SULE HAIR & CLINIC Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

SULE HAIR & CLINIC Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

SULE HAIR & CLINIC information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om SULE HAIR & CLINIC?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 136 reviews)
Excellent95%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

Bäst i Istanbul

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Jag besökte nyligen Sule Hair Transplant Clinic i Istanbul, och låt mig säga er, det var en förändring. För det första har kliniken i sig en förstklassig, professionell atmosfär. De använder den senaste tekniken för hårtransplantationsprocedurer, vilket säkerställer en smidig och effektiv process.

Se den ursprungliga recensionen

Mark

Jag blev inbokad genom en man som heter...

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Jag blev inbokad via en man som heter Osmans, det har gått 2 veckor sedan jag gjorde min hårtransplantation.

Se den ursprungliga recensionen

Aaron Downey

Inga

Rated 0 out of 5
21/11/2023
Eamond OHare

Jag kommer från England 🏴 till sule…

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Jag kommer från England 🏴 till sulekliniken för några dagar sedan. Jag har gjort en hårtransplantation. De ordnade allt från början till slut. Jag blev mycket välkomnad på flygplatsen och de ger mig också boende på 5-stjärnigt hotell. Jag tyckte verkligen att de var fantastiska och nöjda med resultatet för tillfället.

Se den ursprungliga recensionen

Daniel Hughes

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Min pappa och jag gick till Sule Clinic för att göra en hårtransplantation och vi hade en överlag mycket positiv och extremt professionell erfarenhet. Det var första gången för oss båda så vi var lite nervösa, men de kunde lugna oss och försäkra oss om att allt skulle gå bra. De erbjuder hjälp för varje liten fråga eller tvivel och vad du än behöver kommer de att ta hand om. Förutom allt det var hela personalen mycket vänlig, så jag skulle rekommendera Sule Clinic till alla, även om jag inte har sett resultatet ännu. Tack för allt från Italienarna! 😊🙏🏽

Se den ursprungliga recensionen

René Virzi Ayensa

Jag kom från Rumänien 🇷🇴 till sulekliniken...

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Jag kom från Rumänien 🇷🇴 till sulekliniken för dagar sedan. Jag har gjort en hårtransplantation. De ordnade allt från början på flygplatsen och de ger mig också boende på 5-stjärnigt hotell. Jag tyckte verkligen att de var fantastiska och nöjda med resultatet för tillfället. Jag kommer att fortsätta att uppdatera mina resultat. Jag rekommenderar denna klinik till alla för varje kropp har hårproblem.

Se den ursprungliga recensionen

Stefan Martin

Jag skulle ge det 11!

Rated 5 out of 5
10/11/2023

Mitt tandläkaräventyr på Sule Clinic var utsökt! Vid ankomsten var det uppenbart att Sule Clinic inte hade sparat några kostnader för att skapa en mycket effektiv verksamhet i den mest estetiskt och arkitektoniskt vackra flervåningsanläggning jag någonsin sett. Det är så vackert, jag glömde nästan bort att jag var där för att fixa några tänder!

Se den ursprungliga recensionen

Ken Schaffer

Jag såg resultatet från en vän...

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Jag såg resultatet av en hårtransplantation från Sule hårtransplantation från en vän. Jag var upprymd. Det motiverade mig att låta denna procedur utföras själv. Jag tog kontakt med en enkel WhatsApp. Jag fick ett erbjudande inom väldigt kort tid. Korrespondensen var på tyska. Allt är välorganiserat från Istanbuls flygplats. Både resorna från flygplatsen till hotellet och tillbaka samt resorna till kliniken organiserades. Jag blev inkvarterad på ett 5-stjärnigt hotell med en enorm frukostbuffé. Kliniken är ren. Trevlig personal och läkare. 10-timmarstransplantationen gick smidigt. Eftervården förklarades i detalj. Jag ångrar inget och ser fram emot resultatet om några veckor eller månader. Pris/prestanda-förhållandet är bra.

Se den ursprungliga recensionen

Johannes Kollmer

Personalen är mycket vänlig och...

Rated 5 out of 5
06/11/2023

Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående. Mycket organiserad med transport och noggrann med procedur.

Se den ursprungliga recensionen

T T

FRUKTANSVÄRT FÖRETAG

Rated 1 out of 5
06/11/2023

LYSSNA UPP ALLA,,,,, JAG GÅR MED DETTA FÖRETAG FÖR 3 ÅR SEDAN OCH BLEV HÅRtransplantation OCH OPERATION!!!!! JAG MÅSTE SÄGA ATT OPERATIONEN VAR FANTASTISK HÅRtransplantationen VAR HEMSIDIG, DEN HAR INTE FUNKAT OCH JAG KONTAKTADE DEM OM ETT ÅR MEN DE VILL INTE VETA! DE ÄR INTE INTRESSERADE ALLS! MÄNGDEN WATS-APP JAG HAR ÄR TERRILE!!!!! HÅLL DIG BORTA FRÅN DET HÄR FÖRETAGET OM DU INTE VILL PTOBLENS SPRID ORDET!!!!! MANAGERN HAR VILKEN APP JAG SAGER ATT DET VAR FÖR MER ÄN 3 ÅR SEDAN JAG SAGDE VÄL DET ÄR ÄNNU VÄRRE SÅ DET ÄR FÖR CA 5 ÅR SEDAN OCH DET ÄR EN SKÄMNING, DETTA GJORDES INTE AV EN KVALIFICERAD LÄKARE, DETTA ÄR DETTA FÖRETAGSchef/ÄGARE FÖR att bestrida den här recensionen har JAG MILJONER MEDDELANDEN SKICKADE TILL 4 OLIKA PERSONER I FÖRETAGET OCH BER MIG OM MER INFORMATION NÄR DE VÄL KÄNNER INFORMATIONEN, SAGDE DE ATT TA BORT DEN HÄR REVISIONEN, SOM JAG DÅ KOMMER DEN OM DET ÄR ATT SÄGA TILL. VILL HA HJÄLP! JAG HAR TIGTIGT FIR-HJÄLP I OVER ETT ÅR OCH DE HAR ALDRIG EN GÅNG HJÄLPT MIG ALLT DE SÄGER ÄR ATT SKICKA BILDER OCH DE KOMMER ATT VISA DIT LÄKARE MEN DE KOMMER ALDRIG TILLBAKA TILL MIG FÖR ATT GER MIG HÅRHUVUDET JAG VILL! DESS ALLA LÖGNER JAG TALAR SANNINGEN, JAG HAR ÅR AV BEVIS! SISTA JAG HAR OCKSÅ CERTIFIKAT SOM DE GICK MIG SOM ÄR MED INGENTING OCH JAG FÅR DATUM FÖR MIN FLYG DIT SÅ JAG HAR RÄTT DET VAR INTE MER ÄN 3 ÅR KONTROLLERA BILDET! DET VAR JULI 2020.

Se den ursprungliga recensionen

Eamond OHare

Hög rekommendation

Rated 5 out of 5
06/11/2023

Jag rekommenderar starkt Sule Hair Transplant clinic för en enkel upplevelse från A till Ö. Personalen är uppmärksam, uppmärksam och kommer att dämpa din minsta rädsla. Den toppmoderna kliniken och erfarna läkare kommer att ge dig det efterlängtade resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Jérémy COUPÉ

bra service

Rated 5 out of 5
05/11/2023

bra service, mycket trevlig och hjälpsam personal med leende, allt var i tid enligt schemat, mycket ren klinik, proffsigt bemötande

Se den ursprungliga recensionen

Milan

Betygsätt SULE HAIR & CLINIC Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse