Truest Clinic Turkey Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Truest Clinic Turkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Truest Clinic Turkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Truest Clinic Turkey?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag såg en annons för Truest Clinic på sociala medier...

Rated 5 out of 5
21/08/2023

Jag såg en annons för Truest Clinic på sociala medier och bestämde mig för att ge det ett försök. Teamet var verkligen hjälpsamt, ärligt och professionellt när jag nådde ut. Jag reste till och med hela vägen från Storbritannien för en transplantation. De guidade mig genom visumprocessen och gjorde det enkelt. Deras kundservice var utmärkt, från videokonsultationen till postoperationen. Flygplats- och hotellöverföringarna var också välorganiserade. Hela upplevelsen var helt värt det. Om du är osäker på transplantationer föreslår jag att du har ett videosamtal utan tryck med dem för att lugna ditt sinne.

Se den ursprungliga recensionen

kor Stephen

Otroligt professionellt och tillmötesgående

Rated 5 out of 5
20/08/2023

Efter att ha fått en fantastisk recension från min vän bestämde jag mig för att boka en transplantation hos Truest Clinic – kundservicen och professionalismen hos alla var fantastisk från den kostnadsfria videokonsultationen till post-op-vården där du är i ständig kontakt för framsteg och eventuella frågor. Om du fortfarande är intresserad av transplantationer skulle jag rekommendera att du tar kontakt och bokar ett icke-obligatoriskt videosamtal eftersom jag garanterar att det kommer att få dig att vila – 5/5

Se den ursprungliga recensionen

Tom

Fantastisk upplevelse och utmärkt...

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Fantastisk upplevelse och utmärkt kundservice efter behandlingsdatum.

Se den ursprungliga recensionen

Ishmael Musah

Truest clinic är professionell tid att hålla konsekvent och har ett värde och omsorg för sina kunder före resan och efter.

Rated 5 out of 5
15/05/2023

Förra veckan gjorde jag min hårtransplantation med sannaste kliniken, jag har velat ha det här i några år nu men är det mycket känslig i sin natur Jag hade alltid varit osäker på att jag hade varit i kontakt med mer än 20 kliniker i Istanbul genom åren men aldrig riktigt hittat tillfredsställelse eller riktig komfortnivå av förtroende, men när jag kom i kontakt med jaan en konsult på truest clinic från det första samtalet förra månaden vårdtillfredsställelse empati professionalism tid att hålla kvalitet Jag hade märkt i jaan konsulten detta gav mig en upplyftande och självstyrka att fortsätta med min hårtransplantationsresa förra veckan den 8 maj. Jag hade anlänt till Istanbul med alla instruktioner från vip-bilservicen till hotellen från början till slut var på rätt spår som försäkrat innan hand ingen väntan eller inga alternativa genvägar, när jag gick till kliniken med jaan överläkaren också med ytterligare två läkare som hade opererat mitt hår var mycket professionellt positivt och försäkrade mig alltid om att jag var i trygga händer under hela min operation, de hade alltid visat tillgivenhet och omsorg, under hela proceduren många gånger behövde jag små pauser som toaletten ”de hade alltid hjälpt mig och hade aldrig lämnade min syn,efter proceduren stannade jag ytterligare 3 nätter i Istanbul av turismskäl,när jag behövde någon information om min behandling eller annan information som inte var relaterad hade alltid hjälpt mig oavsett tid på eller utanför arbetstid, Jag kom tillbaka igår och jag är för närvarande på eftervårdsbehandling och dagligen delar jag mina bilder med min konsult jaan eftersom han alltid vill kolla upp och se i mitt bästa för mina hårresultat, efter min erfarenhet så långt kan jag ärligt talat säga sannaste klinik är en av de mest genuina kliniker man kan gå till som har 100 procent kundnöjdhet och omsorg och är inte baserad på reklam eftersom de "kvalitet framför kvantitet" mitt råd till alla för hårtransplantation eller andra kosmetiska behandlingar för att sätta sitt förtroende för "Truest clinic" – eftersom deras handlingar står för deras gyllene ord och du kommer säkert att vara nöjd på alla möjliga sätt hoppas jag att se bättre resultat under de kommande månaderna, Tack jaan och tack alla på truest clinic, Noor M Husen

Se den ursprungliga recensionen

Noor

Tillfredsställande upplevelse

Rated 5 out of 5
12/05/2023

Jag gjorde en hårtransplantation från Truest Clinic för 8 månader sedan. Resultaten är redan fantastiska. Jag kan inte vänta med att se den fulla potentialen under de närmaste månaderna. Jag valde Truest Clinic för att de var fantastiska i kommunikation och förklarade varje detalj med största omsorg. Jag hade ett videosamtal med läkaren personligen innan jag reste och vi gick igenom alla mina frågor. Detta stack ut från resten av klinikerna som jag pratade med när jag fattade mitt beslut. Jag rekommenderar starkt Truest till alla som letar efter en hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

YA

Otrolig service!

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Jag gjorde min hårtransplantation på den bästa kliniken för ungefär 6-7 månader sedan. Min upplevelse var inget annat än exceptionell från början till slut. Personalen var oklanderlig i sin professionalism och nivån på vård du får är anmärkningsvärd! Processen var mycket lättare än jag hade föreställt mig, själva transplantationen var faktiskt relativt smärtfri till den grad att jag somnade för majoriteten. Sedan jag gjorde min transplantation har resultaten varit fantastiska, jag såg fantastiska resultat även efter 4 månader och nu har det vida överträffat mina förväntningar. Det har gjort en enorm inverkan på mitt liv, jag känner mig mycket mer säker på att ha gjort det. Om du funderar på att få en hårtransplantation behöver du inte leta längre än till den riktiga kliniken!

Se den ursprungliga recensionen

Website User

Hela paketet...

Rated 5 out of 5
03/05/2023

Uppmärksamheten på kundens krav, osäkerheter och behov.

Se den ursprungliga recensionen

Emanuele Aco

Hårtransplantationsprocedur

Rated 5 out of 5
27/03/2023

Jag är precis hemma från min hårtransplantation med Truest och det var fantastisk service från början till slut. Allt från operationen, hämtning av privat bil till hotellet var fantastiskt. Ledningen höll mig väl informerad före och under operationen. De guidar mig just nu genom eftervården. Allround väldigt nöjd med hur det har gått hittills, speciellt med tanke på hur nervös jag var till att börja med.

Se den ursprungliga recensionen

RP

Jag gjorde en hårtransplantation på Truest...

Rated 5 out of 5
26/03/2023

Jag gjorde en hårtransplantation på Truest Clinic. Fantastisk service överlag. Mycket professionellt team. Alla chefer och läkare är mycket praktiska och personligen involverade i varje steg. Mycket nöjd och skulle definitivt rekommendera till alla som letar efter en hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Oz

Betygsätt Truest Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse