Super Hair Clinique Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4,9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Super Hair Clinique Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Super Hair Clinique information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Super Hair Clinique?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 93 reviews)
Excellent91%
Very good8%
Average1%
Poor0%
Terrible0%

Trevlig hårtransplantationsupplevelse

Rated 5,0 out of 5
07/09/2023

Vacker hårtransplantationsupplevelse

Se den ursprungliga recensionen

الكاسر ALKACER

Jag heter Abdel Halim

Rated 5,0 out of 5
27/07/2023

Mitt namn är Abdel Halim. Jag gjorde en hårtransplantation på Superhair Clinic. Prisad vare Gud, resultatet är mycket utmärkt. Jag skulle vilja tacka den turkiska medicinska personalen som utförde hårtransplantationen åt mig, och jag tackar den medicinska konsulten Mohamed Fadl som följde upp mitt tillstånd från början.

Se den ursprungliga recensionen

Abdelhalim ELGENDI

Jag har transplanterat mitt hår för fyra månader...

Rated 5,0 out of 5
20/07/2023

Jag har transplanterat mitt hår för fyra månader sedan och jag och alla mina vänner är förvånade över att se mina resultat. Och speciellt tack #Vehbi , för alla typer av stöd och hans värdefulla förslag. Han var alltid ansluten till mig och fortfarande är han ansluten till mig i WhatsApp. Vehbi bryr sig alltid om mig och efter 4 månader är jag verkligen glad över att se mina resultat ☺️ . Min vän var rädd för transplantation men nu är han redo för transplantation nästa månad. Tack igen #Vehbi och alla dina teammedlemmar för stödet, omsorgen och informationen och att du alltid är med mig. Med vänliga hälsningar …….

Se den ursprungliga recensionen

Saidul hasan chowdhury

Jag erkänner att jag har varit väldigt tveksam och väldigt...

Rated 5,0 out of 5
09/05/2023

Jag erkänner att jag varit väldigt tveksam och väldigt misstänksam men jag tog steget och jag ångrar verkligen ingenting. Teamet är väldigt kompetent och allt gick bra.

Se den ursprungliga recensionen

Ignace belyea

Jag kan säga att jag hade en upplevelse...

Rated 5,0 out of 5
26/04/2023

Jag kan säga att jag hade en positiv upplevelse, jag som är rädd för injektioner, jag fick förtroende och jag är tacksam, en bra upplevelse för min del.

Se den ursprungliga recensionen

Porthos

Ärligt talat är jag väldigt nöjd

Rated 5,0 out of 5
25/04/2023

Ärligt talat är jag väldigt nöjd. Jag har haft kontakt med dem i månader varje dag för uppföljning, de är superproffs!

Se den ursprungliga recensionen

Stéphane

Jag hade möjligheten att göra en...

Rated 5,0 out of 5
16/04/2023

Jag hade möjligheten att göra en hårstötsoperation på Super Hair Clinique, ärligt talat gick allt bra; ren och utrustad klinik och vänliga, leende och vänliga läkare av turkiskt ursprung.

Se den ursprungliga recensionen

Renaud

Jag rekommenderar starkt Super Hair...

Rated 5,0 out of 5
11/04/2023

Jag rekommenderar starkt Super Hair Clinique till alla som letar efter en kvalitetshårtransplantation med ett kompetent och omtänksamt team. Det tog ett tag för mig att bestämma mig för att göra det. Jag var tveksam till att åka till Turkiet men uppföljningen med Super Hair gjorde att jag fick ett mycket bra resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Mathéo F

Jag gjorde en hårtransplantation på...

Rated 5,0 out of 5
10/04/2023

Jag gjorde en hårtransplantation hos dem, det var smärtfritt och personalen höll mig informerad om varje steg. Resultaten överträffade mina förväntningar, jag hade lite svårt att ta steget, lite rädd, speciellt väldigt försiktig i början, men de kunde ge mig förtroende, ett stort tack till dem.

Se den ursprungliga recensionen

Évrard

Jag är mycket tacksam för att...

Rated 5,0 out of 5
08/04/2023

Jag är mycket tacksam mot teamet på Super Hair Clinique för deras professionalism och engagemang för sina patienter. Min hårtransplantation var en positiv upplevelse. Kort sagt, jag ångrar verkligen inte att jag valde denna anläggning.

Se den ursprungliga recensionen

Edmond

Utmärkt välkomnande

Rated 5,0 out of 5
06/04/2023

Utmärkt välkomnande, vänligt och professionellt team. Jag åkte dit för att följa med en vän, vi blev riktigt väl mottagna, allt gick väldigt bra

Se den ursprungliga recensionen

Augustin

Mycket nöjd på grund av de mycket goda resultaten

Rated 5,0 out of 5
22/03/2023

Denna upplevelse gav mig mycket självförtroende. Jag eliminerade alla mina komplex tack vare de goda resultaten som jag har efter hårtransplantationen. Tack för Mr Caram och superhårkliniken

Se den ursprungliga recensionen

Djedjiga Mesbah

Betygsätt Super Hair Clinique France

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Frankrike.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse