Clinicton Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Clinicton Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Clinicton information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Clinicton?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Mycket professionellt driven

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Mycket professionellt driven, kirurg och sjuksköterskor mycket trevliga. Min privata medicinska konsult Emine Genckurt var mycket hjälpsam, svarade på alla mina frågor både före och efter ingreppet. Min operation gick fantastiskt bra, rekommenderas!

Se den ursprungliga recensionen

Ruth Micallef

Först börjar det med att bli hämtad...

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Först börjar det med att bli hämtad på flygplatsen. Meltem var där för att hämta mig, mycket vänlig hjälpsam gjorde mig lugn direkt. Meltem var med mig från början till slut, hon var en ängel. så vänlig hjälpsam. då var läkaren fantastisk, jag var nöjd med allt. hoppas att snart kunna åka tillbaka och börja min nya resa med att få mina tänder gjorda. Jag skulle rekommendera det här teamet till alla bästa drag jag gjort 😊

Se den ursprungliga recensionen

Mustafa

Professionell behandling

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Jag har njutit av mitt besök i Izmir sedan jag landade. Teamet närmade sig mig på flygplatsen med verklig professionalism, och sedan började det riktiga äventyret, jag har verkligen njutit av restaurangerna runt Izmir och alla ställen dit detta underbara team tog mig. Jag opererades och 6 tandimplantat installerades på mindre än 2 timmar utan att känna någon smärta sedan dagen efter fortsatte vi att åka till olika ställen dit jag är säker på att jag kommer att åka igen.

Se den ursprungliga recensionen

Cristinel

Hade den bästa upplevelsen i Clinicton i Turkiet tack vare Melteau!

Rated 5 out of 5
27/10/2023

Från min första kontakt tills jag tog farväl på flygplatsen präglades varje aspekt av min resa av genuin omsorg och stöd. Om du letar efter en klinik i İzmir har du hittat rätt. Jag genomgick en bukplastik på ett exceptionellt sjukhus, och Clinicton-teamet, tillsammans med de engagerade sjuksköterskorna och vår artiga förare, tog en anmärkningsvärt hand om mig. Jag upplevde aldrig ett ögonblick av ensamhet under hela processen. Jag rekommenderar helhjärtat denna klinik till mina vänner och familj i Calgary, Edmonton, Vancouver och Toronto, Kanada. Tack så mycket Melteau!

Se den ursprungliga recensionen

Dani

Brazilian Butt Lift

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Jag hade möjlighet att få kontakt med Clinicton genom en nära vän, och till en början tvivlade jag på att resa till ett annat land för en plastikkirurgi på grund av avståndet. Jag måste dock säga att det var absolut värt det. Resultaten av min operation med brasiliansk rumpa (BBL) överträffade mina förväntningar vida. Jag är oerhört tacksam mot Clinicton-teamet för deras enastående arbete!

Se den ursprungliga recensionen

Ocean

Min bröstoperation:

Rated 5 out of 5
25/10/2023

Min bröstoperation:

Se den ursprungliga recensionen

Nina

Det var min första gång i İzmir

Rated 5 out of 5
23/10/2023

Det var min första gång i İzmir, men andra gången i Turkiet. Jag gav mig ut på den här resan med hjälp av Clinicton, och min personliga konsult var Meltem. Hon var med mig från början till slut. Jag skulle vilja tacka hela hans team för att de hjälpte mig att förverkliga min dröm. Om du funderar på kosmetisk kirurgi, tveka inte att kontakta dem.

Se den ursprungliga recensionen

vieriuemanuela

Jag rekommenderar Hollywood smile

Rated 5 out of 5
22/10/2023

En mycket trevlig upplevelse med Clinicton. Fantastisk och mycket professionell personal. Jag kommer att komma tillbaka för ett kosmetiskt ingrepp nästa år med min syster. Jag rekommenderar Clinicton och jag vill särskilt tacka Meltem för deras stöd och vänlighet.

Se den ursprungliga recensionen

berenice gerard

Penisförstoring

Rated 5 out of 5
20/10/2023

Jag är mycket nöjd med tjänsten, operationen var mycket framgångsrik, ärligt talat, jag var mycket orolig, det är ett viktigt organ för varje man) Jag gjorde penisförstoring och förtjockning, det var en verklig skillnad.'), det blev väldigt tjock. Det jag gillade mest var välkomnandet. Cilincton hämtade mig från flygplatsen och tog hand om alla mina bekymmer. Tack igen.

Se den ursprungliga recensionen

Elvin

Hollywood Smile i Milano under en lång tid...

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Jag har letat efter en Hollywood Smile-klinik i Milano länge. Jag kunde inte hitta en passande biljett för att åka till Azerbajdzjan. Så jag kontaktade Clinicton baserat på en väns rekommendation. Nåväl, jag har varit i kontakt. Jag var mycket nöjd med servicen, uppriktigheten och uppmärksamheten. Jag trodde aldrig att jag skulle få så underbara tio dagar. Jag vill tacka min hälsorådgivare Mel och hela teamet som följde med mig.

Se den ursprungliga recensionen

Shahmurad Almuradov

Tandbehandling

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Ett stort tack till CLINICTON-teamet. Jag är oerhört nöjd med att ha valt deras tjänst för tandvård. De tog hand om mig varje dag med hängivenhet. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till mina vänner i Strasbourg och Colmar, särskilt eftersom det finns direktflyg från Basel till Izmir. Det enda du behöver göra är att köpa dina flygbiljetter. Tack Mel!!

Se den ursprungliga recensionen

Candan Kara

Jag upptäckte Clinicton på Whatclinic...

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Jag upptäckte Clinicton på Whatclinic och var i kontakt med Meltem, min rådgivare, som sedan blev en vän. Min man och jag gick för ingrepp, jag för en näsplastik och min man för en hårtransplantation. Vår resa gick utan minsta problem. Denna upplevelse kommer för alltid att förbli etsad i våra minnen. Ett stort tack.

Se den ursprungliga recensionen

Léa Derbal

Betygsätt Clinicton Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse