Hair Transplant Group - HTG Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Hair Transplant Group - HTG Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Hair Transplant Group - HTG information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Hair Transplant Group - HTG?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dr. Havutcu och hans team är verkligen exceptionella

Rated 5 out of 5
01/11/2023

Dr. Havutcu och hans team är verkligen exceptionella. Dr. Havutcu utförde ett enastående jobb med min hårrestaurering. Han är otroligt tillmötesgående när det gäller val av tillvägagångssätt. Han tog sig tid att förklara FUE-procedurerna noggrant, så att jag kunde fatta ett välgrundat beslut baserat på mina preferenser. Resultaten har motsvarat mina förväntningar, och personalen är inte bara mycket vänlig utan också exceptionellt lyhörd för alla förfrågningar du kan ha. Jag rekommenderar helhjärtat denna turkiska Dr.Led-klinik för dina behov av hårrestaurering

Se den ursprungliga recensionen

henry

Jag är oerhört tacksam mot Hair...

Rated 5 out of 5
31/10/2023

Jag är oerhört tacksam mot Hair Transplant Group, en turkisk klinik som erbjuder överkomliga priser i London. Teamet, särskilt Dr. Havutcu och Dr. Aysal, var exceptionellt professionella och gav en ärlig åsikt under min hårtransplantationskonsultation. De tog sig tid att grundligt utbilda mig om alla tillgängliga alternativ, och deras transparens och genuina omsorg om mitt välbefinnande var verkligen uppfriskande. Jag kände mig bekväm med att ställa frågor, och de svarade var och en tålmodigt. Den här kliniken prioriterar sina kunders välbefinnande framför vinster, och jag är exalterad över resan tillsammans med dem. Jag rekommenderar starkt deras tjänster!

Se den ursprungliga recensionen

Burak Agbayir

Jag skulle vilja uttrycka min uppriktiga...

Rated 5 out of 5
08/10/2023

Jag skulle vilja uttrycka min uppriktiga uppskattning till Dr.Havutcu och det anmärkningsvärda teamet på Hair Transplant Group (HTG )London.

Se den ursprungliga recensionen

Martin N

HATT AV!!

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Jag har upplevt miniatyrisering av mitt hår.

Se den ursprungliga recensionen

Mehmet Gur

ZOOMAS KONSULTATION

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Jag hade min konsultation med Dr. Batu Aysal över Zoom på grund av avståndet för ett personligt möte. Jag är 35 år och har de senaste 5-6 åren upplevt hårförtunning, främst runt kronan. Dr Aysal gav mig informerade behandlingsalternativ och vad jag uppfattade som hans ärliga och professionella råd. Han föreslog att du skulle prova Propecia innan du väljer en transplantation för att se om det kan hjälpa till att tjockna kronan och förhindra ytterligare förlust, med tanke på håravfallets natur i detta område och ringeffekten. Jag kommer att ge Propecia ett försök i hopp om att se positiva resultat. Jag rekommenderar starkt Hair Transplant Group (HTG Clinic)

Se den ursprungliga recensionen

Michal H.

Tack vare prisvärda Turkish Clinic i London.

Rated 5 out of 5
29/09/2023

Servicen och supporten under proceduren var förstklassig. Jag rekommenderar starkt att du bokar ett möte för att avgöra om det passar dig. Jag är mycket nöjd med resultatet. Den enda aspekten som kunde ha varit bättre är om jag hade fått fler vårdprodukter efter ingreppet.

Se den ursprungliga recensionen

Brandon

Jag genomgick en procedur för att sänka min...

Rated 5 out of 5
25/09/2023

Jag genomgick en procedur för att sänka mitt feminina hårfäste med 1450 transplantat, och det är ett känslosamt ögonblick för mig! Vid 31 års ålder trodde jag aldrig att jag skulle göra en hårtransplantation. Att tappa hår och ha en framträdande panna hade börjat påverka mitt självförtroende när jag precis fyllt 30 år. Det faktum att jag kunde vidta åtgärder för att ändra detta har redan gett mig en känsla av egenmakt. Teamet på Hair Transplant Group London (HTG Clinic) var helt fantastiskt. Läkarledda klinik, CQC registrerad klinik.

Se den ursprungliga recensionen

Solomon

TA MITT ORD FÖR DET..

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Att inleda min resa mot en hårtransplantation krävde lite mod, men från min första kontakt och efterföljande interaktioner med teamet visade de sig lättillgängliga, jordnära, informella och alltid tillgängliga för att svara på mina frågor och oro, upprepade gånger.

Se den ursprungliga recensionen

Zack

Bra service och bra pris..

Rated 5 out of 5
19/09/2023

Under mitt senaste besök hos Hair Transplant Group London(HTG)

Se den ursprungliga recensionen

Ivan Fox

Turkiska priser, brittisk trygghet. Tack vare turkiska doktorsledda HTG London Clinic.

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Det har bara gått en vecka sedan jag gjorde min transplantation, och jag vet att jag fattade rätt beslut när jag valde Hair Transplant Group (HTG)London, jag hade kontaktat ett annat Londonföretag innan jag pratade med Dr Havutcu och kände att jag inte skulle få personalvård och uppmärksamhet på detaljer från dem. Efter min konsultation med Dr Havutcu och Dr Aysal kände jag mig väldigt bekväm. De förklarade allt och svarade på alla mina frågor och viktigast av allt, gav expertmedicinska/kirurgiska råd utan någon svår försäljning. Dr Havutcu gav mig realistiska förväntningar från början och jag är bekväm med att jag kommer att få fantastiska resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Preston s.

utmärkt!!!!

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Min erfarenhet här var utmärkt, jag hade cirka 2 750 transplantat i en enda procedur. Dr Havutcu är en snäll och ärlig utövare som tog lång tid att diskutera de bästa möjliga resultaten.

Se den ursprungliga recensionen

Owen

Riktigt nöjd med servicen och...

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Riktigt nöjd med servicen och resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

teddy l.

Betygsätt Hair Transplant Group - HTG United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse