Flora Klinik Omdöme

Klinikens betyg
4,0
Rated 4 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Flora Klinik Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Flora Klinik information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Flora Klinik?

4,0
Rated 4 out of 5
4 out of 5 stars (based on 43 reviews)
Excellent70%
Very good5%
Average2%
Poor0%
Terrible23%

Flora Clinic

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Jag var mycket nöjd med Flora Clinic. Resultatet av operationen blev som jag ville. Alla mina frågor besvarades alltid. Herr Onur svarade alltid och hjälpte mig när jag hade frågor efter operationen. Lärare Murat, Zülifikar, sjuksköterska, sjukhus, de var mycket hjälpsamma. De gjorde min operation väldigt bra.

Se den ursprungliga recensionen

M Y

Hårtransplantation helt avslappnad

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Jag gick till Florakliniken för en hårtransplantation i november. Omfattning ca 4500 hantverk.

Se den ursprungliga recensionen

Benjamin Pohl

Tack så mycket till Flora klinik och dess team...

Rated 4 out of 5
25/11/2023

Tack så mycket till Flora klinik och dess team, allt var väldigt pålitligt och trevligt, det var över mina förväntningar, speciellt herr Onur, som är överlägsen med sina tal och övertalningsförmåga, Mr Kerim, som var med oss ​​i varje fråga, gav förtroende, sprang med oss, Mr Murat, vår läkare som vann vårt förtroende i varje fråga och svarade på våra frågor, och Mr Dr., vars assistent och vem Jag hade möjlighet att träffas i sista minuten, kunde inte få nog av hans samtal. Vi vill tacka var och en av er, Kanat. Jag är glad att jag rekommenderar dig till alla som har rädsla för det okända ☺️☺️farväl

Se den ursprungliga recensionen

ümmühan boz

Aldrig mer!!!

Rated 1 out of 5
22/11/2023

Hej, jag opererades den 30 oktober 2023 och kan bara avråda alla från det. Planen var 360 graders lyft + fettsugning + bröstlyft och implantat. Plocka upp och flytta allt fungerade. Jag opererades av Dr Semih på mediacana sjukhus. Mycket hade nog gått fel under operationen och jag hade redan fått blod och blodplasma under operationen och sedan två gånger till för att jag bara inte mådde bra. Tyvärr, på grund av mitt hälsotillstånd, var jag tvungen att stanna på sjukhuset i 2 dagar längre och betala extra för varje blodprov, vilket kostade mig 700 € extra. Ingen trombosprofylax, bara strumpor… Jag mådde sämre igen på hotellet (det fanns ingen sjuksköterska där heller trots att det stod i behandlingskontraktet) Jag fick hosta och ont när jag andades in. Men oavsett vad jag frågade så var det en normal stor operation. Slutet på låten var 7.11 flyg tillbaka till Tyskland och på kvällen fördes jag till sjukhuset med rtw = lungemboli inklusive lunginflammation

Se den ursprungliga recensionen

Lisa Dunker

Jag är väldigt glad att jag valde Flora klinik...

Rated 5 out of 5
03/11/2023

Jag är väldigt glad att jag valde Flora klinik, uppmärksamheten var så bra att jag definitivt kommer tillbaka nästa år för ett nytt ingrepp.

Se den ursprungliga recensionen

Fatma Güner

Tack så mycket till dem alla, särskilt Dr...

Rated 5 out of 5
02/11/2023

Jag skulle vilja tacka dem alla, speciellt Dr Murat, för hans framgångsrika operation.

Se den ursprungliga recensionen

Ferdi Aydin

Jag blev utsatt för bedrägeri av dem

Rated 1 out of 5
29/10/2023

De är de värre, de sa till mig att doktor Ali kommer att genomföra operationen. Jag googlade honom och hans arbete var fantastiskt. Allt såg bra ut. Jag träffade en annan läkare men fortsatte att berätta att läkaren Ali kommer att vara den som utför operationen. Jag får reda på efter att jag fick narkos att det inte är läkaren Ali som utför operationen. Dr Ahmet Bulut gjorde operationen, jag fortsatte att berätta för honom att det inte ser bra ut, han fortsatte att säga samma sak, det kommer att bli bättre, efter att svullnaden löst sig kommer det att bli bra. Det är två år nu ingenting löst han deformerade hur jag ser ut. Och kliniken tar inte ansvar för detta bedrägeri eller försöker fixa det. Observera att många av deras recensioner är falska

Se den ursprungliga recensionen

SUHILA ALZEKRI

Florakliniken ❤️

Rated 5 out of 5
15/10/2023
N. T.

Floraklinik igen och igen!!

Rated 5 out of 5
11/10/2023

Jag valde Florakliniĝ igen efter ett och ett halvt år, varför;

Se den ursprungliga recensionen

Ayhan G

Utmärkt

Rated 5 out of 5
23/09/2023

Jag gjorde två operationer samtidigt, så jag var väldigt nervös. Men jag blev omhändertagen så väl och med sådan omsorg att jag inte var orolig alls. Ms Melike följde med mig och informerade mig noggrant om allt. Hon är en glad kvinna som verkligen gör dig lugn. Precis som Dr. Ali bal och assistenterna och sjukhuspersonalen. Alla var verkligen underbara och mycket medkännande. Jag kände mig upplyft och bekväm. Allt gick enligt plan utan några komplikationer. Tack

Se den ursprungliga recensionen

Consumer

Hej, jag är från Schweiz för näsoperation...

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Hej, jag är från Schweiz för näsoperation och allt var väldigt bra, från början till slut, Mr. Onur och överföringspersonalen, såväl som läkarna. Allt de sa var precis som de sa. Vi var mycket nöjda, jag kan bara rekommendera det. Tack till alla teammedlemmar som bidragit och speciellt till läkaren Ali Bal.

Se den ursprungliga recensionen

Ahmed Baygin

Allt var väldigt bra

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Allt var väldigt bra, jag var mycket välinformerad innan operationen. Jag blev väldigt väl omhändertagen och fick alltid ett informativt svar på mina frågor. Jag kan rekommendera denna klinik till alla. Jag kände att jag var i trygga händer.

Se den ursprungliga recensionen

Arife Ortlieb

Betygsätt Flora Klinik Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse