Healtrip Global Health Services Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Healtrip Global Health Services Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Healtrip Global Health Services information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Healtrip Global Health Services?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Näsplastik

Rated 5 out of 5
14/10/2023

Från första dagen var personalen mycket uppmärksam, doktorn var superprofessionell, han visste precis vad jag ville ha, jag hade en mycket bra upplevelse och resultatet var otroligt, jag kunde inte vara nöjdare, jag rekommenderar dem till 100%

Se den ursprungliga recensionen

Dolly Ballesteros

Utmärkt service från heal trip globala...

Rated 5 out of 5
14/10/2023

Utmärkt service från heal trip globala hälsotjänster & Dr Celal med sitt team från början till slut. Höll mig informerad om processen hela tiden, svarade på alla frågor och frågor och gjorde proceduren väldigt avslappnad för mig. Han tog bort implantatet från min näsa och använde mitt eget ben omarrangerade min näsform. Så jag har min näsa med mina egna material supergrymma tekniker! Kunde inte begära en bättre, professionell och omtänksam kirurg och hans team.

Se den ursprungliga recensionen

chenghou low

Härligt team och fantastisk upplevelse!! Toppkvalitetstjänster!

Rated 5 out of 5
14/10/2023

Härligt team och fantastisk upplevelse!!

Se den ursprungliga recensionen

Jessica Shen

Näsplastik

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Jag hade svårt att andas genom näsan som var bruten och hade en krökning (på grund av en sportolycka) mitt välbefinnande påverkades kraftigt av bristen på syre som kom in från mina näsborrar.

Se den ursprungliga recensionen

Mohammed Younas

Bröstförstoring

Rated 5 out of 5
28/09/2023

Jag reste nyligen till Istanbul för att genomgå bröstförstoring med Dr Caner Kacmaz. Från den första kontakten har teamet varit uppmärksamt och tålamod (för mina många frågor!) och sett till att jag fick stöd under hela processen.

Se den ursprungliga recensionen

Becky Jones

HealthTrip Global gjorde ett fenomenalt jobb...

Rated 5 out of 5
27/09/2023

HealthTrip Global gjorde ett fenomenalt jobb med att organisera och hålla mig informerad hela tiden om min upplevelse. Hotellet var 5 stjärnor inklusive mat och bekvämligheter. Efter landning fick Ozlem, som var min kontaktperson, mig att hämtas och överföras till tandläkaren för tandblekning och nästa dag fördes jag till sjukhus för näsplastik. Allt gjordes professionellt med dr celal som förklarade alla sina svar noggrant. Jag är inne på min andra vecka och älskar mina resultat. Jag är fortfarande i kontakt med Ozlem och hon är lika lyhörd som hon var när jag gjorde min vistelse angående alla frågor jag har. Detta är en 5/5 tjänst och jag kunde inte ha varit nöjdare med processen och resultaten.

Se den ursprungliga recensionen

Paul Sottile

Jag genomgick nyligen en ansiktslyftning...

Rated 5 out of 5
19/09/2023

Jag genomgick nyligen en ansiktslyftning med Healtrip Global. Det medicinska teamet och personalen var otroligt uppmärksamma, svarade på alla mina frågor och ställde alla bekymmer jag var tvungen att vila.

Se den ursprungliga recensionen

Elsie

My Hair Transplant Journey

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Jag vill rikta min hjärtliga tacksamhet till hela teamet på Healtrip Global för deras engagemang för excellens och patienttillfredsställelse. Resultaten har vida överträffat mina förväntningar, och jag kunde inte vara lyckligare. Om du funderar på en hårtransplantation rekommenderar jag Healtrip Global starkt. De är verkligen experter inom sitt område, och du kommer inte att bli besviken.

Se den ursprungliga recensionen

Lawrence

Hej 😉 Redan från början

Rated 5 out of 5
23/08/2023

Hej 😉 Redan från början hade jag drömmar om att förstärka min naturliga skönhet genom bröstförstoring, men jag bar också på en blandning av spänning och oro. Gå in i Healtrip Global – teamet som förvandlade mina drömmar till verklighet.

Se den ursprungliga recensionen

Bessie

Tack, Healtrip Global, för att du har gett mig ett nytt liv!

Rated 5 out of 5
20/08/2023

Jag vill uttrycka min tacksamhet till hela teamet på Healtrip Global för deras exceptionella omsorg och stöd. Att välja dem för min bukplastikoperation var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit, och jag rekommenderar helhjärtat deras tjänster till alla som letar efter högkvalitativ vård inom hälso- och sjukvårdsbranschen.

Se den ursprungliga recensionen

Michelle

Som någon som till en början hade...

Rated 5 out of 5
14/08/2023

Som någon som från början hade reservationer, var beslutet att genomgå en etnisk näsplastik en blandning av spänning och oro. Men Healtrip Global förvandlade min upplevelse till något vackert. Från det ögonblick jag gick in i deras dörrar, möttes jag med värme och förståelse. Det medicinska teamet tog sig tid att lyssna på mina ambitioner och bekymmer, vilket fick mig att känna mig uppskattad och stöttad😊

Se den ursprungliga recensionen

Mila

Heyy im Myra

Rated 5 out of 5
09/08/2023

Heyy im Myra, och jag är helt stolt över att få dela min otroliga upplevelse med Healtrip Global efter att ha genomgått en bröstlyftsoperation. Den här resan har varit fylld med upp- och nedgångar, men tack vare de fantastiska läkarna visade det sig att det var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.

Se den ursprungliga recensionen

Myra A.

Betygsätt Healtrip Global Health Services Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse