Murat Makasci Clinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Murat Makasci Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Murat Makasci Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Murat Makasci Clinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tack till doktor Murat Makasci och hans...

Rated 5 out of 5
07/08/2023

Tack till doktor Murat Makasci och hans mycket professionella team!

Se den ursprungliga recensionen

Muslum Uysal

Professionellt team

Rated 5 out of 5
03/06/2023

Positiv erfarenhet och mycket dynamiskt team

Se den ursprungliga recensionen

bilel kaaniche

Efter en lång sökning bestämde jag mig för att...

Rated 5 out of 5
28/05/2023

Efter en lång sökning bestämde jag mig för att lita på den här kliniken, utmärkt – det var en trevlig upplevelse

Se den ursprungliga recensionen

Daniele Vassalli

God morgon allihop

Rated 5 out of 5
25/04/2023
massimo bisio

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
14/04/2023

Hej alla, jag ville dela min erfarenhet med den fantastiska läkarmottagningen. Murat Makasci för den andra operationen som genomfördes efter ett år för att slutföra vertexområdet som förblev oupphängt!

Se den ursprungliga recensionen

Emanuele Sporo

För de som vill ha en hårtransplantation...

Rated 5 out of 5
21/03/2023

För de som vill ha en hårtransplantation rekommenderar jag denna klinik! Jag stod ensam inför resan till Istanbul med hjälp av översättaren Luca som följer dig från avresan till återkomsten av resan. All personal på kliniken var artig och mycket hjälpsam! Efter 7 dagar kunde jag återgå till jobbet. Du följs även efter din återkomst till Italien för att följa utvecklingen av de transplanterade folliklarna!

Se den ursprungliga recensionen

Icio Cazzola

Bra klinik!

Rated 5 out of 5
17/01/2023

Hårproceduren var väldigt smidig. Vi är mycket nöjda med denna klinik. Kliniken gav oss stöd från Storbritannien till Turkiet. Konsulten Sarah var mycket hjälpsam från början till slut. Jag skulle rekommendera denna klinik till alla. Kliniken fortsätter fortfarande att erbjuda stöd efter ingreppet och hjälper alltid gärna till och svarar på eventuella tvivel. Utmärkt upplevelse över allt. Läkarna och teknikerna var fantastiska, vi är mycket nöjda med hela teamet.

Se den ursprungliga recensionen

Minimol George

Professionell och oklanderlig !

Rated 5 out of 5
04/01/2023

Mycket snäll och proffsig personal. Sara följer upp mig sedan interventionen och svarar på alla mina funderingar. De ser till att du följer varje steg efter operationen korrekt. Jag rekommenderar verkligen. Mycket bättre ingripande än det jag fick i Kanada för 10 år sedan.

Se den ursprungliga recensionen

Stéphane Labrecque

Murat makasci-kliniken är bra!

Rated 5 out of 5
29/12/2022

Murat makasci-kliniken är bra! Jag gick för att göra en hårtransplantation i november och jag flög över från Storbritannien och proceduren var okomplicerad. Det har bara gått 5 veckor men än så länge är jag väldigt nöjd. Eftervården har varit fantastisk. Alla frågor jag har haft de har svarat och hjälpt mig direkt. Sara läkarkonsulten har varit till stor hjälp. Än så länge skulle jag rekommendera Murat makasci clinic 100%.

Se den ursprungliga recensionen

J

laget är mycket hjälpsamt och vänligt

Rated 5 out of 5
22/12/2022

teamet är mycket hjälpsamt och vänligt. det finns ett bra svar på varje fråga. Det finns alltid något att äta emellan och en varmrätt som är väldigt god. du kan gå på toaletten när som helst. det enda som gör ont är narkosinjektionerna. efter det är proceduren smärtfri till slutet. teamet är mycket vänligt och professionellt och har också ett sinne för humor. förhoppningsvis får de många fler kunder så att chefen kan betala sig själv och medarbetarna bättre eftersom de alla gör sitt bästa och förtjänar det. en ren vänlig klinik där du känner dig väldigt bekväm. Och du har alltid kontakt och de frågar hur du har det, om de kan hjälpa och ge dig tips. Tack!

Se den ursprungliga recensionen

CF

Hela upplevelsen var bra om...

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Hela upplevelsen var bra om folk är oroliga för smärtan finns det ingen förutom injektion men det är mindre hela teamet var väldigt snällt jag är glad att jag valde denna operation förstklassigt tack😊 😊😊

Se den ursprungliga recensionen

ajaz awan

Utmärkt andra behandling!

Rated 5 out of 5
19/12/2022

Jag gjorde min andra hårtransplantation på den här kliniken och jag kan inte uttrycka tillräckligt med tacksamhet och säga hur nöjd jag var med personalen på Murat Makascis klinik. De säger att allt som görs med passion görs bra, och jag tror att just det ordspråket gäller Murat Makasci personligen. Jag kunde till och med observera detta under min första hårtvätt efter behandlingen på kliniken när Mr Makasci hälsade mig personligen och snabbt fokuserade på mitt huvud för att se om något annat kunde göras.

Se den ursprungliga recensionen

Jamie Matthews

Betygsätt Murat Makasci Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse