Var tvungen att komma tillbaka för kontroll

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Var tvungen att komma tillbaka för kontroll, Casa var riktigt bra, de fanns där för mig och ordnade mitt tandläkarbesök och förflyttningar. Vill ge ett speciellt tack till Sehen och Beck, deras hjälp uppskattades mycket. Skönt att veta att de finns där även efter att du har betalat för din behandling.

Se den ursprungliga recensionen

Kenneth Rawlings

Betygsätt Casas Clinics Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse