Hairtransplantsolutions Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Hairtransplantsolutions Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Hairtransplantsolutions information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Hairtransplantsolutions?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 247 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag åkte på novembers virtuella...

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Jag åkte på novembers virtuella chaperone-resa 2022 med Tony.

Se den ursprungliga recensionen

Owen

Operationen gick väldigt smidigt

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Kirurgin gick väldigt smidigt. Fint och rent sjukhus. Hotell mycket nära sjukhuset också. Högt rekommenderad.

Se den ursprungliga recensionen

Adam Szyczewski

Granskning 12 månader efter proceduren

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Jag skriver den här recensionen knappt 12 månader efter operation och kunde inte vara nöjdare med mina resultat. Att få proceduren med Tony and Hair Transplant Solutions är ett av de bästa besluten jag någonsin har tagit och jag kunde inte tala mer om den service han erbjuder. Jag har redan skrivit en recension om själva chaperonresan förra året som var lysande men de 12 månaderna eftervården med Tony har också överträffat mina förväntningar. Han är bara ett WhatsApp-meddelande borta och han kommer ofta att ringa dig snabbt efter att du har skickat dina månatliga uppdateringsbilder för att ge dig hjälp och råd. Kan ärligt talat inte fel på upplevelsen alls och skulle rekommendera Tony till 100%. Om du är ute på staketet alls har du inget att oroa dig för, boka in du kommer inte att ångra det!

Se den ursprungliga recensionen

Stephen Hogg

Förkläddsresa i november

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Jag åkte på utflykten i november, organiserad med kort varsel och gjordes enkelt av Tony.

Se den ursprungliga recensionen

Daniel Adlen

Fem stjärnor

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag skulle starkt rekommendera Tony och teamet på Clinicana om du funderar på att göra en hårtransplantation. Tony ordnar allt åt dig (klinik, hotell och transfers) och tipsar dig om vilka flyg du ska boka. Han är mycket lugnande, snabb att svara på meddelanden och mycket instrumentell i hårfästet. Kliniken är ren och välorganiserad. Jag ser fram emot att se resultatet av min hårtransplantation under de kommande månaderna.

Se den ursprungliga recensionen

Paul Bamber

En fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
20/11/2023

En fantastisk upplevelse med Tonys chaperone-tjänst. Från våra första samtal satte han rätt förväntningar, gav tydliga och enkla råd och såg till att hela processen var stressfri. Önskar att jag hade gjort detta för flera år sedan

Se den ursprungliga recensionen

Gavin Peel

Otrolig service och valuta för pengarna

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag gjorde tidigare en hårtransplantation i Storbritannien 2018, som jag hade 1680 transplantat och betalade £5 200 för. Jag trodde att det skulle vara säkrare, ge bättre service och mer professionellt att göra det i Storbritannien. Det kunde inte ha varit längre från sanningen!!

Se den ursprungliga recensionen

Craig Humphreys

November 2023

Rated 5 out of 5
20/11/2023

November 2023, Min erfarenhet hittills med Tony har alltid varit utmärkt i andra änden av ett samtal eller ett snabbt sms! Hans chaperone service var utmärkt och när han var på sjukhuset var han mycket kunnig i att förklara saker och lugna mig på alla frågor som behövde svar!

Se den ursprungliga recensionen

Scott Edwards

Hair Transplant Bliss

Rated 5 out of 5
17/11/2023

För ett par dagar sedan efter att min hårtransplantation genomfördes av Hairtransplantsolution's och jag måste erkänna att det var ett nöje och glömde till och med att jag skulle opereras så jag kände mig lugn – allt var noggrant planerat av Tony i förväg innan min resa till Turkiet för proceduren, Tony var alltid informativ, kunnig, och ingen fråga var för stor eller liten, han var alltid glad att ge mig råd om någonting. Jag flög ut från Manchester och valde chaperone-tjänsten som jag och några andra ljudutmanade pojkar personligen togs till Turkiet av Tony för våra operationer – från mötet på flygplatsen, till landning, till hotelltransfer och till kliniken Tony var med oss ​​varje steg på vägen – jag kan inte sätta ord på hur lätt det här fick mig att känna mig och det var ett nöje att få min transplantation gjord med Tony – Hotellpersonalen var fantastisk, personalen på kliniken var fantastisk och jag gjorde det Det känns inte som att jag hade en språkbarriär alls när jag var borta – jag är mycket nöjd med resultatet av min hårtransplantation hittills och jag kan inte vänta på att se resultaten i framtiden när mitt hår växer ut igen – Tack igen till Tony och hans team gör du ett fantastiskt jobb och dina recensioner är ett bevis på det hårda arbetet och hängivenheten till ditt hantverk 😊

Se den ursprungliga recensionen

Bradley Hill

En kvinnas synvinkel

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Som kvinna trodde jag aldrig att en hårtransplantation var något för mig så jag stod bara ut med min kala fläck. Hur fel jag hade! Efter att ha skickat en förfrågan WhatsApp, ha en chatt med Tony tillsammans med de fruktade bilderna. Jag var övertygad och kände mig bekväm att det här var företaget för mig. Ledarupplevelsen från Tony var utmärkt, ingen fråga för dum och han hade en mängd erfarenhet och förståelse för hår. Han diskuterade med teamet om det bästa sättet att gå vidare och det var det! Jag ville bevara min "kam över" för blygsamhet och ha lite täckning över mitt donatorområde, även om jag också var beredd på att det hela skulle rakas av som de flesta män.

Se den ursprungliga recensionen

Kay Maynard

12 november

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Jag har precis kommit tillbaka efter att ha fixat håret på chaperontjänsten, jag kan inte skylla på en sak med resan. Tony var till hands när du behövde honom 24/7 för att svara på alla frågor och lugna dig. Allt var perfekt organiserat och jag behövde egentligen inte oroa mig för att göra någonting. Jag rekommenderar starkt hårtransplantationslösningar

Se den ursprungliga recensionen

Jack bell

November Chaperone Trip

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Jag kom tillbaka till Storbritannien i går efter att ha varit på november chaperone resa med Tony och gruppen. Från det första mötet på flygplatsen lugnade Tony mig och svarade på alla frågor vi hade. När vi väl var av planet togs vi till kliniken för att få våra blodprover gjorda, kliniken var verkligen modern, ren och personalen var professionell. Hotellet var fantastiskt, rummen var enorma och personalen var vänlig. Varje gång vi behövde vara var som helst fanns det en pendeltrafik som tog oss direkt dit. Det är en absolut no brainer att gå för chaperone-tjänsten, att ha Tony under konsultationen är värt pengarna enbart med all hans kunskap, det gör det verkligen möjligt för dem båda att komma på rätt plan för dig. Att ha en grupp av er där som alla genomgår samma upplevelse gör ert sinne lugnt, jag hade inte kunnat föreställa er att göra det på egen hand. Jag ser nu fram emot att se framstegen och resultaten under de närmaste månaderna. Rekommenderar starkt alla intresserade att ta kontakt med Tony och låta honom sortera allt åt dig 😀

Se den ursprungliga recensionen

Rob Dearden

Betygsätt Hairtransplantsolutions United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse