The Mae Clinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

The Mae Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

The Mae Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om The Mae Clinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dr Eleojo Achimugu har varit fantastisk...

Rated 5 out of 5
02/04/2023

Dr Eleojo Achimugu har varit fantastisk från början till slut. Alltid med mitt bästa i hjärtat, mycket uppmärksam, med rätt råd och medicinsk hårexpertis och stöttad av ett mycket trevligt team på en trevlig klinik. Rekommenderar henne varmt 😊

Se den ursprungliga recensionen

Arnaud

Stor erfarenhet

Rated 5 out of 5
16/03/2023

Jag var till en början nervös inför min procedur men efter att ha pratat med Dr Ele fick jag mer självförtroende att gå vidare med HT. Samrådet gick bra eftersom Dr Ele är mycket tålmodig och engagerande. Hon förklarar alla inblandade processer. Förfarandet gick bra och uppföljningen har varit bra med problem som åtgärdats väl. Hennes personal var också mycket omtänksam och vänlig. Jag kommer säkert att rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

FO Sheffield

Jag hade hårrestaurering på The Mae...

Rated 5 out of 5
28/05/2022

Jag hade hårrestaurering på The Mae Clinic och jag måste säga att jag hade den mest spektakulära upplevelsen, servicen var fantastisk, kirurgen var fantastisk och noggrann så var teknikerna, jag skulle starkt rekommendera

Se den ursprungliga recensionen

Saeed Omar

Välj en läkare du kan lita på

Rated 5 out of 5
10/05/2022

Jag träffade doktor Ele för några år sedan på en annan klinik, hon var den enda läkaren som övertygade mig om att göra babybotox. Jag var väldigt rädd, men hon var väldigt tålmodig och gav mig tillräckligt med tid att tänka på det. Jag är väldigt glad över att vara hennes patient på hennes egen klinik och eftersom hon också är specialist på hårtransplantation är jag väldigt nära att fatta mitt beslut att göra min ögonbrynstransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Beata Lawniczak - Lizon

Rekommenderas varmt

Rated 5 out of 5
05/05/2022

Jag gjorde en transplantation på The Mae clinic för cirka 3 månader sedan och var mycket imponerad av proceduren och resultaten hittills, ingen smärta alls och snabb återhämtning, varje månad har mitt hår blivit tätare och hittills har resultaten överträffade mina förväntningar Tydligen kommer fullt resultat att ses om ytterligare 6 månader men även nu är skillnaden mycket märkbar

Se den ursprungliga recensionen

Peter McGuinness

RON-S

Rated 5 out of 5
22/12/2021

Jag rekommenderar starkt denna klinik, Dr Ele Mycket professionell, mycket försiktig (vilket är viktigt) och mycket tålamod, och här använder kliniken den bästa tekniken och utrustningen som finns på marknaden.

Se den ursprungliga recensionen

RON SMITH

Jag drabbades av håravfall av ärrbildning...

Rated 5 out of 5
21/12/2021

Jag drabbades av håravfall av ärrbildande alopeci vilket innebar att mitt håravfall var oåterkalleligt. Som kvinna är detta förödande eftersom vi alla vet hur mycket vackert fylligt hår som får oss att känna oss så vackra och feminina. Efter att ha tappat hår från framsidan av min hårbotten i flera år slutade jag bry mig om hur jag såg ut och tappade kontakten med min femininitet eftersom jag helt enkelt inte kände mig vacker längre, jag slutade bry mig om min övergripande look. Jag hade provat allt oljor, biotin, dermaroller och laserljus samt många vitaminer och accepterade till slut att håravfallet var oåterkalleligt. Efter år av försök att hitta en hårtransplantation som gör att de extraherade donatorhåren kan växa ut igen och fylla upp de tomma områdena sätter jag mitt fulla förtroende på Dr Ele och jag kan säga att hon är den mest omtänksamma, ärliga och pålitliga läkaren som har tagit mig genom min hårtransplantationsresa på MAE hårklinik på 31 Harley Street. Detta var min andra transplantation med henne eftersom jag behövde två på grund av mitt ärrbildande tillstånd som kräver att hårtransplantat placeras utspridda från varandra. Dr Ele gjorde inte bara ett bra jobb, hon ger de bästa råden beroende på individuella håravfallsfall och hur man kan förbättra utseendet och det jag älskade mest med henne är hennes ärlighet samtidigt som hon tar itu med kundernas frågor och ger alla svar om klientens håravfall och transplantation. Jag rekommenderar Dr Ele och jag kan försäkra dig till 100 % att du kommer att vara nöjd med henne och hennes tekniker som utför hårtransplantationerna.

Se den ursprungliga recensionen

MS

Betygsätt The Mae Clinic United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse